Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Nokia 7650-es teló kamera moduljához valamiféle leírást érintkező-kiosztásról/vezérlésről tudna valaki szolgáltatni? Van rajta egy sorszám is, ha kell leírom
Szia!
A kameráról ide teszek egy anyagot. Megvan a komplett szervízkönyv + kapcs.rajz is, írd meg hova küldjem (kb 15,5M)
Szia!
El tudnád küldeni e-mailben? hsztav@freemail.hu THX
Hali!!
Engem za érdekelne hogy 1 Siemens MC60 kameráját lehetne e használni a telefontól függetlenül(a telefon behalt de a kamera az jó) És ha igen akkor hogyan valósítható ez meg?
Üdv!
Szereztem egy 6820-as nokia "telefont", már ami megmaradt belőle, de a kamera jó! Hasonló a 7650 és a 3650 kamerájához. Szeretnék kezdeni vele valamit. Tudtok mutatni valami kapcsolást amivel működésre lehet bírni? Nem szeretném kidobni!
Azért az ilyen dolgok bonyolultabbak annál, hogy "dobjunk össze valamit hozzá, segítsetek". Ezt nem árt tudni... ezek a kamerák nem hétköznapi videojelet szolgáltatnak.
Kell egy gyors proci, mondjuk egy ARM, meg kell írni a vezérlőprogramját, kiolvasni a képeket és feldolgozni, és megjeleníteni LCD-n, vagy videojellé konvertálni és TV-re küldeni, esetleg tárolni azokat. Szép nagy falat abban biztos lehetsz (és ez nem egy "na akkor ma este összedobom meló" még a profiknak sem)
Szóval nagyon nehéz belőle mezei digitális videójelet kikönyörögni? TV-re gondoltam rádugni vagy valami hasonló eszközre.
Csak idézni tudok Slope fórum társamtól...
[quote]Kell egy gyors proci, mondjuk egy ARM, meg kell írni a vezérlőprogramját, kiolvasni a képeket és feldolgozni, és megjeleníteni LCD-n, vagy videojellé konvertálni és TV-re küldeni, esetleg tárolni azokat. Szép nagy falat abban biztos lehetsz (és ez nem egy "na akkor ma este összedobom meló" még a profiknak sem)[code=c]
Hello
Meg uj vagyok itt ,de most lattam ezt a temat es nekem is van egy kameram egy NOKIA 7650 -bol a kerdes ugyanaz nem lehet vele semmit kezdeni esetleg behelyettesiteni egy xarabb helyere pl. webcam mer ez egy eleg jo kis kamera.
Hali. Egy 2mp-eles nokia kamot nem lehetne pl egy nokia 6020ba berakni?? Mi a véleményetek??
Soha, mondjuk ha a szoftver kameravezérlő rutint át tudod írni talán van esélyed. Ez pont olyan volt hogyha azt kérdeztem volna hogy a K750-em kameráját beleapplikálhatnám-e egy T230-ba. :s
Azért ez nem pont olyan mint k750 kamerát t 230ba rakni , mert a t230ban úgytudom nincs kamera. Vagy rosszul tudom??
|
Bejelentkezés
Hirdetés |