Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba

Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   264 / 264
(#) Balazs988 válasza Dino71 hozzászólására (») Vas, 12:33 /

teletöltöttem sósavval. érdemes várni, hogy feloldja a zsírt vagy tényleg kell egy kis lyukat vágni rajta? ha igen akkor hol a legoptimálisabb a kivágás?
(#) Dino71 válasza Andralin hozzászólására (») Vas, 14:33 /

Szia! Nem jó bele az m325 Ez csak 3 körmös.Ez jó bele
https://orczy.com/szivattyu_urito_hanning_miele_400-500-1000-2000-3...MSI344
(#) Dino71 válasza Balazs988 hozzászólására (») Vas, 14:52 /

Cserélgesd naponta a savat és öblögesd nagy nyomással vízzel. Kell neki pár nap. Én középen fúrtam ki.
(#) Balazs988 válasza Dino71 hozzászólására (») Vas, 15:23 /

érdekes fejlemény: átöbligettem összeraktam. elsőre leállt. majd másodszorra gondoltam átverem. Leengedtem lavórba a szűrőn álló vizet és utána visszadugtam a labirintusra a csövet és így elindult. Rejtély
(#) zolika60 válasza Balazs988 hozzászólására (») Vas, 15:55 /

Az alján egy hungarocell úszó egy kapcsolóval. Valószínűleg valahol szivárog a rendszer és ha összegyűlik alul a víz akkor működésbe lép. Amikor nekem volt hasonló hibám, leszedett burkolattal indítottam el és így láthattam hol csepeg. Akkor a keringető szivattyú csöve volt hibás.
(#) Balazs988 válasza zolika60 hozzászólására (») Vas, 16:25 /

üres és száraz a tálca. De egyre gyanúsabb, hogy tényleg a szivattyú halt le.
(#) Dino71 válasza Balazs988 hozzászólására (») Vas, 16:44 /

Nincs benne fizikailag vízszint figyelő. Betöltésnél a literszámláló tölti be a megfelelő mennyiséget leürítésnél meg a szivattyúk áramfelvételéből tudja, hogy van e víz benne. Na meg ott az optikai szenzor bár az a szennyezettséget figyeli. És egyébként igen a keringető szivattyúban is lehet kopott a persely, de attól le kellene ürítenie.
A hozzászólás módosítva: Vas, 16:49
(#) Balazs988 válasza Dino71 hozzászólására (») Vas, 17:09 / 1

annyi derült még ki, hogy ha a leürítés előtt a labirintusról lehúzom a szivattyúból jövő csövet, akkor és valamivel lejjebb kerül a csővég mint eredetileg akkor elindul a szivattyú. ha felemelem az ominózus csővéget akkor leáll. de már kezdem feladni. sajnos 2 gyerek mellett akiket egyedül nevelek nemigen van rá idő, hogy legózzak
(#) Andralin válasza Dino71 hozzászólására (») Vas, 22:20 / 1

Nagyszerű! Hálásan köszönöm a segítséget!
Következő: »»   264 / 264
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem