Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   8 / 696
(#) Longa György hozzászólása Márc 10, 2014 /

Sziasztok.30cm hangszóró káva mágnessel vagy 6db.Ezekből vagy négy RFT.Azé aki előbb érte jön.
(#) dyrac válasza Longa György hozzászólására (») Márc 11, 2014 /

Szép napot.
Hova kellene menni értük?
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2014
(#) Longa György hozzászólása Márc 11, 2014 /

Epöl. Komárom Esztergom megye .Ha jössz írom pontosabban.
(#) granpa válasza Kovabe hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Szia!
Kell a modem? A nejem ki fogja dobni hamar.
(#) Kovabe válasza granpa hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Szia
Sajna nem fogok tudni menni érte a közeljövöben így ha a nejednek jól esik akkor ne tartsd vissza. Persze ha más nem tart igényt rá.
(#) granpa válasza Kovabe hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Leviszem a pincébe, ki ne dobja. Ha más jelentkezik, így jártál.
(#) _BiG_ válasza granpa hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Ha Zuglóba kell menni a modemért, akkor én elkerekeznék érte holnap, lehet? Nehogy az asszony áldozata legyen
(#) granpa válasza _BiG_ hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Nem meri azé' kidobni, csak morog. Holnap csak este-felé leszek itthon (már sötét lesz). Ha jó így, akkor hajrá. Most el kell mennem, de 8 után, tán itthon leszek, megbeszéljük.
(#) _BiG_ válasza granpa hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Rendben
(#) Gafly hozzászólása Márc 22, 2014 /

Tiszadobra el tud vinni valaki kb. hátsó ülésre beférő ajándék villámdetektort Budapestről?

Vagy jön a "B" terv: Hétfőn Paksról hazafelé kitesszük Iváncsán
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 20, 2014 /

Könyvek:
Peter Modlich: A CB rádiózás alapjai (könyvtári selejtezésből, 1982?)
James Stanley Hey: Rádiócsillagászat (1976?)
Kizárólag személyesen.
(#) kocsgab002 hozzászólása Ápr 21, 2014 /

Fejlesztés miatt feleslegessé vált egy Intel Celeron Dual Core E1400 2000Mhz s775 proci.
Piaci értéke már nem nagyon van, de ha valaki eljön érte, odaadom neki
(#) dcsabi hozzászólása Ápr 21, 2014 /

GLCD-k, néhai ericcson R380(?). érintős monokróm. Van sok. Lehetőleg egybe...Gyári csomagolásokban van. Eljárt az idő felette, meg nem értem fel anno, meg most sem... Ingyen, ha kell postázom (az nem ingyenes) Esetleg, valaki a "maradékhoz" írhatna egy kis processzoros csatoló progit pl: PIC-hez
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2014
(#) rolie válasza dcsabi hozzászólására (») Ápr 21, 2014 /

Viszem! Postát természetesen állom!
(#) sargarigo válasza dcsabi hozzászólására (») Ápr 21, 2014 /

Szia!

Tudnál képet mutatni a jószágokról? Hány lába van, mit lehet róla tudni?
Szerk: Ha marad még kettő belőle, akkor engem is érdekelne, de persze Roli volt előbb
(#) rolie válasza sargarigo hozzászólására (») Ápr 21, 2014 /

Ha tényleg sok van, akkor szívesen továbbpostázok majd párat! Vagy ha dcsabinak is megfelel oszolhat alapból többfelé.
(#) dcsabi válasza sargarigo hozzászólására (») Ápr 21, 2014 /

Van belőle bőven, (több karakter) tartok meg magamnak is... A Hsz, vége is érdekelne...R_kép

Uff.. Valami doksi, vagy típusszám? Ez saját kútfőből így nekem is erős lenne. Esetleg ha van egy működő telefon, akkor analizátorral neki lehetne menni, de ennyi lábbal még akkor is kihívás.
Szedtél már szét ilyet? Nincs valami látható vezérlő a panelon? A felső szélén a kábelbe ágyazotton kívül persze.
(#) dcsabi válasza sargarigo hozzászólására (») Ápr 21, 2014 /

A jelzett topicban mát egyszer éltre keltették páran...(Érintésérzékeny...) Ott megvan mi "hajtja" ez elégséges...

Melyik topic, én csak a képet láttam?
szerk: Közben megleltem!

Szóval akkor én is kérnék belőle ha jut! Köszi!
(#) Csongi_ válasza dcsabi hozzászólására (») Ápr 21, 2014 /

Ha jut en is szeretnek egyet. Fizetem a postakoltseget.

Koszonom!
(#) dcsabi válasza Csongi_ hozzászólására (») Ápr 21, 2014 /

Jövő héten küldöm. Köldök többet, nehogy elköss valamit és elszálljon...
(#) Geri86 válasza kocsgab002 hozzászólására (») Ápr 21, 2014 /

Szia. Engem érdekelne, hova kellene menni érte? Esetleg posta? Azt persze én állom, de pest is megoldható csak írj telefonszámot privátban. Üdv.
(#) dcsabi válasza Csongi_ hozzászólására (») Ápr 22, 2014 /

Küldjed el az email címemre a címedet...
(#) jucsaba válasza dcsabi hozzászólására (») Ápr 22, 2014 /

Ha lehet kérnék én is 1-2 darabot , cserébe küldenék a hirdetéseimből amit választasz - megegyezünk .
Írtam emilt és pm-t
(#) proba válasza sargarigo hozzászólására (») Ápr 22, 2014 /

(#) kocsgab002 válasza kocsgab002 hozzászólására (») Ápr 22, 2014 /

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, a proci elment.
(#) sargarigo válasza proba hozzászólására (») Ápr 22, 2014 /

Hű! Ez de jó! Köszi!!!
(#) Bakman hozzászólása Ápr 26, 2014 /

Két db. szerver tápegység szinte ingyen elvihető. Darabjáért egy tábla Boci tejcsokit kérek (normál méretűt).

A tápegységek a szemétből lettek kimentve, nekem nincs rájuk szükségem. Beindulnak, de huzamosabban nem teszteltem egyiket sem. Szétszedéses nagytakarítást kívánnak, a ventillátorok csapágyasak, remélhetőleg egyéb hibájuk nincs (pl. kondi púposodás), nem szedtem szét őket. Az indításhoz kell egy kis trükk, leírás egy külföldi fórumon. Előnyt évez az, aki személyesen eljön érte Dusnokra. Ha ilyen nem lesz, akkor hétfőn délelőtt 9-kor a Porsche Budánál át tudom adni, ott lesz némi dolgom, egyéb helyre nem viszem, Postára sem.

Ha e hétvégén eljösz érte, te vagy előnyben és igény szerint megkapod mindkettőt, természetesen két tábláért. Amennyiben ilyen nem lesz, a budapesti helyszinen az első két jelentkező kap egy-egy tápegységet egy-egy csokiért. Jelentkezni itt, a topikban.
(#) Bakman válasza Bakman hozzászólására (») Ápr 28, 2014 /

Elkeltek.
Következő: »»   8 / 696
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem