Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
Ki kell ábrándítsam mikrokapcsolo-t, mert nem én csináltam, hanem a windóz, mikor véletlenül a Movie Maker-re kattintottam. Azthiszem azért lehet baja, mert anno beletörölgettem a könyvtárába, mert nem lehetett uninstallálni. Egyébként Delphizek, és ott MessageDlg (is) van A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
Egyes üzemegység? És biztos, hogy sikerülni fog elvégre te se ma kezdted. Bár mondjuk azért a típusismeret egy kemény vizsgatárgy. Az eresztől is félnék, de attól nagyon. Viszont a forgalmi utasítástól és az új tárgytól ahol nem tudom hány vonalat kell tudnod, váltok, sebességkorlátozások stb.
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
Unlokerel probáltad?
Ezt nem értem, mire akarsz spórolni. Pár kattintás a beállítások közt. Én egész nap 4 collos telefonnal neteztem itthon az ágyon, és semmi bajom nem lett tőle. Igaz, fektetve tartottam. Nekem az első okostelefonom 2,2-es volt, évekig remekül neteztem azzal is - bár több korlátba ütköztem, az igaz...
Nem, de nem is akarom, nem sokára úgyis új windózt rakok föl.
Szer.: zolika60: engem is. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
Azt tudom, sosem voltam jó, de eddig nem fordult elő.
Egy komolyabb telefonra most Samsung Galaci 3-as van. De lehet, még erősebb szemüveg kell majd.
Engem még nem dobot ki a rendszer, de a Topi tevékeny nagyon azt én is érzékeltem.) A Microsoft Word szövegszerkeztöből másoltam a szöveget mégiscsak kidobott. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
Nagyon jó még az a telefon, korai volna kidobni. A kijelzője is elég nagy, akkor valóban a szemeddel lesz a baj. Persze, mikor ki vagyok merülve, a 22-es monitoron is egybefolyik minden.
Sajnos a szemüvegem elég erős. A céghez szerintem ezért nem vetek fel anno. De köszönöm a tanácsot.
Vajon április 21-én a 33%-os kedvezményű (26 év alatti) vonatjegy érvényes lesz még? Vagy csak vasárnap éjfélig?
Igen, nálunk 3 dioptria a plafon, utána lapát.
Én a felénél tartok, minuszban. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
Idézet: „Írnék neked sms-t, hogy csak téged tudlak szeretni, és elküldeném egyenest, csak egy számot kéne szerezni.”
Azért egy jó lézeres szem-tét csodákra képes. Lehet én is benevezek rá.
Én már -3 nál 22 évesen, de úgy tűnik hogy megállt a romlás, már 3 éve változatlan.
Ismerős csajszinak megcsinálták. 10-12 év múlva ismét kellett. Neki 10 feletti minuszos volt.
Ha már ennyire szemeztek. Nekem(szemészet szerint) tökéletes a szemem addig ameddig látni kell. Viszont a színérzékeléssel van némi probléma. Konkrétan enyhe fokú színtévesztés(zöldárnyalatok).
Valaki azt mondja, hogy ezzel nem lehet hivatalos jogosítványom, valahol meg azt hallottam, hogy simán lehet, csak kell egy külön vizsgálat, hogy milyen fokú. Erről tud valaki valamit?
A fiam a barnát és a zöldet téveszti. Van jogosítványa.
Anyúnak elég hosszú ideje van jogosítványa. Ő azt mondja különbözeetit kell tenned,hogy milyen fokú. Tehát véleménye egyezik a tiédel.
Jogosítványom nekem is van B és M-re. Olyan érdekel, hogy lehet-e pl. Kamion(vagy egyéb) "hivatalosabb" jogosítványom.
Ezt nem hivatalos, hanem hivatásos jogosítványnak nevezik. Teherautónál már elég szigorú előírások és orvosi alkalmassági van, nem biztos, hogy ez így megoldható.
Ha megélem azt a kort akkor menő lesz
Ezt nem tudom. Már nehezebb a dió. Pályaalkalmassági kell. Létezik olyan szemüveg ami korrigálja a helytelen színlátást. Legalábbis olvastam róla.
Azt nem árt, ha tudjátok, hogy lézeres szemműtét után a búvárkodás, és még néhány dolog tilos - ahogy ezt ilyen műtéten átesett barátom említette.
Anyósom 72-3 évesen ment át sasba, most 78. Engem 5Km-ről felismer szemüveg nélkül, amikor én még nem is látom. Ez elég baj. Makróban sem kell neki szemüveg.
Dédanyám 90+ évesen 2m-ről olvasta a bibliát.
Hali. Tud valaki ajánlani pofon egyszerű videóvágó progit? Nem kell semmi extra. Videók részeit kivágni, és egymás után rakni, egy kis átmenettel, nem kell hozzá semmi extra dizájnozás, stb..
Egyszerűt nem tudok, de a PowerDirector nagyon jó. De az újabb windowsok gyárilag is tartalmaznak ilyen lehetőséget - állítólag...
Ezzel lehet egyszerre több videót vágni? Vagy levágok egyet, elmentem. Levágok még egyet elmentem, stb. Majd az elmentetteket egymás után rakni?
Nem tudom, ezt hogy érted. Van egy hosszú nyers videóm. Azt beleteszem, szanaszéjjel szabdalom, ami nem kell azt kidobálom, a maradékot meg tetszőleges sorrendben egymás után rakosgatom. Persze áttűnések ezernyi arzenálja is rendelkezésre áll, meg egy beépített aláfestő zene készítő. És persze lehet gyorsítani, lassítani, effektezni, a végén meg kiválasztod, hogy milyen formátumban szeretnéd a filmet. Amúgy 2 videó sáv is van benne, de a második biztos a 3D-s felvételekhez kell, én még olyat nem próbáltam...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |