Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Túlságosan is nyilvánvaló, hogy trükk és mégis hányan bedőlnek... Van még bőven hasonló videó a youtube-on.
Olcsó hejesírás elenőrö szoftverek.
![]()
Itt speciális, szóösszevonásos esettel állunk szemben.
A régi szovjetunióban készült program.
Akinek nincs némi elektronikai ismerete, azt könnyen át lehet verni ilyen trükkel. Néhány gombelem mennyi csodás dolgot tud működtetni. Azokat nem lehet még átverni, akik annyira kételkedők, hogy azt mondják: ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen!
Azt nem értem, mi a jó ebben annak, aki csinálja ezt a gagya trükköt. Miért csinálja. Még csak nem is látja, ahogy az átvertek ámulnak. Mit élvez ebben.
Az jó neki, hogy felmegy youtubon a nézettsége azért meg a youtube fizet neki... Elvileg. De ez itt(a fórumon!) erősen off!
A televíziószervizbe egy felháborodott nő telefonál:
- Jöjjenek azonnal, a tévém nem akar bekapcsolódni! - Sajnos jelenleg nem tudunk küldeni senkit, hatalmas hóvihar tombol, egy tapodtat se tudunk kimozdulni! - Ezt nem gondolják komolyan! - dühöng a nő. - Maguk szerint a tévénézésen kívül mi mást tudnék csinálni így, hogy nincs áram?!! ![]() ![]() ![]() ![]()
E tetszett!
![]() A következő is hasonló.:Egy képcsöcsere tanulságai Meg a képen olvasható plakát készítőjére se bíznék gyereket.
Akkor ne hívjam fel? (olvasható)
Magyar helyesírást karsz tanulni tőle?
![]()
Szasztok!
Kicsit szomorú, hogy a legtöbb enber nennyire nem ismeri a saját városát. Eljöttem Berlinbe, és másfél napig kerestem Alt Schmöckwitzet, mert bárkit kérdeztem, senki nem hallott még erről a városrészről. Már kezdtem feladni a keresést, de még tettem egy utolsó próbálkozást, megkérdeztem az Ertneri állomásfőnököt, hogy miként juthatok oda. Számos térkép, menetrend, és egyéb dokomentum áttanulmányozása után végre meg tudta mondani, hogy merre kell mennem. Másfél órányi vonatozás és buszozás után most végre itt vagyok.
Albert Einstein egyik idevágó nagy igazsága.
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.
Lehet, hogy oda nem jár már a 68-as villamos?
Végül a 68-as villamospótló busszal jutottam oda, ugyanis a síneket éppen karbantartják. Ha lett volna internet hozzáférésem, könnyebben idetaláltam volna.
Ezt ismerem, elég durva, de már szerintem akár kamu is lehet.
A következő kép olyan, mint a "Lengéscsillapítás". ![]()
Hallom, drágám, meghalt a férjed!
- Képzeld, drágám, alig négy nappal az esküvő után... - Szegény ember! Legalább nem szenvedett sokat! ----------------------------- - Hallom megnősültél. - Igen, már sehogy sem ízlett a vendéglői koszt. - Na és most? - Most már ízlik. --------------------- Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak. -------------------------------------- Bemegy egy férfi a kocsmába, rendel öt konyakot, majd gyors egymásutánban lehúzza. A csapos együtt érzőn megjegyzi: - Nehéz napja volt, ugye? - Hajjaj, ma tudtam meg, hogy homokos a fiam... Másnap ismét bejön, rendel megint öt konyakot,megissza őket. A csapos megkérdi: - Még mindig a tegnapi dolog miatt iszik? - Hát.., ma megtudtam, hogy az öcsém is a fiúkat szereti. Harmadnap már eleve részegen jön, és tízkonyakot rendel. A csapos szánakozva kérdezi: - Hát maguknál senki sem szereti a nőket? - Dehogynem, a feleségem... -----------------------------------
Ausztráliában egy nő elvált, és új férjet keres. A feladott
újsághirdetésben egyetlen feltételt szab, hogy a jelentkező szűz legyen. Akad egy vállalkozó, összeismerkednek, kölcsönös a szimpátia. A nő többször rákérdez, hogy biztosan szűz-e a fickó, a férfi meg váltig állítja, hogy soha nem volt nővel. Össze is házasodnak. A nászéjszakán az újdonsült férj iszonyatos rendezkedésbe kezd a hálószobában: a székeket a falhoz tolja, az asztalokat is, mindent elpakol a szoba közepéről. - De hát mit csinálsz, szívem? - kérdi elképedve a nő. - Hát, ahogy mondtam, én még nem voltam nővel. De, ha olyan, mint a kenguruval, akkor itt minden helyre szükség lesz!
Véleményem szerint, itt jó helyen van.
Bizonyára Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyov a Szamovártól rendelete el az aszfaltozást.
Ettől már a falra mászok.
![]()
Ha már ott vagy, lepókhálózhatsz is!
![]()
Van valami Szamováros vicc, ha jól emlékszem:
Egyik munkás megkérdezi a másikat: -Ha a Szamovár gyárban dolgozik, miért nem hozott ki egy-két darabot a családjának, ismerőseinek? - Azt nem lehet csak úgy. -Mondta a munkás. -És darabokban, aztán otthon összerakod? -Próbáltam, de mindig Kalasnyikov lett belőle. ![]()
Azt hittem, Szamovár Pétervár mellett van.
Egy hasonló vicc:
Az orosz hűtőgépgyárban dolgozó bácsika nyugdíjba vonul, ezért a tévé interjút készít vele. A végére a hűtőgépekre terelődik a szó: - Mondja csak, magának van hűtője? - Áhhh, dehogy, az túl drága lenne... - De jóember, rengeteg évig egy hűtőgépgyárban dolgozott, nem jutott eszébe, hogy alkatrészenként kicsempészi, és otthon összerakja? - Ó, hát én rengetegszer próbálkoztam... De akárhogyan illesztettem össze az alkatrészeket, mindig egy tank jött ki belőle!
Á... Szamovár, Pétervár, - Had várjon, Dombóvár is évszázadok óta vár...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |