Fórum témák
» Több friss téma |
Minden drivert feltelepítettél? Ha nem, akkor valószínű a windows épp most tölti le hozzá, mert szinte mindenhez van már a Microsoftnak drivere. Várj vele egy kicsit, ha nem lesz jó, akkor más lehet a gond.
Igen kinyerhető. Ha Office Outlook-ot használtál, akkor egy ".pst" kiterjesztésű fájlt kell keresned a meghajtón. Ha Outlook Express-t, akkor, ha jól emlékszem, az külön fájlokban tárolta még ".eml" kiterjesztéssel és a névjegyeket pedig ".wab" kiterjesztéssél. A névjegyzék viszont csak 1 db fájl.
Köszönöm! És ezeket ő menti (mármint az Outlook) ilyen fájlba? Mert mentés nem történt, legalábbis azt mondja az ismerősöm hogy fájlba nem mentette ki. De akkor keresünk ilyeneket amit írtál. És ha megvan a fájl akkor gondolom az új Outlook-on csak Import fájl aztán megnyitja.
Igen, automatikusan ment. Office-osnál Fájl->Import/Export->Semélyes mappafájl importálása, ha jól emlékszem. Win8, Windows Phone és az Outlook.com-otá (Hotmail) nem használok asztali klienst és már kicsit el is felejtettem, hogy hogyan is voltak ezek régebben...
Experssnél meg vissza kellett másolni a megfelelő mappába ha minden igaz...
Jó. Köszönöm. Én sem használok ilyet azért nem is ismerem. Köszönöm.
2 Drivert nem talált meg de az nem tudom hogy mi
Nincs valamelyik lemezen kibontva egy op rendszer? Nekem ki volt és rendszeresen kékhalálom volt mi ki nem töröltem.
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, hátha tudnátok segíteni, az asztali gépemben van videó kari , arról megy a monitor, működne meg egy ha azt az alaplapba dugnám? Sajnos annak nem olyan a csatlakozója mind a videó kártyáé .
Vajon működne a kocsim ha töltenék bele ebből a sárga folyadékból?
Milyen kártya, milyen alaplap, minek stb... Egyébként működni lehet hogy működne. A kártya vagy alaplapi integrált mellé tehetsz be például egy ősrégi PCI foglalatosat is, az más kérdés hogy tudod-e őket egyszerre használni kibővített asztalként, mert valószínűleg nem. Általában a bisoban tudod kiválasztani a használni kívánt videokártyát, és ebben az esetben a másik inaktív marad. Illetve van olyan alaplap ahol nincs különválasztási lehetőség mert a gép érzékeli melyik kártyára van monitor kötve és azt kapcsolja be, ebben az esetben nem tudom mi lenne ha mindkét kártyán lenne monitor... Bár az is lehet hogy létezik már erre valami okosság, vagy van olyan alaplap ami támogatja is ezt (na persze nem a TrioS3 és társaival... ) A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
No ez pont aktuális téma nekem.
A céges gépembe (C2Duo, AMD HD5450 vga /pci-e/, XP 32bit, 2GB DDR2 ram) most "fejlesztettem" fel 2 monitoros üzemről 3-ra. Pont egy Trio S3-masat tettem bele, 1MB fedélzeti ramjával Az 'élesztés' nem volt egyszerű, csak úgy volt hajlandó a windows használni a régi S3-mast, ha biosba úgy állítottam be, hogy a PCI-os vga-t inicializálja először, aztán a a PCI-E -t. Így az XP asztal betöltődéséig csak az S3-mason van kép, utána viszont már szépen használja mindet. Igaz, az 1MB memória csak 800x600-at enged 16bit-en, úgyhogy hosszú távon inkább beszerzek egy kicsit nagyobb PCI-os kártyát... (azért 1024x768-at minimum akarok... )
Jogos a sárga folyadék.
Sajnos nem volt elsőre mire fel építenem a kérdésemet tudás szempontjabol, de most mar van minek nekiszaladnom. Tehát , 250MB NWIDIa videó karirol üzemel a képernyő (a legnagyobb amit meg radughatok az alaplapra), kaptam valakitől meg egy képernyőt azt szeretnem az alaplapi integráltra csatlakoztatni, (vagyis mar megtettem de fekete maradt a kép ). Ez érdekelne , hogy életre lehete kelteni hogy mindkettő működjön klónban . Tehát bekapcsolt a másodlagosan rádugott képernyő is de fekete maradt a kép.
Windows-ban látszik a másik monitor? ( XP-nél, asztal jobb-klikk, tulajdonságok, beállítások fül)
Ha nem, akkor biosban kell körülnézned, hogy engedélyezd az alaplapi vga-t is).
Mint ahogy eggyel előtted BEMcorp is írja meg lehet ezt így oldani, egyetlen jelentős feltétele van: hogy a Chipset és a BIOS támogatja-e? Mert ha nem akkor sajnos semmire sem mész vele. Ezt úgy tudod kideríteni hogy elkezdesz keresgélni a Biosban ilyesmi után, vagy leírod az alaplapod típusát és megpróbálunk utánanézi. Ha viszont rám hallgatsz akkor megpróbálod elpasszolni a videó kártyát és veszel helyette egy másikat amint 2 kimenet van, lehet kici ócó régi hasznát' de mégis jobb lesz mint így külön.
Amit esetleg érdemes lenne kipróbálni az az, hogy ha AGP portos a gép akkor beleteszed az AGP videó kártyát, majd (ne mellé, mert abból sok gondod lehet!) 1-2 foglalattal arréb leteszel egy PCI-os videó kárytát, az XP elvileg simán lekezeli, kérdés hogy az alaplap támogatja-e ezt? A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Igen 2 monitort ismer fel csak sajnos lehet a TV-t latja annak(de az mar nincs rá csatlakozva) , mivel mindkettőnél ugyan azt írja "Plug and Play monitor on Nwidia GeRorce FX 5500", "Default monitor on Nwidia GeRorce FX 5500".
Érdekes ahogy mar írtam , mikor indítom a gépet aktiválódik az alaplapi monitor is csak fekete marad.
Chipset az amin a bios van? Ha igen, akkor.
Vissza kel keresem itt a témában, mert nemrég bajom volt vele , újra kellet írjam a biost .
Azaz, bekapcsolásnál DEL vagy F2 -vel jön elő.
Azon belül kellene keresni valami olyat, hogy Onboard devices, vagy hasonlók.
Megpróbálom , később jelentkezem .
WSUS offline Help! Segítsetek már nekem mindig ezt írja ki: - Warning: Integrity database ..\client\md\hashes-win-glb.txt not found 2013.12.16. 15:19:24,93 - Info: Determined static update urls for win glb
Kérdésem a következő volna ezt a fájt nekem kell létrehozni? Vagy ha nem, akkor miért hiányzik? Mit tehetek vele??
Idézet: „Onboard devices” Ilyent nem találtam Phoenix awardbios Találtam olyant ; Video /(választási lehetőségek) EGA/VGA (-) ez van kiválasztva CGA 40 ( ) CGA 80 ( ) MONO ( ) vagy meg ami videóval kapcsolatos Video ram cacheable; disable (-) enable ( ) Ennyit találtam ami hasonlíthat arra ami nekem kell.
Ez még mindig az a matsonic alaplap?
IGEN , az én kedvesem
Elképzelhető hogy az alaplapod akkor ne támogatja ezt a lehetőséget. Így marad az hogy veszel egy használtat 1500-2000Ft-ért már hozzá tudsz jutni egy két kimenetes kártyához.
Mi történhet az üzem közben kihúzom majd bedugom a képernyő csatiját a gépbe.
Mármint a VGA kábelt?
Semmi, napi szinten többször csinálom, telepítéskor, teszteléskor.
Koszi !
Idézet: „... ezt a fájt nekem kell létrehozni?...” Nem. Nem is tudnád. Az md mappa tartalmát a Wsus program hozza létre az első futtatásnál, majd módosítja a további futtatásoknál. Ha nincs ott a fájl, nem tud továbblépni, mert ebben vannak az ellenőrző adatok az addig letöltött fájlokra. Egyet tudsz csinálni: törlöd az egész Wsus mappát, és elkezded az elejéről az egészet.
Sziasztok!
Van egy őskori konfigurációm és valahogy nem nagyon akar működni. MSI 815EPT Pro alaplappal + Intel Celeron Proci 1,2GHz, 386Mb RAM-al. Elindul szépen Windows elindul, majd egy pillanatban a gép lefagy, ha nem fagy le üresjáratban akkor ha meg nyitom a Internet Explorert akkor biztos le fagy. Próbáltam vagy 10 féle Windowszal, azonban mindig ezt csinálja, több Windows fel sem akart menni, az Ubuntu sem. Mi lehet neki a gondja? Előre is köszönöm a segítséget.
Már töröltem a Program files-ból, újra telepítettem a C:wsusoffline könyvtárat hoztam neki létre , abba. Már létrehoztam ezen a néven: hashes-win-glb.txt. a wsusba is, és a Windows-ba is, de ugyanazt írja ki, nem ír bele semmit. Honnan telepítsem a WSUS-t? Mi a baja? miért nem működik? Mi ez az egész? A WSUS program egy zip fájlban van, és olyan könyvtárba csomagoltatom ki, ahová akarom, nincsen telepítője. Miután lefut mindig ugyanezt hiányolja: Warning: Integrity database..\client\mdqhashes-win-glb.txt.not found. Hiába próbálom meg leszedni a WSUS 8.8-at akárhonnan újra, és újra.
Valami gond lehet nálam is a Windows-sal, mert addig , amíg az eszközkezelőben a svchost néven futó öt alkalmazásból azt, amelyik a processzort 98%-on fogja nem záratom le, nem tudok vele csinálni semmit, mintha le lenne fagyva, nem akar csinálni semmit, csak az ami svchost.exe néven futtat, az foglalja le teljesen. A múltkori dolog óta nem is akar többé frissíteni, de a WSUS-sal nem boldogulok.
Idézet: „... Valami gond lehet nálam is a Windows-sal ...” Nem csak nálad, nagyon sok más felhasználónál is ugyanilyen. Az MS-nél van a gond. Erről már írtak itt is mások. Volt nekem is evvel kapcsolatban egy észrevételem az MS-ról, de úgy látszik tilos őket bírálni, mert törölték a hozzászólást. A Wsus működése nem függ össze a Win Update problémával, önállóan fut. Próbáld meg azt, amit írtam, és olvass vissza a használatáról. Elég jól le van írva. |
Bejelentkezés
Hirdetés |