Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Kész a műszerem. Kicsit randa lett a kapkodás miatt de úgy sem végleges még kap majd valami vízhatlan házat is ez helyett a panelból készített helyett.
Már egy ideje követem a dolgokat amit építessz. meg kel hagyni te egy zseni vagy. szép munka, a házat szerintem is cseréld ki, mert kissé nem illik ehez a szép munkához. Gratulálok!
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Állati jó dizájn! Nagyon tetszik. Olyan, mint a спутник-1.
Köszönöm a dícséretet de zseninek még nem érzem magam Az lesz hogy valami dobozgyártó cégtől szerzek egy ilyen méretű dobozt neki
Pedig nyákból, igazán szép dobozt lehet készíteni.
Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
Nem mondtam hogy nem lehet szépet csinálni, csak már egy éve ülök a projekten a hétvégén ki akartam próbálni már a cuccot és picit elsiettem a dobozkészítést és nem lett olyan szép de majd orvoslom ezt úgy is
Szép ez nekem tetszik !
Ma én is dobozba tettem a régen használatba lévő LCM-3 -at .. nem szép de végre dobozban van . Még reszelek egy diszkeretet az LCD -hez és kész is . Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Szia ! Olyan forgatogombot mint amilyen a 3. kepen lathato, honnan lehet venni ?
Köszönöm a te munkád is szép, és szerinted 4x20-as kijelzőhöz is lehet kapni keretet?
Sajnos nem tudom én csinálok egyet 0.5 ös INOX -bol ...
Az utolsó linken látható LED-es doboz, az micsoda? Az tetszik a legjobban.
Készül a "dobozolás mentes" verzió!!
Szép munka, de mi is akar ez lenni?
Értem 1 kijelzővel nem gondoltam hogy óra.
Ez is egy nyák-doboz. Kisebb méretben elegendően masszív, és igen jól alakítható anyag.
Egy már régebben készült fejhallgató erősítő. (Egy régebbi processzor hűtőt felhasználva.) A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Gratula, szép munka!
Milyen típusú a kijelző? Tetszik a színe! A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Így estefelé én is felteszek egy készülő félben lévő valamit, hátha valaki kitalálja mi lesz ez.
Annyi segítséget adok, hogy a fedlap segít is meg nem is.
Sörnyitó?
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
A fedlapon ledek fényjátéka lesz a bicó kerekein. Ez egy dísz.
Zenélő doboz. Esetleg csibekeltető. A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Hizányzik még a kormány, ülés, meg a hajtókar.
Szerk.: ó, megelőztek. A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Nem. Ilyen volt már.
A fedlap abból a nyákból van, amit annó elrontottam (még jó, hogy semmit ki nem dobok), ezért nincs kormány meg ülés. De kerékpárhoz van, lesz köze.
Napelemes USB-s töltő. Én is hasonlón gondolkoztam valamelyik nap, csak kevesebb elektronikával.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |