Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Hogyan csinálsz pixeles képből vektoros pdf-et?
Vagy kb. egy óra alatt megrajzolod Corelben az egészet vonalakból, és nem lesznek girbe-gurba vonalak..
Kapott anyagból dolgoztam tehát a pdf et sem én kreáltam , csak átméreteztem ahogy kérték.És nem jpg ből csináltam abból még pixelesebb lett volna.Az , hogy a pdf ilyen az nem az én hibám előtte is ilyen volt.
Sziasztok!
Láttam itt az oldalon néhány fekete színű nyákot... Milyen festéket használtok hozzá? Régen Akrilán lakkot használtam azzal simán forrasztható maradt a nyák, ha fekete akrilfestéket használnék vajon azzal is forrasztható maradna a panel? Vagy utólag szoktátok lefújni? Köszönöm a választ!
Nem egészen ugyanaz a lakk, és a festék. A festék könnyebben lejön.
A lakk átlátszó, ez előny a későbbiekben. Esetleg valamikor vissza kell fejteni a nyákról az áramkört, a festék alatt nem látni semmit. Természetesen forrasztás után fújom le lakkal, nehezebb a lakkost forrasztani.
Sziasztok!
Van annak valami hátránya, ha a kész NYÁK vezetősávjait beforrasztás előtt/után befuttatom ónnal? (oxidáció ellen, stb.) Köszönöm
Annyi hátránya lehet beforrasztás után, hogy egy alkatrész túlmelegedik és meghibásodik. Egyébként csak időtállóbbá teszi a NYÁK-ot
És van olyan maratási megoldás amibe mongyuk nem halokbele és olcsó is?
Szerintem a nátrium-perszulfát a "legfelhasználóbarátabb". A vaskloridhoz képest sokkal tolerálhatóbb a szaga, és nem fest meg mindent olyan durván.
Sziasztok! Egy kérésem lenne, nem kérdésem. Szeretném kipróbálni a lézernyomtatómat a nyákvasaláshoz, ezért küldene Nekem valaki egy, a lehető legfinomabb és legbonyolultabb nyákrajzolatot .pdf-ben. Előre is köszönöm. Üdv.: Yoe
Nem ezt javasolnám elsősorban hanem egyáltalán , hogy s miként fog menni azt próbáld ki , és ahhoz egy akármilyen teszt rajz is megfelel. Mert ha az sem megy , akkor nem fogod tudni hol a hiba , és min kell korrigálni.-
Szia, eyess! Tudsz ilyesmit küldeni, vagy nem? Üdv.: Yoe
Például csináld meg ezt , ha már ennyire finomkodni szeretnél.
Első próbának én ezt ajánlanám
Én is javasoltam neki egy könnyebbet , hogy elsőre legyen tiszta , hogy egyáltalán , hol kell majd korrigálni , de most már majd válogathat. hogy melyik legyen.
Tessék: ezen láthatod azt is, hogy mi az, amivel már gond van.
Teljesen el akarod venni a kedvét... ?
Mindenkinek köszönöm a "rajzokat". A könnyebbeken már túl vagyok.
A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2013
Én nem , hát ő akart valami nehezet , és vékonyat .Bár azt írja a könnyebbeken már túl van , de viszont nem tudjuk melyik is a nehéz , hogy tudnánk esetleg segíteni is.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a kész nyáklap korrozió védelmére és szigetelésére milyen lakkot érdemes használni? esetleg van erre valami alternatív megoldás is? Köszönöm:Matyi
"AKRILÁN FÉMVÉDŐ LAKK AEROSZOL"
3 rétegben 20kV-ot szigetel. A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2013
A lézernyomtatóra szavazok. Én tintasugarast használok, hozzávaló fóliával, és két Cree UV-leddel világítom. Maga a tökély, még soha nem kellett javítgatnom. A lézernyomtató valszeg nem ront a dolgon.
Inkább előnyös, mint hátrányos, pláne ha még esztétikusra is sikerül.
Sziasztok forumozok azt szeretnem kerdezni hogy ez mar tukrozve van vagy csak igy egyszeruen???Mini rulet
|
Bejelentkezés
Hirdetés |