Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ne aggódj. Mire már a feleséged lesz, észre sem fogod venni...
![]()
Ezért kell elmenni pecázni. Pisszt, elzavarod a halakat, mondás néhány alkalmazása után béke lessz. Legalábbis a tóparton.
Érdekes, hogy mennyire kevés élettapasztalatotok van.
Nem akkor van baj, ha egy feleség beszél, hanem akkor, ha nem szól egy szót se.
Nagy igazságot szóltál, sápadt arcú barátom!
Idézet: „Ha nem segít a lenti csatlakozóba kell antennát dugni.” Ez nem teljesen igaz. Ennek hatására a zajterhelés csak nőni foig. Ezután drámai mértékben lecsökken. De csak akkor, hogyha a megfelelő típusú antennát használod. Egyébként zárod az áramkört és a hurok miatt bekövetkező gerjedési hullám pusztító lehet... ![]()
A hangkimenetet kell bedugaszolni, nem az antenna aljazatot. Akkor egy pár percig bekapcsol a zajzár...
Idézet: „Akkor egy pár percig bekapcsol a zajzár...” Nem úszunk meg semmit, a beszorult zaj ötszörös erővel tódul ki, lövi ki a zajzárat.
If tojas= true then
begin tej:= tej X 6; end;
Ezért lehet kapni fogok, de nem tudom megállni.
Ezt végig kell hallgatni, aztán szóljon aki kibírta röhögés nélkül. Bővebben: Link
Egy fő jelentkezik! Nekem túl művi. Mernyák Imre Arnóton ezt simán veri, mert amikor a lábára eset egy vasdarab, 14percen át nyomta folyamatosan a kóchengereset.
Nekem tetszik, másak az ízléseink, persze a film többi részével, mivel ez csak egy bevágás sokkal viccesebb és érthetőbb. A film címe: Angyalbőrben:Bogdány koporsója, vagy valami hasonló, az biztos hogy Bogdány benne van.
Tudom, annak idején néztem, és még tetszett is, csak mára már feljebb ment az ingerküszöböm.
![]()
A Nagy Bandó se volt piskóta. (Annó megvettem bakeliten, csak lejátszani nem tudom...)
Káromkodó verseny:
- Német: Ki megy a színpadra, káromkodik öt percet. Nagy taps. - Amerikai: Ki megy a színpadra, káromkodik tizenöt percet. Hatalmas taps. - Orosz: Ki megy a színpadra, káromkodik harminc percet. Nagy taps, hatalmas ováció. - Magyar: Ki megy a színpadra, de megbotlik a mikrofon zsinórjába, káromkodik egy órát, majd a közönség felé fordulva megkérdezi: Kedves közönség, elkezdhetem?
Vagy: A tej, élet, erő, egészség! Igyon minden nap egy nagy fekete küblivel!
![]()
Köszi ez feldobta a tegnapi napom, de még a mait is.
![]()
Uh! Ez erősen a "jajistenem" kategória.
Judit néni, hogyan lát ki abból a maszkból..??
![]()
Az első képen szerintem egy popsivakaró van, a másikon a motoros muki pedig (újra) feltalálta a kereket.
![]()
Ez aztán a gyerekbarát megoldás.
![]()
Igen. Védi a gyereket a betolakodóktól. Ha benne a gyerek.
Még azt mondják, hogy nincsenek ufók....
![]() (Sötét a kép de remélem látszik.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |