Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
naon összerakták
Huuu, ez eszmeletlen,.. Mar regota nem lattam ilyen jo dolgot,.. Ez tenyleg eszmeletlen!
Ha 1x szerepelunk a kozeljovoben, barmiben, akkor ezt-adjuk-elo!
Ez tényleg, jó...
Nagyon jó!
Hello!
Aminap kicsiny országunk egyik egyetemének (nem emítem név szerint) épületében sétálva láttam meg eme ékes példáját az emberi találékonyságnak: A folyosót megvilágító neonlámpák egyik tagja nem világított már egy hete, de a karbantartók - bizonyítván, hogy nekik se káposztalé lötyög a fejükben - kitaláltak egy módot, hogyan pótolhatnák a neoncsöveket. A képek minőségéért elnézést kérek, de csak teló volt nálam. :nemtudom:
Lehet, hogy, csak benne felejtették a próbalámpájukat
Azt nem hinném, mivel elég kemyényen oda van dolgozva csokival + szigetelőszallaggal! Másfelől attól még a neonoknak világítani kéne, hogy egy próbalámpa benne van. Mindenesetre jó kis fapados megoldás vész esetére...
ember ez sziven ütött ekkora idiótát :eek2: majdnem lefordultam a székről :vigyor2:
A kissrác példájából kiindulva: Amerikában hős lehetsz, és még sok pénzt is kereshetsz olyan tudással, ami tulajdonképpen alapismeret, és a világ "elmaradottabb" részein szinte egyértelmű, hogy az emberek tudják...
Dolgozik egy haverom Miami-ban, szobafestő. Egyik ügyfél nagyon érdeklődött aziránt, honnan került oda, elővették hát a világatlaszt. Lapozás, Európa még megvolt, nyugati államoknak nevük és országhatáraik is voltak, a volt kommunista államok azonban, a hajdani Szovjetunióval együtt, egy bazi nagy piros pacaként lettek ábrázolva, egyetlen felirattal: Eastern Block, azaz Keleti Blokk. Se határok, se városok, Moszkva kivételével semmi egyéb infó. A haver kénytelen volt magyarázkodni, hogy ez már nem úgy van stb., a Duna és Ausztria alapján megpróbálta a területet pontosítani, nem nagyon hittek neki... A térkép kiadásának éve 1994, adatok lezárva 1991-ben.
vannak még érdekes dolgok
Ez volt a rádoóban egyszer. (Reggel a Slágeren) :vigyor2:
Achmed, a halott terrorista - Szán-bomba
Bővebben: Link
Hy
Nem tudom, volt-e már fent ez a videó, mindenesetre nekem adott egy kis ihletet a jövő évi karácsonyi díszítéshez!!! Christmas Lights
ember!
ez király :yes: egy ilyen kell nekem is naon összehozták
kemééyn minda kettő XDDD Sportcsengő teccett e legjobban : nameg a stunt driver ellensúly XD
a csávónak a másiknak hogy ne zsibbad le a szája :O
Ezt már vagy 15X láttam.... sztem már itt is volt fent.
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akcettábilisak. Dialógusunk kontinutása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise
Egy 46 éves asszony elhatározta,hogy 47.szülinapjára megoperáltatja az arcát és a melleit. Elvégeztette az operációt egy klinikán.Boldogan hagyta el a kórházat az új arcával és kebleivel. Megállt egy újságos kioszknál,és vásárolt egy színes magazint. Mondja az eladónak: Elnézést!Kíváncsi vagyok,hány évesnek saccol meg Ön? Az eladó jól megnézi,és mondja: Hmmm.Nem tudom.... ...olyan 30-32 éves. Az asszony örül,és mondja: 47 éves vagyok! Az asszony boldogan megy tovább egy McDonaldsig. Rendel egy hamburgert,és itt is felteszi az előbbi kérdést a kasszánál ülő hölgynek. Az ezt mondja: Na igen! 29 éves! Az asszony még elégedettebben nevet,és mondja: Nem,nem,47 éves vagyok! A további útja hazáig buszon történt.Egy öreg úr ült mellette. Őtőle is megkérdezi. Elnézést!Hány évesnek gondol Ön? Az öreg úr sokáig nézte,vizsgálgatta,pásztázta szemeivel,majd így szólt: Nézze,kedves gyermekem! Én már 85 éves vagyok,és nem is látok jól. „Azonban,amikor fiatal voltam, volt egy biztos módszerem!" Kiváncsian kérdezi a hölgy: Na,és mi volt ez a módszer? A nagyapó elgondolkodott,majd így szólt: „A kezemet a blúzába és a bugyijába teszem,majd megmondom,hány éves! A hölgy először meghökkent, de mivel csak ketten voltak utasok,végül is így gondolkodott: „Na jól van.A férfi idős,nem számít,ha megtapogat" Tehát így szólt: „Rendben van" Az idős úr,ahogy mondta,úgy is cselekedett.Először betette a kezét a nő melltartójóba,kezével óvatosan símogatta.Majd a bugyiban végzett felderítést. Kb.5percig tartott a vizsgálódás,majd így szólt: „Asszonyom!Ön 47 éves!" A nő meghökkent,elállt a lélegzete is. „De hát ez lehetetlen! Hogy csinálta ezt,mondja kérem!" Az idős bácsi nevetve mondta: „Asszonyom! Én maga mögött álltam a McDonaldsban!"
Ilyen jót viccen rég nevettem (majd a partin ellehet löni a haveroknak )
A kezdő mondat is tetszett azt majd elmondom a magyar tanáromnak mert az szeret kb így beszélni
Ilyesmi mondatból hallottam olyat hogy azt jelentette, hogy nem értem, de azt legalább 4 sorba mondták el. Ha valaki hallotta már és esetleg le tudná írni annak nagyon örülnék.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |