Fórum témák
» Több friss téma |
Még mindig jobb választás szerintem az, ha összeírod, hogy melyik codeceket használod (nem hinném, hogy olyan sok fajtát használnál. Nekem sem kellett sok féle.) és külön föltelepíted őket.
Szia !
Én is szívtam vele eleget de ettől függetlenül nekem nagyon bevált. Rengeteg szolgáltatása van és saját codek csomagja . Nézd meg nem e birtokolja a lejátszandó fájlt a a Win7 Media Playere. Ha igen szüntesd meg a birtoklási vágyát , Ezt meg teheted úgy is hogy a KmPlayert alapértelmezetté teszed, vagy ha sikerült levakarni a media playert akkor ismét megpróbálhatod a társítást. De beállíthatod azt is a KmPlayerben, a hozzárendelések menüben kipipálod a neked megfelelő fájltípust, típusokat, és azután már a kijelölteket a Km fogja lejátszani.
Segítséget kérek tőletek.
Nemrég telepítettem egy XP-t, de lehet hogy valamit eltoltam, mert a gépnek nincs hangja, a hangállítók mind inaktívak (szürkék). Mondtak olyasmit, hogy a hangszóró illesztőprogram hiányzik. Az megoldás lehetne ha újból telepíteném a lemezről az op. rendszert? Az eszközkezelőben a rendszereszközök közül a hangszórónál azt írja ki a rendszer hogy nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz.
Azt vagy az alaplaphoz kapott lemez vagy egy külön hang driver lemez tartalmazza és nem az XP lemeze.
Szia!
Nem jelent megoldást.Az amit tehetsz hogy az eszközkezelőben rákattintasz jobb gombbal a problémás eszközre és kiválasztod az " Illesztő program frissítése " Lehetőséget. Vagy Ha tudod az alaplap típusát ,( feltéve ha az integrált kártyát használod)megkeresed a hozzá tartozó illesztőket, letöltöd és telepíted.
Köszönöm a figyelmet. Ezt a lehetőséget próbáltam, de valami olyasmit reagál hogy nem találja a programot. Ezzel nem tudtam továbblépni. Az alaplap típusa olvasható az eszközkezelőben? (Mert valaki mondta hogy csak úgy lehet ha leveszem a házat, de tényleg?.) Vagy az csak valami kód? Tehát mondjuk a google-be bemásolva kidobja a letöltés helyét?
Szia, az alaplap tipusa nem olvasható az eszközkezelöben, de ha feltelepited az AIDA64 nevü programot, az megad neked minden információt a gépedröl, többek közt az alaplap tipusát is, igy nem kel szétszedd a gépedet.
A program tud magyarul is, és könnyü kezelni.
Kimondottan nem számítógép hibával kapcsolatos amit kérdeznék, de szeretném megoldani, minimális befektetéssel ezt a kis "hibát". Vettem egy új alaplapot, de amit kinéztem magamnak alaplapot, azon nincs RCA digitális kimenet, csak optikai, ill az alaplapon van SPDIF_out nevü csatlakozó tüske. De mivel nagyon jó árba volt ezért meg is vettem. Oda elvileg ilyen kártyát lehet csatlakoztatni: Bővebben: Link. A kérdésem, hogy ezt házilag is meg lehet e csinálni, mert a felső oldalon nem látok aktív elemet. Nézegettem neten, és láttam olyan megoldásokat is, hogy az egyik vége rca a másik meg bedugható az alaplapi tüskés csatlakozóba. A gép és a házimozi közt csak RCA-s digitális vezeték van kiépítve, optikai nincs. Nem is nagyon szeretnék, több okból. Az erősítőbe foglaltak az optikai bemenetek (bár ez megoldható), a legfőbb ok viszont, hogy nem szeretnék 15méter optikai kábelt venni.
Szia, amit linkeltél az egy átalakitó ami SPDIF jelet alakit RCA és optikai jel-é, vagy forditva ezt pontosan nem tudom, de ebböl adódóan a panel hátlapján 100% hogy van egy aktiv elem, processzor vagy valami IC, szerintem itt a keresöbe ird be hogy Sztereó DAC és ott ted fel ezt a kérdést, biztosan tudnak segiteni neked.
Amúgy énis olvasgattam ezeket az átalakitókat itt a fórumon, és nem egy könnyü dologról van szó. A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2014
Csak én abból indultam ki, hogy létezik ilyen is: Bővebben: Link
De nagy nehezen találtam hátulját is: Bővebben: Link Itt én nem látok "szerencsére" aktív elemet.
Igen ez alapján ténleg nincs, söt a másik képen úgy tünik hogy a tüs csatlakozó direktbe van forasztva az RCA dugóra. Ha ez ténleg igy müködik akkor othol is megcsinálhatod, de én amondó vagyok hogy inkább kérdezd meg a másik fórum témába is ezt a dolgot mert ott szerintem többet tudnak eröl neked mondani.
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2014
A megcsinálásával nincs is bajom, csak nem szeretném tönkretenni a lapot, ha mégse. De ha esetleg van valakinek ilyen kártyája, és rendes minőségbe lefotózná, azt megköszönném.
Akkor megnézem, hátha van olyan téma, amibe kimondottan ilyennel foglalkoznak.
Lehet hogy neked egy ilyen is jó lenne Bővebben: Link tulajdon képp az a lapka is ezt csinálja, csak azon még van egy optikai rész is.
Vettem egy nagy bátorságot, és összeforrasztottam 1:1be ahogy a képen lehet. Működik
Gartula, igy megoldódott a lapka kérdés is, bár ha jobban belkegondolok az nem ártana a csatlakoztatás miatt.
Bár ha tudsz szerezni egy olyan felfogató lemezkét egy rosz video kártyáról vagy valami hasonlórol akkor ráfurhatsz egy RCA dugót és megis van oldva.
Már meg is csináltam a véglegeset. Nem RCA aljzattal, mert itthon nem RCA aljzattal van kiépítve a hálózat, hanem XLRel. Igaz, így 1-2 helyen kell XLR-RCA átalakító.
Szuper, örülök hogy sikerült megoldani a problémát
Remélem nem lesz illesztési probléma. Minden esetre sokkal jobb, újra digitálisan hallgatni mindent, mint analógba
Sziasztok!
Hoztak minap hozám egy gépet hogy tegyem ujra win 7 tel Megtetem de nem lelek a neten hozzá wga kártya drivert Gfx5500 a win 7 meg nem találja. A videó kártya 256mb vagy 128mb mert nem tudtam el igazodni rajta.
Szia
Bővebben: Link Válaszd az "Automatic Driver Updates" gombot, kb mintha egy új windowst telepítenél annyi ideig tart de nálam bejött, az új, ámde saját telepítőlemeze annál hibásabb kártyánál. Üdv
Nem talált sajnos.
Én úgy nézem, hogy ehhez a sorozathoz nincs W7 driver (se 32 se 64 bitre).
Ha 64bites W7-et raktál fel, megpróbálhatod ezt a VISTA 64bites drivert. Ha 32bites, akkor ezt. Nem garantálom, hogy jó lesz, de egy próbát megér.
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy Frissen telepítettem a gépemet WIN XP SP3-al! Alaplap : asrock 939dual-sata2 3500+amd Athlon 64 processzor 3-db 512-mb ddr ram 256-Mb Sapphire hd2600xt PCI-e videó kártya És az internet Minig Összeomlik! A mozilla, crome, opera Internet explorer Valaki tud segíteni mi lehet a baj? A válaszokat előre is kösszönöm!
Szia.
Gondolom Az új Flash van fent mert az csinálja ezeket.Cseréld le egy régebbire talán segít.
Kösszi meg próbálom!
Most az adobe flash player 12 plugin és active x van fenn! A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
Próbálj meg egy régebbit feltenni. Nálam a 28.0-ás Fox és az új Flash 20 másodpercenként omlott össze.
Mindkettőből egy régebbi verziót kellett feltenni,hogy rendbe legyen minden.
nekem adobe flash player 11-el ment rendesen de most már azzal se jó
internet explorer néha dobál ki! már nem tudom mit csináljak vele. Hálózati kártya hiba lehet?
Ezt innen nem tudom.Egy tapasztalati dolgot - tippet adtam.Próbáld ki a 10 alatti Flasht.Nem biztos,hogy ez a megoldás de egy próbát megér.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |