Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   564 / 1178
(#) Sanyi220v válasza Davidd hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Amint látni a képen is eléggé felhevül. Nem tudom hogy sima 3,3 voltos IC jó lenne e oda.Nem fáradcság az nekem. örültem volna ha tudtam volna segíteni valamit.Lehet hogy csak az okozta a csikozást hogy tulhevült az IC, csak az a gond hogy az IC túlhevülését is okozza valami.
(#) Davidd válasza Sanyi220v hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Azt mondjak, hogy a jelensege az hogy hidegen jol mukodik, meg amiutan mar felmelegedett egy bizonyos fokon felul. Ne offoljam tele a temat. Nagyon halas vagyok, mar csak megprobalom Romaniaban is beszerezni valahogy. Eddig egy weboldalon sem talaltam, ahonnan szoktam rendelni alkatreszeket.
(#) Sanyi220v válasza Davidd hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

meg van a tökéletes alkatrész is. vettem a fáradalmat és IC901 után is utánna néztem.
A számodra tökéletes alkatrész a (M50754363 GHV-1805M) képet sajna sehol nem találtam még rólla, de ezt ábrázolja az LG tv ben mint IC901. remélem tudtam segíteni valamiben. az alkatrész elég drága. 30 Dollárban láttam.
(#) villanyipi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Forrasztó van zsugorcső van,de nem ezt fogom toldani mert jobb szeretem ha mennél kevesebb helyen van toldott fódott kábelem, de ha mire boltig jutok és nem lesz meg az égőn lévő csatlakozó neve más nem kilegózzuk a boltba Mennél több helyen van toldva annál több esély van hibára és ezt nem akarom.
(#) pjg válasza villanyipi hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Ez így nem igaz!
(#) nedudgi válasza villanyipi hozzászólására (») Márc 21, 2014 / 1

(#) villanyipi válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 21, 2014 /

Ez oké de köszönöm, ellenben nekem az kellene ami az izzóra megy
(#) yulo5310 válasza villanyipi hozzászólására (») Márc 21, 2014 / 1

Hali! Én az ilyen sarut egy célszerszámmal(hegyesre köszörült dikics v. rajztű) kinyitom,új vezeték be,rányomok a fogóval,esetleg egy kis forrasztás a csupaszításnál. Üdv! Doxa53
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
(#) pjg válasza villanyipi hozzászólására (») Márc 22, 2014 / 1

Autóvillamossági boltban kapható.
(#) zut hozzászólása Márc 23, 2014 /

sziasztok, lenne 1 kérdésem:
van 1 kvarckristályom, de nem tudom mit jelent a rajta lévő felirat:
HOSONIC 12.000 B301
MEG TUDNÁTOK MONDANI MIT JRLENT?
köszi
(#) eSDi válasza zut hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Üdv!

Ami neked lényeges, az a 12.000. Ez azt takarja, hogy 12.000MHz-es.
HOSONIC a gyártó, a B301 pedig valami típusjelőlés lehet.
(#) Sanyi220v hozzászólása Márc 23, 2014 /

Sziasztok, ezt a kis panelt már nagyon régen találtam. szerintetek mi lehet ez? Sajnos semmit nem tudok rólla mondani.
(#) BEMcorp válasza Sanyi220v hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Szerintem (epson) nyomtató tintapatron számláló chipje. Mintha anno ilyenek lettek volna, amíg epsonom volt.
(#) Sanyi220v válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Köszi utánna néztem, valóban az volt. nem is gondoltam volna.
(#) zut válasza eSDi hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

tehát tizenkétezer Mhz?
vagy tizenkettő?
(#) kadarist válasza zut hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Tizenkét egész megahertz.
(#) Sanyi220v hozzászólása Márc 23, 2014 /

Üdv lenne egy kérdésem.
Van egy 5.1 es erőssítőm van benne egy TDA2030A IC az előzőel őrülten bugott telyes hangerővel, kicseréltem ezzel meg sem nyikkan, de viszont megy a távirányító ami az előzővel nem ment. lehet hogy ez az IC is hibás vagy lehet valami más az oka. na de a fő kérdésem az lenne hogy ha le akarom mérni az IC t benne honnan jövök rá ha esetleg hibás?
(#) kadarist válasza Sanyi220v hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Szia!
Ezzel a beavatkozással már le is mérted, hogy rossz.
(#) Sanyi220v válasza kadarist hozzászólására (») Márc 24, 2014 /

Igen sajnos énis ere gyanakodtam.
(#) hiruyu hozzászólása Márc 26, 2014 /

Sziasztok!
Elkelne egy kis segítség! Az ORION OCH 622 Típ. halogénes légkeveréses főzőedényünk romlott el. A hőfokot szabályzó KST 801-B típusú bimetálos szabályzó termosztát égett el. Tudnátok tippet adni, hol juthatok ilyen alkatrészhez? Esetleg másfajta hőfokszabályzó tippet tudtok adni, csinált már valaki ilyet?
Üdv.
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2014
(#) proli007 válasza hiruyu hozzászólására (») Márc 26, 2014 /

Hello! Elég vasaló hőfokszabályzó kinézete van.
És a többi.. üdv!
(#) richt3r hozzászólása Márc 27, 2014 /

Sziasztok! Kapcsolóüzemű tápomban van egy 2005Z nevű DIL16 tokozású IC. Tudja valaki, hogy milyen funkciót láthat el? Rácsatlakozik sok sok kerámiakondi+ellenállás.
(#) proli007 válasza richt3r hozzászólására (») Márc 27, 2014 /

Hello! Megtaláltad a lelkét.. pld. itt láthatod. üdv!
(#) Csongi_ hozzászólása Márc 27, 2014 /

Sziasztok!
Van egy nyomtato lezerebol szarmazo tukros motrom. A vezelo IC egy AN44000A, amirol semmi adatot nem kaptam. Valaki tudja, hogyan tudom elinditani a motrot?
Elore is koszonom!
(#) Andr3wJ válasza Csongi_ hozzászólására (») Márc 27, 2014 /

Keress rá hátha a nyomtató szervízrajzát megtalálod, abból meg kilesed mit hova.
Amit gyorsban google-ztam, kell neki egy 12V(24V) meg egy 5V engedélyező, de ez csak tipp
(#) Csongi_ válasza Andr3wJ hozzászólására (») Márc 27, 2014 /

A szervizrajzban semmit sem talaltam sajnos. Egyebkent egy Konica Minolta Pagepro 1350w-rol van szo.
(#) jdani hozzászólása Márc 27, 2014 /

Hali. Röviden, hogyan működik egy hőbiztosíték? Mondjuk ez. 125 fokra, és 2A 250V-ig?
A biztosíték kiég, a nagyobb áram halad át rajta mint 2A?
A biztosíték ugyanúgy kiég, ha több mint 125fokos lesz, de hiába csak fél amper megy keresztül rajta?
(#) Ricsi89 válasza jdani hozzászólására (») Márc 27, 2014 /

Így van, ahogy írod. Vagy 125 fok fölött, vagy 2A áram fölött megszakad.
(#) jdani válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 27, 2014 /

Egyikről sem regenerálódik nem?
(#) Ricsi89 válasza jdani hozzászólására (») Márc 27, 2014 /

Vannak olyanok, amik direkt regenerálódóak, de a többségük egyszer használatos, tehát ha megszakad, akkor csere.
Következő: »»   564 / 1178
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem