Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
![]() Egy olyat kéne csinálnom, hogy rádugod PS/2 bill. postra, és F11 szókösz És a három "LOCK" gombot vezérelné. Ja neg az ESCET, és DELETET + Page up + Page Down. És még Enter. Kivitelezhető ez egyszerűen? Köszi! ![]() Idézet: „Uram, veled, ne nélküled!” ![]() PIC nélkül szeretném.
Aztán mivel szeretnél PS2 protokollt megvalósítani? Ahogy az eddigi hsz-eidből láttam, de meg ne sértődj, nem csak a PIC, hanem minden kontroller kerülendő
![]()
Üdv!
A legegyszerűbb megoldás szerintem ez: 1, Kell egy billentyűzet, amit nem sajnálsz szétszedni... 2, A billentyűk két érintkezője ugy van megoldva, hogy van egy alsó, és felső fólia az érintkezőkkel, és ahol billyentyű van, ott a középső szigetelő fólián van egy lyuk. Megkeresed a neked kellő billentyűt, és végigköveted az alsó és felső fólián, hogy a vezérlőpanelen hova vezet a két érintkező. 3, Felirogadot, és bekötöd a neked szükséges gombokot. 4, Testszésed szerint dobozolod ![]() Amugy valami játékhoz kellene, hogy kézreálljanak a gombok? Mert COD2-höz van ilyen készen ![]()
Nem, karaoke programot szeretnék távolról vezérelni. Egyébként erre én is gondoltam, majd kiprobálom.
Közben... Neten véletlen találtam több kapcsolást is arra, hogy hogyan irányítsuk PC-neket ifrával. Felteszek a gépemre egy Girder-t, és beprogramozok rá egy távirt.
Csak lenne egy kérdésem! Ez tud RC-5 szabványt? Köszi: Boldika ![]()
A hardvernek tudnia kell, hiszen a tsop1736 a 36khz-s frekvencián vesz, és ha jól tudom rc5 ezen megy. A kérdés a programon van, hogy tudja-e kezelni a távirányítót. Amugy meg olyan kevés alkatrészből áll, hogy érdemes megépíteni, és kipróbálni...
Ha van Symbianos telefonod, akkor javaslom a Control Freak-et. Bluetoothon jó dolgokat lehet vele művelni, bár ezeket a gombokat lenyomni pont nem tudja.
Hali.
Azért ide írok, mert ez áll a legközelebb a problémámhoz. Gondolom vannak akik ismerik a Guitar Hero III c. játékot. Na most ehhez akarok összedobni egy gitárt, csak nem szeretném megölni a gépemet. ![]() Az egyik neve: KW3-0Z-2 És ez van ráírva: 16A 125/250VAC A másik neve: Pn2-14 És ez van ráírva: 15A 380V ~ Ezekkel a kapcsolókkal lenne megoldva. Működne így?? Nekem kapásból az jutott eszembe, hogy ez a max, de inkább megkérdek egy szakembert. Előre is köszi!
OFF
Egyszer mi is gondolkoztunk egy pár gombos billentyűzeten. 4 gombot terveztünk rá: Esc, Enter, 0, 1. ![]() ON
Bármilyen kapcsolót használhatsz, csak az a lényeg, hogy azokat az érintkezőit kell használnod, amelyiket összezárja ha lenyomod. Bár ahogy nézem a kapcsolóid nagyáramú kapcsolók. Ezeket is használhatod, de bőven elég lenne egy-egy mikrokapcsoló.
Akkor nem lesz gond. Az meg hogy hogy kell bekötni, hogy nyisson, vagy zárjon, az meg rá van rajzolva.
![]() ![]()
van egy javaslatom!
pont ez volt a problémám nemrég. igaz, én pic-el oldottam meg, működik jól, nekem 11 gombra volt szükségem. PIC18F4550-en van megoldva, ha megkeresed a usb-s billentyűzet emulátor probléma című kérdést, ott le tudsz tölteni egy progit, és azzal megy. igaz módosítani kell a progit, de van benne példa, ami alapján menni fog, ha nem szólj! csövi |
Bejelentkezés
Hirdetés |