Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Bocsi, már semmit mert közben látom megoldódott.
Nagyon köszönöm!
Kapcsolási rajzot keresek, ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Amire szükségem lenne az egy a hálózatról működő szabályozható feszültségű toroid transzformátor (0-230 V) elektronikus változata, ahol a kimenő frekvencia is szabályozható (50Hz-50kHz). Az egész egy 100VA körüli trafót táplálna.
Legegyszerűbb, ha szerzel egy 100W-os erősítőt, aminek van 100V-os kimenete. Ezt meghajtod egy hanggenerátorról és kész is vagy.
(Hajdanában a Magyar Rádióban - a hálózati 50Hz pontatlansága miatt - így voltak táplálva a stúdiómagnók motorjai.) A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2014
Köszönöm azóta sikerült nekem is megtalálnom
Schaub Lorenz SL-D4000 Dvd tápegység kapcsolási rajzára lenne szűkségem vagy a következö alaktrészek értékére mivel lehetetlen leolvasni értékeiket IC602 es IC 603
Rakj fel a tápról egy képet , úgy lehet könnyebb lesz az azonosítás .
Helló. Orion 60 TV kapcsolási rajzát keresném ha tudnátok nekem segíteni. Akárhogy kerestem nem találtam. Elektroncsöves TV-ről van szó,a végfokozatát szeretném gitárkombóba átalakítani,de azt sem tudom hogy az hol van neki. A válaszokat köszönöm előreis.
Rajzot nem tudok , de mintha a csatorna váltó felett lenne egy panelen, talán TBA 810. Úgy rémlik ez már nem csöves hangfokozattal rendelkezett.
Nem találtam benne erősítő IC-s panelt így arra gondoltam hogy csak csöves végfok lehet benne. Van egy hangkimenő transzforormátora is. Így ebből következtettem le. És köszönöm a gyors reakciót.
PCL86-al szeretnél erősítőt?
Legyen igazad 20 éve volt ilyen TV-nk lehet rosszul emlékszem.
Igen,de szükséges volna a TV kapcsolási rajza,mivel az alapján tudom meg meik a hálózati transzformátora. Meg még egyéb szükséges dolgokat is könyebben elárul.
Kedves kollégák , egy kis segitségre szorulnék , keresném a GTE-300-ET Feszültség tesztelő kapcsolási rajzát , ha tudná valaki feltenni vagy elküldeni nagyon hálás lennék , kiégettem vonalkodos ellenállásokat és nem tudom megállapitani az értékét . előre is köszönöm
Még az is nagy segitség lenne ha valaki lefotozná a nyák lapját a műszernek , onnan is le tudnám olvasni az értékeket , mivel színgyürüsek az ellenállások , köszönet előre is.
Ezekben a Tv.k-ben nem volt hálózat transzformátor... az összes elektroncsövet sorba kötötték, az anód feszültséget is a hálózatból vették...
Veszélyes nagyonis,inkább akor használok egy régi rádió trafóját,de a többi alkatrész elhelyezkedésére szükségem volna.
A tárhelyen keresd a fekete-fehér tv szervízkönyvet, abban megtalálod a rajzot.
Kérhetek egy linket hogy azt hol is érem el? bocsánat a tudatlanságom miatt,nem tudom hol érem el.
Küldöm a szervizkönyvet.
Köszönöm. Sokat segítettél.
Itt megtalálod a tárhelyet, regisztrálnod kell és utána letölthetsz amit akarsz
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_1382517.html#1382517
Köszönöm nagyon jól jön.
Üdv én egy könnyű kapcsolási rajzot keresnék ha valaki tudna.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2014
Az elektronika melyik teruleterol? Mi az amit szeretnel epiteni, de ne legyen bonyolult?
Helló,
Ismét lenne egy kérdésem: Milyen tranyó amit a képen bekarikáztam? Nem igazán tudom a rajzról beazonosítani, és az én erősítőmben csak a három láb maradt meg belőle. Köszi! A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
Erre így a kép nagyíthatatlansága miatt nem tudok válaszolni.... valamilyen pozíció jelzésnak kell lennie, és a rajzról már be azonosítható..
Mivel sztereó, szokott segíteni a pozíció szám.A két oldal számozásában szokott lenni logika. Így csak a másik oldali párja a kérdéses.( ha szerencséd van, és nem valami közös rész.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |