Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
... meg kenyere is! Ha elég ügyes, zsömle és kifli is kikanyarodhat belőle.
![]()
Okés, a címemet meg tudod... Tegyél mellé házi sonkát is, hogy ne kelljen üresen ennem.
Micsoda finom étkek,én meg pusztuljak éhen.El is megyek magamhoz venni egy kisebb tányérka (másoknál lavór) tejfölös csülkös babot némi finom cipóval.Vigyáznom kell az alakomra,megküzdöttem érte,már nehogy 110 alá menjek,hogy néznék ki (?),elvinne a szél.
![]() Eszembe jut egy mondás:Ki,hogy tömi feleségét,úgy kapja az eleségét.
Az biztos! Olyan Muszkli Miska lennék, hogy csak na, ha annyit kigyúrnék. Apropó a zasszony nem kérdezte, hogy: "Gyúrunk vazze?" Mire te: "Gyúrunk biza!"
![]()
Hogy lehet kibírni két hétig hogy nem eszed meg? Mink is megpróbáltuk, de nem száradt meg, persze úgy nehéz mire megszáradt volna meg is ettük.
Ezert a képért rúgtak ki engem az óvodából.
![]()
Hát nagyon nagy a kísértés, hogy megegyem, nehéz kibírni.
![]()
Sziasztok!
Mi ez a hópihés ikon pici felkiáltójellel _vl_ neve mellett? ![]()
"Fagyasztva" van. Nem szólhat hozzá, az okát csak a modik tudják. Gondolom olyan vitát generált amit nem kellett volna.
![]()
Hol láttad?? hogy néz ki az a jel??
Azt hiszem nekem is ilyenem volt, nekem segített , nem itt lógtam éjjel hanem jókat aludtam ,vagy a haverokkal ökörködtünk az éjszakában , nem ösztönzött a jelenlét firkálási lehetőség nélkül
![]() Nem vagyok mazochista de én mindig elveztem az ilyen büntiket , mindig kihasználtam javamra . Az oviba ha rósz voltam bezártak a (sötét ) pincébe , felnőttek szerint ![]() Iskolába elkülönítetek a tanáriba , a naplókat másoltam ki amíg a többiek matekoztak, kisebb közmunkákat adtak , jól lehetett cigizni csajozni ![]() Érdekesek a felnőttek, szinte soha nem találjak el mi is fájna igazan ![]() breaking the law
Zöldségeket firkálni nincs is értelme. Viszont te is felnőhetnél végre.
![]()
Mar most felek felnőni
![]() A legtöbb felnőtt be szurkul gondolkozásban, komor lesz gondterhelt, olyanokon aggódik ami megoldható ,stb. Mar nem lássák a szépet a jót a dolgokban.
Sajnos ebben a mai világban aki munkából próbál megélni, az ilyen lesz.
Van aki jobbat is tud.
![]() +képek.
Azt hiszem, bazira megöregedtem. Még mindig tetszik
![]()
Csak én nem akarok telet?
![]() Holnaptól állítólag 0 fok körül lesz a hőmérséklet, és még hó sincs kizárva! Nyarat akarok! ![]()
Én sem szeretnék. Gyűjtsünk aláírásokat, és adjuk oda, a a a... adjuuukkkk... aaaa... mindegy, kibírjuk ezt a telet.
![]()
Télen legalább fel tudsz öltözni... Nyáron 40 fokban hova vetkőzöl?
Hova, hova, hát le. Ebből a szempontból én is jobban szeretem a hideget, de inkább maradnék az átmeneti időjárásnál, annál a pulóveres időnél. Azzal nincs bajom.
Az egész nép nevében követeljük, hogy a havazás az érdeklődés hiánya miatt mondjon le és távozzon.
Megszavaztuk.
Ti ketten. Én a hóra szavazok. Itt egy videó arról, hogy valaki tempózik az eső elől, de hiába.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |