Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Szia !
Önmagában nem, de két PAD-ből tudsz készíteni, majd azt lakattal összezárni és másolni n- szer.
Már csak egy reléhez kéne egy LMK fájl. A relé tipusa SHC SRE303006
6V DC De az is nagy segítség lenne ha elmagyarzná valaki, hogy lehet ilyen alkatrészt tervezni és utána bementeni a Makrók közé. Köszi A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2014
A fenti részen lévő sárga sávban beleolvashatsz a leírásomba, amiben szó van erről (is).
9. 10. oldal ír róla, de a behúzott alkatrészt nem engedi kilakatolni, ezért kérdeztem meg.
Mielőtt felhúzod a panelra az alkatrészt, vedd ki a pipát komponenslistához adás elől. 3.1-nál írok róla.
Így már szét tudod lakatolni. Ha már felhúztál egy elemet, akkor azt is kiveheted a listából 9.10 szerint.
Bonyolult makró készítés 38 másodperce.
Sziasztok! Hogyan is tudnám csak a forrpontokat láthatóvá tenni?
Printelésnél csak a Soldermask2 printet jelölöd be. Csak a forrpontok lesznek.
A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2014
Ez a megoldás eredményes lehet, de van 3 apróság, amire célszerű gondolni.
- Csak akkor igaz, ha más felületet nem vontunk be a maszk állományba (vezetékeket, szigeteket is bevonhatunk, ami általában meg is történik). - A furatok így eltűnnek. - Akkor lesznek a pad-ek mérethelyesek, ha az elkerülő távolságot nullázzuk (általában a maszk nagyobb néhány tized mm-el, mint a tényleges pad). Nem tudjuk milyen célból kellenek a padek, de ha csak a furatokra (azok középpontjára és méretére van szükség, akkor a nyomtatási ablakban, a maszkok alatt van egy "drillings" lehetőség is, ami ezt tudja.
Igen Alkotó, ott van a Drillings, de az egy x-et tesz a furatközéppontra és melléírja a furatátmérőt, ami rendkívül zavaró. Feltételezem, hogy a kollega maszkolás miatt kérdezte.
Köszi szépen valóban aztán utána már én is így csináltam.
Igen igen, köszi a válaszokat, forrasztásgátló fólia miatt...
Az eredeti kérdésed alapján nem lehetett erre következtetni. Ha a forrasztásvédő maszkolást akarsz, akkor a legszerencsésebb azt mondani, mert egyébként félreérhető vagy.
De a lényeg a sikeres megoldás.
Sziasztok!
Van e valakinek SL6-os verzióhoz magyarítása? Eddig működött rendesen, ma pedig kiírta, hogy "Sajnálom, a kipróbálási időszak lejárt"... Angolul fut rendesen, csak a magyarítás nem működik.
A magyarítást is ajánlott frissíteni (annak aki használja), miután a programnál új frissítés jelent meg!
Zotyo
Köszönöm az infót, eddig ezt nem tudtam...
SzI
Sziasztok!
Segítsetek a LAY file megnyitó programmal kapcsolatban. Nekem egy olyan program kellene amihez nem kell feltelepíteni a NET.framework programot. Ne szemetelje nekem össze a Windowst semmi. "advanced file optimizer setup", "FileViewPro" ezek nem kellenek. A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
Nem jó a Sprint-Layout60_Viewer.exe?
Nekem pendrive-n van és semmit nem kellett telepíteni. A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
Kell hozzá NET.framework program? Mert ha igen akkor nem jó. Nem szeretem ezt a szemetet.
Tudtommal nem kell. Sőt telepíteni sem kell.
Köszönöm a gyors segítséged, ehhez nem kellett a NET, Framework. Te is beléptél az isteneim táborába.
Az a vicc, hogy ez az "egyetlen" hivatalos változat. Miért nem ezzel kezdted?
Túrni a netet mint a malac, sokszor nem is olyan egyszerű, hogy egy épkézláb programot találjon az ember. De ha kinyitja az ember a száját akkor kap segítséget, nem kell mindent tudni. Én kinyitottam a szám és kaptam segítséget.
Látod, felesleges túrni mint a malac. Érdemes a készítő honlapját megnézni. Még a kugli is ismeri. A lényeg, hogy megy. Ezt a NET Framework-ot nem is értem. Nálam soha nem kérte...
A fentebb leírt két program kéri. De ha megnézed a programjaidat lehet hogy meglepődsz és ott találod a NET. Frameworkot.
A fenti 2 programnak semmi köze a sprint layout-hoz.
Elvileg azok is megnyitják a Lay fájlt.
Nem mondanám.
Simán megnyitotta. Csak ezt kicsit nehezebb nyák-ként látni.
Mi a probléma a net-framework-al? Eddig azt se tudtam nekem van-e, de most megnéztem, és van, pedig biztosan nem telepítettem szándékosan. Tehát vagy eleve hozta a Windows, vagy valami automatikusan hozta magával. Soha nem okozott semmi gondot nálam. Valójában úgy tűnik, erősen a op-rendszer része (melléklet szerint). A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |