Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2271 / 3610
(#) granpa válasza kérdező hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Azé' biztos van itt szívatás, mert tavaly csak beírtam a youtube-ra, hogy: Omega Az éjszakai országúton lp (vagy album), és már jött is az egész. Most félóra alatt sem jutottam hozzá. Sőt semmilyen lp-hez! Le van védve a feltöltött anyag is?
(#) sastas01 válasza granpa hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

A youtube mindig is védve volt, jogi okok miatt. Például, ha én készítek egy videót, és te azt letöltöd vagy felhasználod valamire akkor sérted a jogaimat, amiben a youtube segédkezett. Tehát ők védik a tartalmat, az más kérdés, hogy kismillió downloader van...
(#) granpa válasza sastas01 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Az elmúlt néhány évben ilyen problémám nem volt, csak meghallgattam, oszt passz. Nem töltök le semmit, mert csak ha Pesten vagyok hallgattam. Otthon van 'bakelit'! Az másképp szól! Nyaljanak sót!
(#) kérdező válasza granpa hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Én is inkább a "bakelitet" használnám, sőt, a régi számokat szinte mind arról hallgatom, de az újabbak nincsenek meg lemezen. csak CD-n, de akkor már inkább letöltöm WAV-ban, és kiírom. (A youtube-os mutatvány csak a hazafelé tartó 10 órás út-hoz kellett. )
(#) granpa válasza kérdező hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Még hallgatni sem lehet, akkor meg mi a francnak van a 'cső'?!
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2014
(#) kérdező válasza granpa hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Autós célra elmegy...
De rüheltem is azt, mikor szebbnél szebb számok szóltak a suliban, de hallgathatatlan digitális alaplapi zajjal. (Laptop integrált hangkártyáját használták 2X 200W hangosításra ünnepségeken. Mire ballagok, csinálok egy PCM 2902-es IC-s hangkártyát, és oda ajándékozom a sulinak.)
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 14, 2014 /

Volna egy kérdésem hozzátok. Mivel itt több ezer emberről van szó és azoknak az ismerőseiről, ezért eszembe jutott, hogy ha engem valahova felvesznek, akkor én lehetőleg családi házba költöznék. Még ha albérletet, vagy más anyagi segítséget is kell ezért nyújtani. Szóval akadna-e köztetek olyan, aki befogadna hozzám hasonlókat? Panelba és társasházba semmilyen körülmények közt nem akarok költözni.
(#) jani1987 válasza kérdező hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Idézet:
„De rüheltem is azt, mikor szebbnél szebb számok szóltak a suliban, de hallgathatatlan digitális alaplapi zajjal.”

Na engem akkor idegesítettek fel, amikor a Honfoglalás zenéjét azt hiszem a Kozmix előadásában adták le. Mondván nem a diszkóban vagyunk...
(#) kérdező válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Jujj! Ez tényleg szörnyű.
Sajnos néha szép rendezvényeken, borzasztó minőséget hallani. Na meg a faldolgozás is katasztrófa tud lenni... (Már arra is gondoltam, hogy csinálok a sulimnak egy IC-s erőlködőt anyagáron, csak azért, hogy ne a mostani import ócskaság legyen. Persze a hangszórókat is nyugottan ki lehetne vágni a MÉH-be, és H 2000-re cserélni. )
(#) glatzkrisztian86 hozzászólása Ápr 14, 2014 /

Válaszolnék két napja nem voltam erre. Én se a szakmámban dolgozom. Elvégeztem egy tanfolyamot. Már abba se dolgozom. Újra kell tanulnom valamit.

A Yutube-on én is csak hallgatom a zenét, mert nem akarom elvetetni a vagyonőrimet.

Segítenétek nekem. A gyerekek elöl le kéne zárni a hűtőt. Kaptam egy olyan tippet, hogy fúrjak bele dübelt. Vélemények? Nekem más tervem van.
(#) zolika60 válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Idézet:
„A gyerekek elöl le kéne zárni a hűtőt.”

Miért?
(#) glatzkrisztian86 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Mert kettő és hároméves és én szoktam nekik például az édeséget porciozni. Meg ha megveszem elöre megeszik mind a joghurtot. Csokit stb.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Ne legelje üresre. Anno fél szál kolbászokat tüntettem el egy délután, kenyér nélkül.
(#) tiggersoft válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Öntapadós tépőzár számukra elérhetetlen magasságba?
(#) glatzkrisztian86 válasza pjg hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Én is ennék éjjel nappal, de ők is imádják a hasukat. Én pék családban nőttem fel. Imádom a forró kenyeret. Később persze rákaptam a pék sütikre mikor pékségbe dolgoztam álandoan a nem kiszállított áruk körül sündörögtem. Válogatott péksütemények olyan jó volt.
(#) glatzkrisztian86 válasza tiggersoft hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Tudod a nagyobb fiam milyen bivaj!
(#) pjg válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Mikor kisül a kenyér. Az az illat.
(#) reloop válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Első találat. Érdemes szétnézni.
(#) nedudgi válasza reloop hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Te még nem láttál sámlit? Nem ér az semmit.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2014
(#) bzumi hozzászólása Ápr 14, 2014 /

Sziasztok ki vállalna kis maszekot nekem? 40.8cm nyákon elhelyezkedő 384 led és 1800 luk esetleg valakinek lenne kedve?
(#) pjg válasza bzumi hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Sajnos nincs annyi fúróm.
(#) bzumi válasza pjg hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Na igen... gondoltam hátha valaki unatkozik és besegítene.. esetleg ha úgy van akkor hálálom
(#) jani1987 válasza bzumi hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Mit akarsz építeni jóember?
(#) szamóca válasza nedudgi hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

300kg húzóerejű ajtó elektromágnes, számkombinációs ajtózárral kombinálva.
(#) pjg válasza bzumi hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Valakinek van itt CNC fúrója. Hátha...
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Spanniferrel körbekötve.
(#) bzumi válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Jani, egy ledes mátrixot
(#) szamóca válasza pjg hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

.. és végül az egész műgyantába mártva
(#) jani1987 válasza bzumi hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Én meg egy random generátort.
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 14, 2014 /

Majd a hűtő tetején felfelé nyíló ajtó vágva.
Következő: »»   2271 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem