Fórum témák
» Több friss téma |
semmit nem talaltam csak a kepen lathato talan diodat ami kicsit elszinezodott es olyan mint ha nem a pedhez ragaszkodna lehet hogy kimelegedett?ez gond lehet?
Az a gond hogy nagyon homályosak képek nem nagyon látok semmit.Az első képen a panel közepén van egy kondi.Nem púpos nincs kifolyva?Mert mintha lenne valami a tetején.Vagy az csak egy filcvonás?H kijött az ellenállás a helyéről akkor forraszd vissza és próba.
mindjart megprobalok jobb kepet csinalni
itt a kep JP02 forrasztom meddig leszel meg?
dugjam vissza a kapcsolot?
meg rosszabb lett mostmar akkor sem megy ha lehuzom a kapcsolot
mit probaljak meg ki? van otleted? A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2014
Én a képekből úgy ítélem hogy az a 2 kondi nem púpos(Te jobban látod) de biztosan kicserélném a nagyobb X2 es kondit.Veszteni valód nincs vele mert filléres dolog.
nem tehet valami mas gond valahol mashol?mostmar csak szakaszosak villog es akkor egyszerre engedi be -ki a vizet,mit nezzet meg meg?
Nézd ennél egyszerűbben nem tudom leírni.....
Cseréld ki a panelon az X2 es kondit!
koszi a turelmet holnap veszek ha tudok !!
Nincs mit.Amúgy filléres dolog szerintem még 100 FT se lesz.
tudod nem a penz a gond hanem hogy hol veszel olyat miskolctol 50 km re eggyebkent latsz ra esejt hogy megoldodik a gond?
Igen ha jól emlékszem volt már itt ilyen probléma és megoldódott a csere után.De én azt a másik kettő kondit is megnézném.
netrol esetleg tudok rendelni ?tudsz e linket?
Netről biztosan tudsz rendelni.Linket nem tudok.Nekem közel van a város és ott van ilyen bolt.
Fél siker talaltam szerencsen boltot ahol megrendelik
megrendeljem azt a harom teglates formajut +a ket henger alakut? mast szerinted?
Udv mindenkinek, es BUEK. Ma reggel telefonalt anyosom, hogy a Miele mosogatogepuk nem melegiti a vizet. Ne kerdezzetek, hogy milyen modell (egy regebbi), anyit tudok, hogy egy nagy fekete gomb elforgatasaval valasztja ki a programokat, es mellette van egy masik, mint egy oranak a manusa, ami jelzi a mosasi fazist. Tudna segiteni valaki, a problema okanak a megtalalasaban?
Whirlpool ADP 6920WH
Nem tudom milyen vízszintszabályzó van benne ha a régi fajta akkor azt ellenőrizném.Illetve lehet hogy felakadt az aljában a nikecel úszó és emiatt nem indul el. Köszi a tippet! A szintszabályzó volt az alsó felén elvízkövesedve, az okozta a gondot. Megtisztítva OK. Persze ezek után nem ment egyből mert nem volt kellő víztöltés. A szűrők és a mágnesszelep megtisztítása után rnedben üzemel a masina! A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2014
Az ajtó alatti burkolatot vedd le.Az alatt lesz 2 klixon nézd meg hogy átadnak e.Ezek után jön a fűtőszál.Szakadásra nézd.Illetve még van egy relé ami a fűtőszálat kapcsolja ez is valahol ott van lent a motortérben.
Sziasztok! Nekem van egy whirlpool adp 6946-os mosogatógépem, ami mostmár szinte rendszeresen F04-es hibát ír ki és sípol. Valakinek lenne ötlete, hogy mit tisztítsak ki benne, hogy ez ne forduljon elő? Előre is köszönöm.
Ürítési hiba.De lehet hogy valahol folyik és bekapcsol az elárasztás elleni védelem.Ha kicsit megdöntöd oldalra a gépet akkor kifolyik az aljából a víz utána ideig óráig jó lesz de valahol folyik.Ha nem folyik ki belőle a döntögetéstől a víz akkor másol van a hiba.
Üdv Mindenkinek!
Egyszer már szóba került itt a Candy CED 110 mosogatógép hibája, amikor elkezdi ugyan a mosogatást, de egy idő után mindent abbahagy és az első három lámpa villog folyamatosan, majd kiüríti a vizet és passz. A különbség annyi, hogy nekünk nem is melegíti a vizet. Lehet ez a fűtés hibájának a hibaüzenete, van valami ötletetek, vagy hívjak doktort? Köszönöm, a válaszokat!
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Már volt téma itt a Candy CED 110 ilyen jellegű hibája. Annak rendje és módja szerint elkezdi a mosogatást, de kb. az egyharmadánál megáll és leereszti a vizet. Az első három LED villog és passz. Annyi a különbség, hogy nekünk a vizet sem melegíti. Lehet ez a fűtőszál hibájának a hibaüzenete? Esetleg más tipp? Köszönöm a válaszokat! István
Szerintem nézz végig mindent fűtőszálat szakadásra,testre,NTC,Ha van benne biztonsági kapcsoló akkor azt is.
A fűtőszál rendben, az NTC nem tudom hol van. Hívjam a doktort?
Alul kell lennie valahol 2 vezeték megy rá.Az érzékeli a hőmérsékletet.
Sziasztok! Van egy Whirlpool 243 S WH mosogatógépünk amely mostanában nem mosogat rendesen. Nem küld hibaüzenetet, végig megy a program, de régebben volt egy intenzív dübörgő hangja ahogy a víz áramlott az most elmaradt Van e valakinek ötlete? Köszönöm Feri.
Mosogatókarok forognak rendesen nincs benne dugulás?
Igen forognak, sőt az alsó teljesen új mert elrepedt és azt hittem hogy ott megy el a nyomás.
Köszi Feri |
Bejelentkezés
Hirdetés |