Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Megyek, és ha minden jól megy, egy új embert is viszek.
Már egy hónapja bejelentettem a munkahelyemen, hogy bármikor behívhatnak túlórázni, de november 10-én börze lesz, úgyhogy akkor ne számítsanak rám. A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2013
Nem tudom, hogy számít-e.
![]() Viszont lehet, hogy én is viszek börzeszűz embert. ![]()
Üdv!
Anno amíg volt bérletem, addig rendszeresen mentem az összes börzére, mostanában inkább csak a nosztalgia találkozókra járok. Akkor viszem a HE talis kitűzőt ![]() ![]() Üdv!
Nos, igen, pár éve voltam utoljára..
![]() Én meg azóta járok többet pestre mióta bérletem van, Szvár-Bp viszonylatra. Valami kitűző lehet, hogy jó lenne nekem is, aztán valaki majdcsak leszólít. ![]()
Hopp, egy sorstárs
![]() Megyek én is, csak hogy emeljük a résztvevő HE-s létszámot ![]()
Már régen nem voltam. Szerintem megejtek Én is egy börzét, hátha jön valaki a régiek közül is.
Jó volna találkozni, ha már az Audiofil tali nem jön össze.
Sok év után újra kilátogattam a börzére, lett is fogás.
Én a végén nem tudtam elmenni, sajnos. Szép termés!
Szerintem elég régi a frissítés, nem vették még figyelembe a decemberi, szombati munkanapokat; nem valószínű, hogy mindkét nap lesz rendezvény. Tehát vasárnap a nyerő (ez a frissebb infó).
És ez időben mikortól meddig tart? Mert lehet 22-re én is benevezek...
Reggel 07 kor már mehetsz és kb 12-13 magasságáig vannak de minél korábban érsz oda annál nagyobb kincseket találsz ..
Köszi!
Trafók szoktak lenni? Igazából donor kellene.
Trafó igen , a telefonoknál a folyosó végén lévő szobában ,
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2013
![]()
Árat nem tudok , mindebféléből épitek és nem a börzén veszem ...
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2013
EI20-ast nem nagyon találsz,
![]() ![]()
Én nem szoktam ott trafót venni (máshol sem, 50 év alatt összegyűlt). Az árak változók, alkudni kell, és körüljárni. Ha pontos típust (nagyságot) írsz, megpróbálok hozatni (nagyon baráti árban). Ott leszek 22-én.
Köszi!
A 22-e terv, de nagyon képlékeny egyenlőre. Ezért nem is kérem, mert nem biztos. Csak ha összejönnek a dolgok, akkor tudok menni. De hát az elmúlt 1-2 napból nem szűrök le semmi jót. ![]()
Urak, és szép Leányok!
Évzáróra jöttök sokan, remélem. Ne tároljátok feleslegesen a már nem kellő kacatjaitokat, legyen ajándék is. ![]() Üdvözlet: Kálmán
2014-es naptár már meg van valahol? valamikor elmegyek, csak jöjjenek össze a dolgok. Sajnos nem a szomszédban lakok.
Sziasztok.
Holnapira jön esetleg valaki? Úgy néz ki, hogy több éves kihagyás után kimegyek ![]()
Ha gyenge jelenlétű lesz a börze, akkor tán 100-an leszünk. A notóriusok biztos ott lesz(ünk)nek.
![]()
Kb meddig tart? Mert kb 10-kor indulok Ukrajnába, sztem 1-2 körül Bp-en vagyok.
Szerintem is... Max délig szokott lenni börze, de van aki már 11 felé elkezd pakolni...
Ha mondjuk Nagykanizsáról indulsz kb. 10-kor (Ukrajnába), akkor 13-14 órára Pesten vagy, de akkor már véget ért a Börze: 07-12-ig tart. De ha Debrecenből indulsz Ukrajnába, akkor Pest egy kissé kerülő. Ha mindez Pénteken este történik (Ukrajnából), akkor szállás kell szombat reggelig.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2014
Reggel 8tól már lehet menni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |