Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kenwood házimozi erősítő probléma
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Dany18 hozzászólása Dec 23, 2007 /

Sziasztok! Van egy Kenwood HA-5700 as típusú házimozi erősítőm! Nem mai gyerek már és kontakt hibás lett a hangerő potmétere! A potméterre az van írva, hogy: Noble 2BL200kX2! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy ezt a potmétert hol lehet beszerezni, mert én sehol sem találok (pesten még nem néztem szét) de interneten se találok róla semmit! Ha valaki rá zudna mutatni egy beszerzési helyre, vagy esetleg tudna nekem szerezni 1-et és postán elküldené azt nagyon megköszönném! Természetesen a postán elküldősért fizetnék, még borravalót is
(#) aflmor válasza Dany18 hozzászólására (») Dec 23, 2007 /

Nem nézted el
Nem: "KA-5700" ? A HA-5700-as, az Hitachi
(#) Dany18 válasza aflmor hozzászólására (») Dec 23, 2007 /

Bizony Hitachi! Rajta is van hogy Made in Japan! És nagyon jó kis cucc, csak úgylátszik a hangerő poti a gyenge pontja
(#) Kovidivi válasza Dany18 hozzászólására (») Dec 23, 2007 /

nem lehetne kicserélni egy ugyanolyan értékű sima potira? vagy valami spéci fajta van benne?
(#) Dany18 válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 25, 2007 /

az a baj hogy akkor nem biztos hogy fel tudom tenni a potméter gombot vissza, meg már vagy 4 hónapja szedtem szét, és nem emléxem már pontosan, de lehet nem csak 6 lába volt! Fémházas arra emléxek! és elég korrektnak néz ki!
(#) dav53 válasza Dany18 hozzászólására (») Dec 25, 2007 /

Szia. A poti, ha csak recseg a tekergetéskor, valószínűleg javítható. Amennyiben hozzáférni, fecskendezz bele egy kevés tiszta (gyógyszertári) benzint, és járasd meg. A teljesen zárt potinál, ha nincs rés a befecskendezéshez, más a megoldás: szét kell szedni, kitisztítani, a leszedő érintkezőket egy kicsit magasabbra állítani, és még hosszú ideig használható marad. Boldog Karácsonyt mindenkinek. Dávid.
(#) Dany18 hozzászólása Júl 23, 2008 /

Az a baj hogy ez az erősítő ez előtt elég hülye ember tulajdona volt, és szétnyúzta a jó potit! Egyszer szét kellett szednem az erősítőt mert a poti szó szerint szét hullott! Még össze tudtam rakni, de a hiba már nem javítható ki! Érintkezési hibás az egyik oldal, és nagyon sűrűn az lessz, ha kicsit megpaskolom az erősítő burkolatát néha megjavul, de a hangrezgések vissza rontják!
(#) pokot válasza Dany18 hozzászólására (») Júl 23, 2008 /

Üdv! ha nem csak 6 lába volt, akkor nagy valószínűséggel loudness-poti, nem kell elkeseredni, lehet venni olyat is, csak max a lábkiosztás nem stimmel, kicsit barkácsolni kell.
(#) Inhouse válasza Dany18 hozzászólására (») Júl 23, 2008 /

Fél évet átaludtál?

Üdv
Inhouse
(#) Marty McFly hozzászólása Jan 11, 2009 /

Nekem is van egy ugyanilyen erősítőm! Ez egy 2x100k poti lenne nem? Én most szedtem szét és 6 lába van!
(#) Marty McFly válasza Marty McFly hozzászólására (») Jan 13, 2009 /

Helyesbítenék! 2x200k poti? Amúgy HA-5700 de Kenwood! A belseje Hitachi, de a burkolaton Kenwood felirat van!
(#) Marty McFly hozzászólása Jan 15, 2009 /

Na szép! Megvettem a potmétert és mikor szétszedtem az erősítőt, kiderült, hogy van még két lába felül, amit én eddig nem láttam! Mit tegyek?
(#) CHZ válasza Marty McFly hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Tedd bele , működni fog , de nem lesz LOUDNESS.
(#) bandee001 hozzászólása Jan 10, 2014 /

Hello mindenkinek! Most szereztünk egy kenwood krf-v 5050 D erősítőt. Osszeraktuk, kiprobaltuk és most egyik pillanatrol a másikra nem működik a távszabályzo. Elem új, telefon kamerával látni h jön ki vmi jel a távból, előtte 5 perccel működött is. Valakinek ötlet esetleg?
(#) lucky72 hozzászólása Nov 4, 2017 /

Sziasztok! Olyan problémám van hogy van egy Kenvood KRF_V4070d erősítőm,és egyik nap ment rendesen, utána meg semmi hang. Sem optikai kábelen sem koaxon de még a rádió sem szól. Minden rendessen világít rajta. Mikor csak tvt nézek akkor a hangszóró ikonoknál semmit nem jelez. de filmnél minden hangyszórót jelez a dolby digital leg is be kapcsol. A vezetékeket át néztem zárlat, sérülés nincs. Van valakinek valami ötlete?
(#) Gabó válasza lucky72 hozzászólására (») Nov 4, 2017 /

Nézd át a forrasztásokat a nyákokon! Több ilyen erősítőnél találkoztam ilyen hibával, hogy a forrasztások elengedtek.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem