Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   451 / 1156
(#) eSDi válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 1, 2014 /

Még mindig jobb választás szerintem az, ha összeírod, hogy melyik codeceket használod (nem hinném, hogy olyan sok fajtát használnál. Nekem sem kellett sok féle.) és külön föltelepíted őket.
(#) belfi2 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Ápr 1, 2014 /

Szia !

Én is szívtam vele eleget de ettől függetlenül nekem nagyon bevált. Rengeteg szolgáltatása van és saját codek csomagja .
Nézd meg nem e birtokolja a lejátszandó fájlt a a Win7 Media Playere. Ha igen szüntesd meg a birtoklási vágyát , Ezt meg teheted úgy is hogy a KmPlayert alapértelmezetté teszed, vagy ha sikerült levakarni a media playert akkor ismét megpróbálhatod a társítást.
De beállíthatod azt is a KmPlayerben, a hozzárendelések menüben kipipálod a neked megfelelő fájltípust, típusokat, és azután már a kijelölteket a Km fogja lejátszani.
(#) Straycat hozzászólása Ápr 1, 2014 /

Segítséget kérek tőletek.
Nemrég telepítettem egy XP-t, de lehet hogy valamit eltoltam, mert a gépnek nincs hangja, a hangállítók mind inaktívak (szürkék). Mondtak olyasmit, hogy a hangszóró illesztőprogram hiányzik. Az megoldás lehetne ha újból telepíteném a lemezről az op. rendszert? Az eszközkezelőben a rendszereszközök közül a hangszórónál azt írja ki a rendszer hogy nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz.
(#) Leraz válasza Straycat hozzászólására (») Ápr 1, 2014 /

Azt vagy az alaplaphoz kapott lemez vagy egy külön hang driver lemez tartalmazza és nem az XP lemeze.
(#) belfi2 válasza Straycat hozzászólására (») Ápr 1, 2014 /

Szia!

Nem jelent megoldást.Az amit tehetsz hogy az eszközkezelőben rákattintasz jobb gombbal a problémás eszközre és kiválasztod az " Illesztő program frissítése " Lehetőséget.
Vagy Ha tudod az alaplap típusát ,( feltéve ha az integrált kártyát használod)megkeresed a hozzá tartozó illesztőket, letöltöd és telepíted.
(#) Straycat hozzászólása Ápr 2, 2014 /

Köszönöm a figyelmet. Ezt a lehetőséget próbáltam, de valami olyasmit reagál hogy nem találja a programot. Ezzel nem tudtam továbblépni. Az alaplap típusa olvasható az eszközkezelőben? (Mert valaki mondta hogy csak úgy lehet ha leveszem a házat, de tényleg?.) Vagy az csak valami kód? Tehát mondjuk a google-be bemásolva kidobja a letöltés helyét?
(#) kokike28 válasza Straycat hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Szia, az alaplap tipusa nem olvasható az eszközkezelöben, de ha feltelepited az AIDA64 nevü programot, az megad neked minden információt a gépedröl, többek közt az alaplap tipusát is, igy nem kel szétszedd a gépedet.

A program tud magyarul is, és könnyü kezelni.
(#) Gabó hozzászólása Ápr 3, 2014 /

Kimondottan nem számítógép hibával kapcsolatos amit kérdeznék, de szeretném megoldani, minimális befektetéssel ezt a kis "hibát". Vettem egy új alaplapot, de amit kinéztem magamnak alaplapot, azon nincs RCA digitális kimenet, csak optikai, ill az alaplapon van SPDIF_out nevü csatlakozó tüske. De mivel nagyon jó árba volt ezért meg is vettem. Oda elvileg ilyen kártyát lehet csatlakoztatni: Bővebben: Link. A kérdésem, hogy ezt házilag is meg lehet e csinálni, mert a felső oldalon nem látok aktív elemet. Nézegettem neten, és láttam olyan megoldásokat is, hogy az egyik vége rca a másik meg bedugható az alaplapi tüskés csatlakozóba. A gép és a házimozi közt csak RCA-s digitális vezeték van kiépítve, optikai nincs. Nem is nagyon szeretnék, több okból. Az erősítőbe foglaltak az optikai bemenetek (bár ez megoldható), a legfőbb ok viszont, hogy nem szeretnék 15méter optikai kábelt venni.
(#) kokike28 válasza Gabó hozzászólására (») Ápr 3, 2014 /

Szia, amit linkeltél az egy átalakitó ami SPDIF jelet alakit RCA és optikai jel-é, vagy forditva ezt pontosan nem tudom, de ebböl adódóan a panel hátlapján 100% hogy van egy aktiv elem, processzor vagy valami IC, szerintem itt a keresöbe ird be hogy Sztereó DAC és ott ted fel ezt a kérdést, biztosan tudnak segiteni neked.

Amúgy énis olvasgattam ezeket az átalakitókat itt a fórumon, és nem egy könnyü dologról van szó.
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2014
(#) Gabó válasza kokike28 hozzászólására (») Ápr 3, 2014 /

Csak én abból indultam ki, hogy létezik ilyen is: Bővebben: Link

De nagy nehezen találtam hátulját is: Bővebben: Link Itt én nem látok "szerencsére" aktív elemet.

Igen ez alapján ténleg nincs, söt a másik képen úgy tünik hogy a tüs csatlakozó direktbe van forasztva az RCA dugóra. Ha ez ténleg igy müködik akkor othol is megcsinálhatod, de én amondó vagyok hogy inkább kérdezd meg a másik fórum témába is ezt a dolgot mert ott szerintem többet tudnak eröl neked mondani.

A megcsinálásával nincs is bajom, csak nem szeretném tönkretenni a lapot, ha mégse. De ha esetleg van valakinek ilyen kártyája, és rendes minőségbe lefotózná, azt megköszönném.
Akkor megnézem, hátha van olyan téma, amibe kimondottan ilyennel foglalkoznak.

Lehet hogy neked egy ilyen is jó lenne Bővebben: Link tulajdon képp az a lapka is ezt csinálja, csak azon még van egy optikai rész is.

Vettem egy nagy bátorságot, és összeforrasztottam 1:1be ahogy a képen lehet. Működik

Gartula, igy megoldódott a lapka kérdés is, bár ha jobban belkegondolok az nem ártana a csatlakoztatás miatt.
(#) kokike28 válasza kokike28 hozzászólására (») Ápr 3, 2014 /

Bár ha tudsz szerezni egy olyan felfogató lemezkét egy rosz video kártyáról vagy valami hasonlórol akkor ráfurhatsz egy RCA dugót és megis van oldva.

Már meg is csináltam a véglegeset. Nem RCA aljzattal, mert itthon nem RCA aljzattal van kiépítve a hálózat, hanem XLRel. Igaz, így 1-2 helyen kell XLR-RCA átalakító.

Szuper, örülök hogy sikerült megoldani a problémát

Remélem nem lesz illesztési probléma. Minden esetre sokkal jobb, újra digitálisan hallgatni mindent, mint analógba
(#) golem hozzászólása Ápr 4, 2014 /

Sziasztok!
Hoztak minap hozám egy gépet hogy tegyem ujra win 7 tel
Megtetem de nem lelek a neten hozzá wga kártya drivert Gfx5500 a win 7 meg nem találja.
A videó kártya 256mb vagy 128mb mert nem tudtam el igazodni rajta.
(#) zsoltee0001 válasza golem hozzászólására (») Ápr 4, 2014 /

Szia
Bővebben: Link
Válaszd az "Automatic Driver Updates" gombot, kb mintha egy új windowst telepítenél annyi ideig tart de nálam bejött, az új, ámde saját telepítőlemeze annál hibásabb kártyánál.
Üdv
(#) golem válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Ápr 4, 2014 /

Nem talált sajnos.
(#) BEMcorp válasza golem hozzászólására (») Ápr 4, 2014 /

Én úgy nézem, hogy ehhez a sorozathoz nincs W7 driver (se 32 se 64 bitre).
Ha 64bites W7-et raktál fel, megpróbálhatod ezt a VISTA 64bites drivert.
Ha 32bites, akkor ezt.
Nem garantálom, hogy jó lesz, de egy próbát megér.
(#) golem válasza BEMcorp hozzászólására (») Ápr 4, 2014 /

Közönöm jó let a driver amit linkeltél.
(#) csabii hozzászólása Ápr 6, 2014 /

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy Frissen telepítettem a gépemet WIN XP SP3-al!

Alaplap : asrock 939dual-sata2
3500+amd Athlon 64 processzor
3-db 512-mb ddr ram
256-Mb Sapphire hd2600xt PCI-e videó kártya
És az internet Minig Összeomlik!
A mozilla, crome, opera Internet explorer

Valaki tud segíteni mi lehet a baj?

A válaszokat előre is kösszönöm!
(#) Leraz válasza csabii hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Szia.
Gondolom Az új Flash van fent mert az csinálja ezeket.Cseréld le egy régebbire talán segít.
(#) csabii válasza Leraz hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Kösszi meg próbálom!
Most az adobe flash player 12 plugin és active x van fenn!
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014

Próbálj meg egy régebbit feltenni. Nálam a 28.0-ás Fox és az új Flash 20 másodpercenként omlott össze.
Mindkettőből egy régebbi verziót kellett feltenni,hogy rendbe legyen minden.
(#) csabii válasza Leraz hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

nekem adobe flash player 11-el ment rendesen de most már azzal se jó
internet explorer néha dobál ki!
már nem tudom mit csináljak vele.
Hálózati kártya hiba lehet?

Ezt innen nem tudom.Egy tapasztalati dolgot - tippet adtam.Próbáld ki a 10 alatti Flasht.Nem biztos,hogy ez a megoldás de egy próbát megér.
Következő: »»   451 / 1156
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem