Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2236 / 3611
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

De ugye nem fogok kárt tenni benne?
(#) nedudgi válasza janikukac hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Ha laptop, akkor gáz van. Ha sima külső billentyű, akkor nem annyira vészes az ára.
Arra figyelj, hogy lehetőleg függőlegesen, tehát legalább két oldaról, egyforma erővel próbáld kiszedni a gombokat.
(#) forma3 hozzászólása Jan 26, 2014 /

Sziasztok!

Hírdetést hogyan lehet a lista elejére ugrasztani? Vagy már megszűnt az up-olás?
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
(#) forma3 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Köszi!
(#) pjg hozzászólása Jan 26, 2014 /

(#) BarnaPili válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Gratula a géphez! Jó kis autók,kimennek a világból,csak meg kell nekik adni,amit kérnek.Az enyém is EcoTec,csak eggyel nagyobb,1,8 16V 125 Le,meg kupé kivtitel.
Sok szerencsét hozzá,és kevés idiótát kerítsen az utadba JóIsten...mert abból a magyar utakon sajnos túlkínálat van.
(#) bbarna válasza janikukac hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Javaslom, hogy ne csak a billentyűzetet tisztítsd, hanem az alaplapot is. A megszáradt, mindenféle adalékot tartalmazó ital maradvány valamennyire elektromosan vezető lehet és igen érdekes dolgokat produkálhat a későbbiekben.
Személyes tapasztalat!
(#) BarnaPili hozzászólása Jan 26, 2014 /

A mai nap....
Egész héten azon törtem magam,hogy minden tartalékom mozgósítva összeszedjek egy kisebb vagyont,mivel kinéztünk egy házat,és meg akartuk venni.Holnap mentünk volna az ügyvédhez,hívom a tulajt,erre közli,hogy gáz van,már nem eladó a kéró.
Ha nem hívom,akkor mikor tudatta volna velem?Szerdán még állta az alkut.
Szép kis fazonok vannak,mondhatom.Mérges,csalódott vagyok
(#) pjg válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Ilyen esetekre találták ki a foglalót.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Az ilyen nem biztos, hogy a dupláját visszaadja. Esetleg még a foglalót sem. Sokan nem mernek ezért foglalót adni.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Természetesen minden szerződést közjegyzővel kell hitelesíttetni. A foglalót sem az eladó kezébe kell adni. Az ügyvéd * sem ér.
(#) BarnaPili válasza pjg hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

A foglaló összege is csak a hét vége felé állt rendelkezésre.Továbbá kitörölhetem a hátsómat a papírral,ha ő időközben elveri a lóvét.Így "csak" az egyéb járulékos pénzügyi költséget kell benyelnem.
(#) szamóca hozzászólása Jan 26, 2014 /

Aktív dídzéjktől kérdezném, hogy csak nekem tűnik úgy hogy csavargatások gombnyomások nincsenek összhangban a hallott produktummal?
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Teljen benne sok örömed. A képeket nézve eléggé rendben van. Remélhetőleg ami nem látszik azzal sem lesz baj.
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Vagy aki többet fizet.
(#) Leraz válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Bocsánat de nem.Az ügyvéd a saját pénzét védi.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Én nem hangokat látok nála.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Úgy két órára azzá válnék szívesen. Bizerálnám a sívító effektszenzorát.
(#) Kovabe válasza szamóca hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Brutál tud a csaj. Nézzétek meg a többi videot is.
(#) BarnaPili válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Igazad van,nem elrontani akartam a hangulatot.Jó lecke volt...
Egyébként meg nem lett volna nagyon hely a hobbihelységnek,így lehet ,nem is baj...
Kösz a linket,elteszem könyvjelzőnek.
(#) zolika60 válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Gyere a mi falunkba, itt jobbnál jobb házakat találhatsz igen olcsón. Így kerültem ide én is.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Meg sem szólaltam!
(#) sastas01 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Minél kisebb egy település és minél távolabb van egy nagyobb várostól általában annál olcsóbb a telek/lakás. Ezért viszont a szolgáltatások gyengébb minőségével vagy hiányával "fizetsz". Például én Mikepércsen lakok, Debrecen 10 km, vodafonos térerő csak lajtoskocsival van, illetve internetszolgáltatóbol is van 2, az egyik rossz, a másik még roszabb (20Mbps-es kapcsolatért, amiből 10 garantált, fizetünk 4800 Ft/hó+telefont). Ennyiért másik szolgáltatónál mondjuk Debrecenbe 4-5x ekkora sebességet lehet kapni...
(#) szamóca válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Nálunk, Pesttől 38km-re, a 18Mbs-ért, amiből 6 a garantált, 13830-at.
(#) zolika60 válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Valkón lakom. Ez a büdös fővárostól 40Km. Innen járok oda dolgozni mindennap. A szolgáltatásokkal nincs gond, bármelyik szolgáltató elérhető. Az internetért nem fizetek, annyi szomszédból elérhető. Nagyon szeretek itt lakni, ekkora telket ennyi pénzért még üresen sem kaptam volna Gödöllőn, ahonnan ideköltöztem. Pedig itt volt rajta ház is, igaz nem a legjobb, de évek alatt rendbe tettem és sokszoros áron sem adnám egy városiért.
(#) mineral válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Én Bp.-től 50 km-re lakom dél felé. Nálunk 4 internet szolgáltató is elérhető. Itt a 10/2-es netért 5800 forintot fizetek. Ez a legolcsóbb...
(#) sastas01 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Nálatok is 2 év hűséggel+3 ezer Forintos telefoncsomag mellé, szintén 2 év hűséggel?
Szólóban ez is 9 ezer forint környéke...
Egyébként hajlandó lennék többet fizetni egy 10/10 es vagy 15/5-ös netért, igen rossz érzés, hogy egy 2 GB-os file-t 5-6-7 óra feltölteni, a szolgáltató hangulatától függően...
(#) BarnaPili válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Szétnézek a hirdetések között,szimpatikus a környék,és elég közel lenne a munkahelyem,kb 40 km,a mostani 180 helyett.Csak ugye nem csak én vagyok a családban.
Nem egyszerű...
(#) szamóca válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Nálunk csak ez van, és nem is engedik be a konkurenciát.
(#) granpa válasza szamóca hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Nálunk is.Na persze; mert piacgazdaság, meg verseny, ...meg a Q..
Következő: »»   2236 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem