Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba

Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   265 / 265
(#) Homeservice válasza Homeservice hozzászólására (») Kedd, 21:59 /

Most ment az újabb mosogatás, most is szépen elindult, és kb a felét tudta csak elvégezni, most is f15.
Újra küzd az ürítő szivattyú, nincs búgó hang, de az ürítés után nem megy tovább, így most újra kiszedtem a legaljáig a vizet a szűrő alól, akkor nem erőlködik, gyorsan tovább is lép. Jelenleg mos.
Közben újra f15.

Ami nem tiszta, hogy a teszt hibamentes megy le, akkor hogy a fenében teszteli magát a gép? (teszt alatt: on +p+p+off+p+p+on+start)
Mivel nem tudom a működési elvet, nem tudom hogyan tovább. A másik motort még nem szereltem ki, de holnap megnézem esetleg annak lóg e a tengelye.
Szánalmas, hogy nincs 4 éves és már elromlott a gép, a bosch fűtése kihúzott 7 vagy 8 évet, kicsit bánom hogy nem újra boscht vettem meg. Tudnak ezek a mérnökök, hogy a garancia után haláloznak el a dolgok nem sokkal.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 22:07
(#) Dino71 válasza Homeservice hozzászólására (») Sze, 5:56 /

A keringető szivattyút cseréld, vagy perselyezd meg. Annak a perselykopása okozza. Figyeli az áramfelvételét az elektronika.
(#) Homeservice válasza Dino71 hozzászólására (») Sze, 8:41 /

A persely műanyag, vagy valami különleges anyag?
(#) Dino71 válasza Homeservice hozzászólására (») Sze, 9:02 /

A gyári az kerámia, Én POM ból, vagy teflonból esztergálom. Yutyubon számtalan videjót találsz róla.
(#) Homeservice válasza Homeservice hozzászólására (») Sze, 9:12 /

Ja látom, cnc-vel megmunkált műanyag.

Az ilyet 3D nyomtatottan megfelelő lehet, vagy az nagyon gyorsan elkopna?
(#) Homeservice válasza Dino71 hozzászólására (») Sze, 9:31 /

Ide nem elég a 3d nyomtatott, esztergám nincs, vagy megveszem a lengyelek által legyártottat, vagy pl ezt a gépbe. Gyanítom nem rosszabb semmivel a gyáritól, ha nem még jobb is. Tartok a hevítéstől, vagy esetleg, ha valami félremegy.
(#) Dino71 válasza Homeservice hozzászólására (») Sze, 10:48 /

Hát Te döntesz, a képességeidet nem ismerem. Én heti szinten csinálok ilyet tegnap 2db ot. Nem egy ördöngösség. Szerintem lehet 3D nyomtatni is de ahhoz meg én nem értek. Van 3d nyomtatóhoz POM szál is.
Csak egy lehetőséget mondtam.
(#) Homeservice válasza Dino71 hozzászólására (») Sze, 14:04 /

Rendben, megnézem.
(#) Homeservice válasza Homeservice hozzászólására (») Sze, 21:14 / 1

Gyors megoldás kell, berendeltem a szivattyút a Bleckmannt, bízom benne, jobb mint a gyári de működjön legalább 3 évet.
Amit kiszerelek majd megkapja a perselyeket, megy a polcra tarcsinak.
Következő: »»   265 / 265
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem