Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha megcsapott a régi dolgok szele, mi lesz veled? Jönnek a csöves kapcsolások...?
![]()
Már most vannak. 1T4T-s rádióval kísérletezek,de az sem rossz. Tetszenek a nosztalgikus cuccok.
![]()
Detto.
![]()
Mindig szerettük.
![]()
De nagyon jó kis lámpa. Persze a zene is jó.
![]()
Nincs ilyen program.
Ezt szerintem csak a videóban látni így, azaz csak képzeletbeli szoftver. A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2014
Aranyos
![]() ![]() ![]() Ha részleteiben nézed(úgy, hogy használsz/használtál kép/video szerkesztő programokat) azért látszik, hogy valami nem stimmel. De ez egy videoklippnek készült, aminek tökéletes ![]()
Kár! Már örültem, hogy végre egy eszköz, amivel megszépítem magam.
![]()
Majd próbáld meg megsózni ( NaCl - konyhasó) a kanócot ... Ha jól emlékszem szebb - fényesebb sárga lángja lesz tőle .
Régen egy kevés kámfort tettek a petróba. Attól fényesebben világított. Nem tudom kapható e még valahol. Talán a vegyszerboltban.
Gyógyszertárba kérdezd meg de központiban.de a naftalin is jó bele.azzal is tunningolják az üzemanyagot a Dieselnél 10-15 %.
Valóban nagyon szépek a régi petróleumlámpák.
![]()
Az égőfejet kell kicsavarni az üveg tartályból. Nem nagy ügy.
![]()
Megpróbálom hátha szebb fénye lessz.
Sejtettem, hogy valamit ki kell csavarni, de meg sem mozdult. Aztán amikor rásegítettem a vízpumpa fogóval, akkor nagy nehezen megindult. Aztán amikor sikerült kitekerni láttam, hogy valaki beragasztotta az égőfejet a foglalatba.
![]() ![]()
Ez konkrétan tényleg kamu lehet, de az az igazság, hogy valóban van ilyen szoftver!
Asszem a japánoknál van egy zárt projekt, ami ilyeneket tud, sőt, még ilyenebbeket! Élő (!) videót kezel, és nem csak a színekkel variál, hanem kb bármit meg lehet csinálni vele egy emberi testen. Arányokat változtat (pl mellnagyobbítás, arcforma alakítás), és ezt mozgás alatt is követi. Eszméletlenül durva jószág! Amikor néztem, akkor csak ilyen bemutató videó volt róla, hogy most mit tud a projekt. Nem a VérPistik számára készül, gondolom igen komoly pénzeket fognak érte szakítani hollivúdéktól és társaitól. Ha tudnám a nevét, akkor gyorsban rágugliznék, de fogalmam sincs hogy keressem. Véletlenül láttam.
Mert nem kérdezted meg az örege(ke)t! Szerencséd volt, hogy nem tört el a nyak. Én még ilyen mellett tanultam a hegyen.
![]()
Itt is erről írnak.
![]()
Érdeklődöm hogy Zoli bátyám hogy élte meg a földrengést? Remélem semmi komoly...
Melyik? Én vagy a köb? Mert itt földrengés nem volt.
![]()
Gondolom nem az otthoni PC-n futó alkalmazás. Egy 64, vagy 128 gépből álló szuperszámítógép lehet az igénye.
A következő könyvespolcot csináld földrengés biztosra.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |