Fórum témák
» Több friss téma |
Ahoz hogy neked a virtuális dolog jól müködjön, jó procid kell hogy legyen és ahogy eSDI is emlitette 2GB ram min. de 4GB ajánlott szerintem, azért van szükség gyors gépre ezestben mert a virtuális XP egyetlen fájlban nyilvánul meg aminek a mérete 600-700 MB is lehet vagy több, és ezt kezeli neked a virtuál box, mind ezalatt a win7-nek is mennie kell, szerintem jobb ha 2 OP rendszert teszel fell XP-t és win7-et amit bootolásnál tudsz választani.
Sziasztok! Van egy asztali gépünk,Windows7-rajta. Működőkepésen lett leállítva. Törölve nem volt belőle semmi mert úgy van beállítva hogy telepíteni,törölni ne engedje másnak.
A bekapcsolásnál a fekete képernyő(most szóról szóra nem tudom) és hogy tegyem be a windows CD-t javításra. Nos itt kezdődtek a problématikák. Berakom a Cd-t de nem bootol be cd-ről- vissza dobta ugyan azt a képernyőt. Gondoltam baj van a cd-dvd íróval. A biosba ott van látja. Ide (Primary)I-re csatlakoztatva egy kábelen Vincseszter Master, -az író meg Slave módba. A Bios ezt mind látja. F8-al beállítva hogy honnan Boot-oljon ugyan az a hiba a kijelzőn. Kicseréltem egy másik íróra azzal ugyan az a hiba. Kicseréltem az IDE kábelt is. Aztán raktam úgy hogy Primary-ra (IDE I) Master a vincsesztert, Secondary (IDE II) re az Írót. Kicseréltem az alaplapon az elemet. Kiszedtem a memóriákat, egyesével próbálva. Az üzenet még mindig ugyan az. Próbáltam másik Windows helyreállító lemezzel. A probléma még mindig ugyan az,nem jut el odáig hogy "kérem nyomjon meg egy gombot....stb" Szerintetek? Válaszokat előre is köszönöm!
Itt van róla egy kép is.
A BIOS-ban állítsd be az optikai meghajtót mint elsődleges boot eszközt,hogy a lemezről tudjon tölteni.
Úgy emlékszem már azt is megtettem,de-ha felkel a gyerek és nekifogok akkor csinálok arról is képet hogy ott mit állítottam.
Most nem azért, de valaha , bárkinek is hozott megoldást egy ilyen javítás lefuttatása?
Én a múltkor egy Laptopon csináltam,van Windows 7 helyreállító cd-m 32 illetve 64 bittes-hez és helyrehozta a gépet.
Na itt vagyok,rakok fel képeket.
Aztán F10 de ugyan az a hiba. Máshol is be kéne még valamit állítani? Idézet: „Máshol is be kéne még valamit állítani?” A dátum 2002. Ehhez mit szól a W7? Mert ha nem tudja értelmezni, az gond lehet.
Hali!
Próbáld a CD-DVD meghajtót külön ide mesterbe állítani.(Másodlagos ide mester) A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2014
Szia! Köszi, de ezt már próbáltam " Aztán raktam úgy hogy Primary-ra (IDE I) Master a vincsesztert, Secondary (IDE II) re az Írót"
Húzd le a HDD-t. Ha csak a CD van rajta bootol egyáltalán?
Bocs!
A második az lett volna amit ktamas66 ajánlott.
Ha ezt csinálom akkor egyet pörög a cd majd kiírja ezt.
Lehet nem jó a boot CD-d. Ha más bootolható CD-ről működik, akkor valószínűleg a CD lemez nem jó.
Anno én raktam össz és én telepítettem, most nem értem ezt az egészet miől csinálja. Ha van ötlet szìvesen várom.
Akkor nemsokàra csinálok egy másik cd t.
Hiren's vagy UBCD vagy XP vagy bármi ami bootolni lehet is megteszi , eldönteni hogy jó e a rendszer.
Van Windows 7 helyreállitó cd most az van bent kb 10 perce. meddig tart majd kiderül és ìrok.
Igen.
Hm ,nem hozta helyre. Pedig már nem egyszer csináltam ilyet. Most visszagondolva az egészet,a cd ezek szerint hibás. (mármint a Windows7) , azt amit most beraktam a helyreállító cd ez végig futott rajta de nem javított semmit ezek szerint,mert a probléma ugyan az.
De jó hogy legalább be boot-ol. Most írok ki egy dvd-re Win 7-et . Csak ami a gépen volt az meg bumm. (igaz nem voltak rajta nagyon fontos dolgok-gyerek játszott vele). Nem csináltam róla mentést. (nem tartottam fontosnak).
A windows 7 32 vagy 64 bites verziója lett telepítve a számítógépre?
Szia!
A Win 7 az ilyen . Nálam is 900 MB felett van ha megy a böngésző. Pontosan a feledatkezelő ->Folyamatok , összes folyamat pipa. Ott megtalálod .Szerintem az normális.
Üdv!
Ahogy előttem is írták, ez normális. Annyit még érdemes róla tudni, hogy ez a használt mennyiség nem a valós értéket mutatja, mert a Windows előre lefoglalja ezt a mennyiséget a programok és saját maga számára. Ha ezen felül még kell valamelyik programnak, akkor természetesen ezt kibővíti amennyivel kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |