Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De persze hazamehetsz. Ha az előző tulajnak van biztosítása.
Azért akkora gáz nincs. ha van az előző tulajnak biztosítása. Az végül is az átírásig érvényes, ha fel nem mondja.
Bár elvileg nem kellene, de saját érdekedben sétálj be az adásvételivel az okmányirodába. Jól jöhet még...
Ahogy megírtátok az adásvételit,nem él az előző tulaj biztosítása.2010-ben vettem a kocsimat,egy napra nem volt biztosításom.A biztosító küldött egy csekket,hogy fizessek be egy napra 400egynéhány Ft-ot,de nem lesz biztosított arra a napra a kocsi...
Attól hogy megírtuk, még a biztosító nem tud róla. Ha valami baleset történne, megkérném az előző tulajt tegyen úgy mintha még az övé lett volna. Nem hiszem, hogy probléma lenne belőle.
Amilyen anyagi vonzata van egy okozott balesetnek a biztosítási díj vonatkozásában, nehéz lenne az eladót rábeszélni szerintem. Egy ökör lenne, ha bele menne...
Milyen anyagi vonzatra gondolsz? Egy napi kötelezőbiztosítási díj? Természetesen kifizetném neki. Bár igen ritkán fordul elő, hogy valaki mindjárt az első útján hazafelé összetörje a verdát.
Anno a fószer a Röppentyű utcai Merkurból vitte haza az új Zsigulit. Ott ajánlották neki a Casco-t. Nem kérte. A sarkon a villamos totálra törte.
Ha te ártatlan vagy,akkor esetleg belemenne.Én sem adnám a B10es bónuszt oda egy ilyen dologért.
Volt ilyen reklám is.
Nem szeretem a pizzát. A szőkék jobban bejönnek.
És ha a szőke hozná a pizzát, ilyen pizza-ruhában, akkor megszeretnéd?
Nem ismertek olyan online programot, ami arckép alapján keres nagyon hasonló arcokat? (Olyasmi, mint a krimikben az FBI-os arckeresős adatbázisban kereső alkalmazás...)
Most vagy nagyon általános az arcom, vagy megtaláltam a youtube-on a szinte tökéletes másomat... Brrr, még a szőr is felállt a karomon! Idézet: „A szőkék jobban bejönnek.” Irigyellek. Hozzám már nem.
Esküszöm, hogy csinálok egy hasonló videot és elküldöm a srácnak...!
Bővebben: Link
Azt hiszem, erre mondják, hogy az ideális nő szex után pizzává változik
Te sem tudsz gitározni? Kérd meg, tegyen fel pár videót az órákról amiket készített.
Próbáltam gitározni, de apuék szerint vonó nélkül nem szól jól és nagyon torzít. Így abbahagytam a csúcson.
Akkor mehet a videó. Egy órás ellen filmeskével biztosan nem tudna válaszolni.
Van itthon 2. A feleségem és a kisebbik lányom. Persze csak az anyja jön be. De nagyon.
Még hosszúhajú rokker koromban egy Kretén magazinban találtam meg az alteregomat.Mint levélíró,nem mint téma...
Édesanyám majdnem azt hitte,én vagyok.Ő hívta fel rá a figyelmet.
Hirtelen azthittem, hogy látni fogjuk, ahogyan egy órán gitározol
Pontosan a bónusz besorolásra gondoltam, mert nyilván a felelősségbiztosításról volt itt szó. Hosszú évekre felmegy a biztosítás díja. Hiába van valakinek egy felelősség elismerő nyilatkozata, manapság a biztosítók minden esetet kivizsgálnak, és ha lehetőségük van, és az érdekük is úgy kívánja megosztják a felelősséget. Így alkalmasint mindkét félnek felemelhetik a biztosítási díját...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |