Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Újra érzem a balatoni lázat? Nincs egy földrésszel eltévedve? Egyébként legyenek meg az évszakok ahogy szokás. Nyáron legyen nyár, télen meg tél. Akinek nem tetszik menjen Kaliforniába.
![]()
Megyünk mi, ha fizeted.
![]() Idézet: „Nyáron legyen nyár, télen meg tél.” De télen nincs normális tél. Csak trutymó idő. Régen esett 1 méter hó, 1 hónapig megmaradt, korizni lehetett a befagyott tavakon. Manapság esik 5 centi hó, utána latyak. Én követelem a méteres havas telet, talán támogatókat is találok.
Nekem nem tetszik, és ha lehet, megyek is.
![]()
Télen, külföldre utazok, ha valaki kifizeti nekem...
![]()
Akkor hallgasd meg a Dass Modelt.. Legalább ilyen jó..
![]()
Tévedsz. Most télen van ősz. És márciusban esik 5-10 cm hó. Na ilyenkor 500 as szintű fekete riasztást adnak ki és megbénul az egész ország napokra...
A tavasz pedig elveszett valamikor régen. Sok-sok éve nem találom.
Mi lenne velünk, ha az lenne télen, mint a Sierra Nevadai Donner-hágónál?
![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2013
Nem kell olyan messzire menni. Finnországban letapossák a havat, felszórják zűzottkővel, és kész az autópálya. Ha elolvad a hó, összeseprik a zúzott követ, következő évben kiszórják. Igaz a sebességet korlátozzák. De az aszfalt se fagy fel.
A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2013
Na ezt muszáj megosszam veletek, igaz nehéz volt képet készítenem rolla.
A szomszéd bácsika ( támaszom ha vas formálásáról van szó), megkért hogy nézem meg a plafon lámpát mert nem gyúl fel. Ez a látvány fogadott : ![]() Sajnálom később , ugyanis újra nem tudok feltölteni képet.
Na sikerült. Jól befalta a 220-at.
Egy kicsit mintha megülte volna a gyomrát.
![]()
Ez még a jobbik eset...
Katonakoromban egy GU-81M tápegységébe próbált költözni. Nem kaptunk engedélyt a kikapcsolásra, amikor elkezdett sülni...
Szegény Pikachu bezárlatosodott...
Az érdekesség az hogy elrágta egészen a vezetéket és vegulis nem értem hogy rázhatta meg mert lekapcsolt állapotban volt.
De gondolom, felkapcsolta az illető, majd akkor került áram alá a kis rágcsáló.
Legyen , de az arámkor akkor sem záródott , mondjuk az égőn keresztül megkapta a fázist, de a null vagy a test??
Földelt lámpatest?
Ha teljesen átrágja a drótot, a pofáján keresztül folyhat, ha a két -elrágott- vég záródik pofijában, bekapcsolt esetben.
De hogy kerül oda egér? A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2013
Nem, ahogyan a képen is latszik csak 2 vezetek van húzva a lámpához , amúgy az egész nyári konyhához, egy egyedülálló szoba.
Igaza lehet nagym6-nak, a képen a fehér derót is mintha meg lenne csócsálva.
Nem volt szerencséje, rosszkor kapcsolták fel a lámpát.
Az árammal átjárt vezeték ugyanolyan mint a többi, csak a harapása más.
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |