Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   452 / 1156
(#) csabii válasza Leraz hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Ilyen hiba üzenettel dobot most ki az explorer mikor frissítettem a lapot!

névtelen.JPG

(#) Leraz válasza csabii hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Ezt nem ismerem, sosem használtam az IE-t.Ahogy nézem ezt nem a flash produkálja.
(#) kokike28 válasza csabii hozzászólására (») Ápr 7, 2014 /

Szia, szerintem az SP3-al lesz a probléma, valószinü hogy valami hibás ebbe a szerviz csomagba, és gondolom a windows-t is letöltötted valamilyen oldalról, lehet hogy bele is nyultak egy kicsit, én minden esetre azt mondom hogy tegyél fel egy olyan XP-t amin SP2 van, azok mindég is jól mentek, nem voltak benne ilyen böngészö hibák.
(#) golem hozzászólása Ápr 7, 2014 /

Sziasztok!

Vetem egy alaplapot Asus P5P800SE Ilyet ebbe Intel Celeron LGA 775 1,6Ghz proci van és ki szeretném cerélni nagyobra. Ebbe a labba jó lenne az én régi procim Intel Celeron LGA 775 3,06Ghz. A nagyobik proci mindenel erősebb mint ami benne van.
Várhatok némi gyorsulást ha ki cserélem a 2 procit?
Válaszotokat előre is köszönöm.
(#) JaniK válasza golem hozzászólására (») Ápr 7, 2014 /

Szia Dávid.
Az Asus honlapján, ahol a Te alaplapodról írnak, kattincs jobbfelul a support-ra, majd a CPU support-ra és megjelenik a lapodba rakható osszes Pentium és Celeron proceszor listája, ahol osszesen négy darab 3,06 MHz-es Celeron proceszor is fel van tuntetve.
(#) sardi_hunor hozzászólása Ápr 7, 2014 /

Sziasztok!

Szeretnek a gepen levo windowsrol egy olyan lemezkepet kesziteni, amirol ujra tudom tenni a rendszert a telepitett programokkal es beallitasokkal egyutt, anelkul hogy ujra kelljen tegyem. Tehat a meglvo futo windowsomat akarom egy masik merevlemezre importalni mindennel egyutt. Hogyan kell, vagy milyen programmal?
(#) Leraz válasza sardi_hunor hozzászólására (») Ápr 7, 2014 /

Szia.

Például az egyik a Norton Ghost.
(#) csabii válasza kokike28 hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Szia, Régebbi gépemen is ugyan ez az operációs rendszervolt ugyan azzal a Flash Playerrel és annak semmi ilyen hibája nem volt!

Szerintettek Jó ötlet lenne erre a konfigra fel tenni a Win7-et?

Asrock 939Dual-SATA2
AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+
1,5GB ram (3-db 512-MB)
ATI Radeon HD 2600 XT (256-MB PCI-e)
ExcelStor 80-GB hdd
A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2014
(#) golem válasza JaniK hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Szia!

Kicseréltem a procit tegnap este müködik vele a gép win 7 fel ismerte és telepitete a drivert hozzá.
Most mikor bekapcsoltam a gépet akkor ki irta a boot képernyőn hogy CPU nCode Error mit jelent ez mit kel be állitani a biosba?
Köszönöm előre is a segitséget.
(#) golem válasza golem hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Menéztem hogy mit ir a gép ki Intel CPU uCode loading Error ezt irja betöltéskor.
(#) didyman válasza golem hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Azt, hogy az alaplap nem támogatja a CPU-t. Hardveresen tudja kezelni annyira, hogy elinduljon vele, de a BIOS a konkrét CPU-t (annak mikrokódját) nem ismeri. BIOS-t kell frissíteni.
(#) zsoltee0001 válasza jdani hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Hello
Én az MKV merge nevű programot használom (ingyenes), HD filmek szinkronizálására, lehet vele videokat vagdosni is, bár nem úgy, hogy megy a video és megállítom, piff vágás.
Hanem beállítom, hogy pl 5 perc es jelenetet vágjon ki, de akár megmondom neki, hogy vagdossa föl 10 megás fájlokra, ez egy HD filmnél elég sok videot jelent
Átmenetet nem tud, ha jól emlékszem.
Üdv
(#) Gombszem válasza sardi_hunor hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Jól írták: a Norton Ghost tökéletes erre a célra (bár vannak más korrekt programok is).
Én kb 15 éve használom, még soha sem hagyott cserben.
Van több verziója. Ha a használat érdekel, jelezd.
(#) vilmosd válasza jdani hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

(#) didyman válasza Gombszem hozzászólására (») Ápr 9, 2014 / 1

A Ghost régen idejétmúlt szoftver, a GPT partícióval és az UEFI környezettel nem tud mit kezdeni. Ezekből meg egyre több van. Ha mindenképpen Symantec, akkor az SSR erre jó lehet, de számtalan ingyenes, jobb, különféle rendszerjavító lemezekbe már integrált megoldás létezik (Driveimage XML a maga apró hülyeségeivel pl. nagy kedvenc), a fizetősek közül meg az Acronis gyakorlatilag megeszi reggelire a szellemet szvsz.
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2014
(#) belfi2 válasza sardi_hunor hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Szia!
Ha Wi7-ed van , ahhoz nem kell semmi, mert benne van a rendszerkép mentése funkció.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Ápr 9, 2014 /

Sziasztok
Van egy régi laptopom (pIII)
Most raktam újra az egészet (xp SP2)
Minden ok (lenne) de ha megnyitok egy weboldalt ami tele van bannerelve akkor a processzor padlógázon megy, levegőt nem lehet venni közbe.
És nem csak az oldal betöltéséig.
Legújabb adobe flash letöltve.
Van valakinek tippje mi okozhatja, vagy fogadjam el ilyennek?
Üdv
(#) zsoltee0001 válasza belfi2 hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Ezt a funkciót még nem próbáltam, de már ott megbukik a dolog, hogy dvd-re akar dolgozni, ergo csak a windowst menti, a feltelepített programokat nem, a kéredző pedig úgy szeretné.
Ez a dolog engem is érdekel, mert vinyót akarok cserélni, bár gyanús, hogy egy tök üres vinyó nem nagyon tud mit kezdeni egy *.iso fájllal.
szerk több iso fileból is fel tudja
Üdv
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2014
(#) belfi2 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

De ha még jobban elolvasod akkor meg találod azt a részt is ahol HDD re menti , és ha kell az egész lemezt.
Ezen kívül tud rendszerindító lemezt készíteni is, több DVD-re is ki tudja írni, és esetleg hálózatra is.

Sajnos a PIII ha kevés a ram , nem igazán felel meg már az internetzésre.Ráadásul jobb lenne az XP SP3 .Használhatnál igaz Flash szűrőt , meg reklám blokkolót, de szerintem a gépet kellene átnézned, valójában mit bír.

Ez a reklámblokkolós dolog szerintem jól jönne, mert új laptopra nem akarok beruházni, a barátnőmnek kell, ráadásul mobilnetet használ és az jobban fárasztja a gépet mint a sima hálókártyás.
Tudnál esetleg egy konkrét programot, vagy megbízható linket, mert szerintem amiket néztem azok alig várják, hogy egy kémprogrammal átjáróházat csináljanak
Üdv

Közbe rájöttem, hogy hülyeséget írtam, szerintem hamarosan ki fogom próbálni, mert vinyót akarok ssd-re cserélni.
Üdv
(#) kérdező hozzászólása Ápr 9, 2014 /

Sziasztok!
Le szeretném tölteni a Windows XP-t, de mindenképp legálisan, mert itt Németországban nagyon keményen büntetnek a legkisebb illegális letöltés miatt is. Egy gépbe szeretnék életet lehelni, ahhoz kell.

A Win7 elég pontoson leírja hogy mit kell csinálnod ,ha másik lemezre akarod menteni a működő rendszert, így erről már nem írok.
A Firefoxnak van két kiegészítője : Adblock Plus, illetve a Flashblock.Az első a reklámokat , a második a Flash alapú bannereket villogókat tiltja.Mind kettőt használom nekem még nem volt gondom vele.
(#) mikrokapcsolo válasza kérdező hozzászólására (») Ápr 9, 2014 / 1

Helló!
Letölteni csak hamisan tudsz. Rendes Windowst CD-n vásárolhatsz. Ha pedig egy gép éltre keltésére kell, akkor ott a Linux, az ingyenesen letölthető.
(#) pjg válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

A Hiren's Boot CD-n van mini Windows is és mini Linux is.
(#) belfi2 válasza csabii hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Hali!
Ha driverek is vannak a 7eshez szerintem semmi gond.

Köszi, vastaps, bejött.
(#) Norberto válasza didyman hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Idézet:
„Driveimage XML a maga apró hülyeségeivel pl. nagy kedvenc”

Miért írtad, hogy maga apró hülyeségeivel, milyen "hülyeségeket" értesz ezek alatt?
(#) didyman válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

SSD-re nem biztos, hogy ilyen egyszerű költözni, attól függ.
Következő: »»   452 / 1156
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem