Fórum témák
» Több friss téma |
Nem lehet hogy az zár nyelvel van gond?
Nem tudom,nézegettem,csukásnál hallatszik a kattanása.Kiszereltem,kézi működtetésnél működik.Becsukásnál elég hangosan kattan,úgy szoktak záródásnál?
Pedig ott akkor valami a zár nyelvel lesz.Igen hangosan kell neki kattani.
Na szét szedtem a gépet.
A szivattyú tengelyről le jön a lapát. Vissza raktam de nagyon könnyen le jön szerintem egy mosás alatt le esik. Lapátot nem találok sehol csak komplett motort asz meg húzós. Valami beszerzési forrást nem tudsz. Indesit dfg0515 a motor askoll 216
Esetleg próbáld meg azt hogy valamivel megragasztod,megerősíted.
Gondoltam én is ragasztóra csak hát fémet műanyaggal nem tudom mivel lehetne.
Keress vissza a témában valahol már volt ilyen ott leírja hogy hogy ragasztotta össze.
Sziasztok!
Van egy ElektraBregenz mosogatógépem ami a olyan hibát produkál, hogy amint bekapcsolom elkezd fűteni és a hideg vizes programon is szinte felforralja a vizet. A gép átfolyó vízmelegítős, az NTC-t kivettem és teszteltem, jónak tűnik, merre felé keressem még a hibát?
Nem lehet hogy testzárlatos a fűtőbetét???
Ezt hogy tudnám a legegyszerűbben ellenőrizni?
Meg ragasztottam. Most olyat csinál, hogy amíg hideg a víz megy rendesen.
Amikor felfűti a vizet akkor már elgyengül.
Szerintem azért mert a ragasztó nem hő vagy vízálló.És elengedi hőre.
Nem forog el a tengelyen a lapát?Lehet hogy jobb volna egy bontott motor után nézni.
Hát jobb lenne mint ezzel a sz... killódani de nem találok sehol az új meg 25E.
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy ma délután a mosogatógépünk makrancoskodott. Elég régi típus, Siemens Lady 45. Eddig nem volt különösebb baja, leszámítva azt, hogy mosogatás közben alkalmanként morgó hangot adott ki. De ma délután amikor elindítottam, és nyomja a programot, egyszer csak halk csepegést, csordogálást hallottam. Odamegyek, és látom, hogy alul szabályosan folyik kifelé a víz, sugárban, kétoldalt alul. Gyorsan leállítottam, de csak folyt tovább, felmosót elővéve, mosom felfelé, és vagy egy vödörnyi vizet felmostam, elárasztotta a fél konyhát. Aztán kinyitottam és állt benne a víz rendesen. Elnézve a víz mennyiséget amit felmostam, szerintem az ajtó aljától vagy 10-15 centivel magasabban állhatott benne a víz. Mi lehet a probléma? Mert azt tervezem, hogy holnap nappali fényben kiszedem a konyhabútorból (egyébként szabadon álló típus, csak a konyhabútorban ki lett alakítva neki hely) Szerintetek mi lehet a probléma? El lenne dugulva a szennyvíz kivezető cső? Mert hirtelen erre tudok gondolni mint laikus. Előre is köszönöm a válaszokat, és a segítséget, Bobby Ewing
Ha a szennyvízcső lenne le dugulva attól még nem kéne tele engedni magát.
Szint kapcsoló baja lehet.
Nagy valószínűséggel szintszabályzó probléma.Pontosan nem tudom milyen szintszabályzó van benne.Szedd le a bal oldalát aztán kiderül.
Itt nézted már a szivattyút?Bővebben: Link
Bár itt is 20-25 között van a szivattyú.
Köszi a linket. Igen ez a gondom, hogy 20 a szivattyú.
Ha a motor nincs leégve javítsd meg a régit. Ha a ragasztás ellenére elforog a lapát a tengelyen fúrd meg a kettőt egy vékony fúróval és tegyél bele egy stiftet.
Meg ragasztottam. Nem forog el, próba kép kint adtam neki áramot nem pörög rendesen csak remeg az egész.
Ez úgy nevezett mágnes motor. Nem tudom mért remeg.
Rendben, leszedem az oldalát, és megnézem mi van ott. Majd csatolok ide egy képet is róla esetleg, hogy hogyan néz ki. Majd jelentkezem, köszi a választ neked is, meg ALI-nak is.
Fagor 2LF-017IX mosogatógépem van, 4 éves. 2-3 hete F3 hibát produkált az első ciklus (hideg vizes) végén, tehát nem űrít. Ha szűrőt kitakarítottam (renszeresen takarítom), akkor végigcsinálta a programot, később már kétszer is ki kellett tisztítani. Majd már csak rövidebb programot volt képes végigcsinálni így is, és a pr. végén jelzett F3 hibát, a gőzt nem engedte le, de a mosogatás még eredményes volt. Mostmár ott tartunk, hogy minden szűrőtakarítás ellenére a program mosogatás közben megakad, melegvizes ciklus közben. A szenyvízcső végét a férjem kitiszítította, és továbbra is melegvizes ciklus közben jön az F3 hiba. Van valakinek valami ötlete, mit lehet tenni, hogy megjavuljon a gépem?
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2013
Sziasztok!
1,5 éve vettünk egy Indesit gyártmányú mosógépet. Jól mos, frekiváltós aszinkronmotoros, szárítós, 1600 1/p fordulattal centrifugál. A gond az vele, hogy elkezdett nyikorogni. (1,5 év után!) Hol lehet megolajozni a lengéscsillapítókat? A csapágy jó, de remélem jó is marad. Anyukám nem örül a nyikorgásnak, jó lenne ha 10 év felett szolgálna a cucc. |
Bejelentkezés
Hirdetés |