Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   263 / 441
(#) Tardief hozzászólása Ápr 26, 2014 /

Sziasztok!
Valaki vásárolt már jolcsón li-ion akkut ebay-en vagy ahhoz hasonló oldalon?
Elég olcsón lehet kapni de 90% biztosan nem tudja azt ami rá van írva, viszont még úgy is megérheti.
Köszönöm!
(#) Szpisti válasza Tardief hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Az Ebayon tudsz olcsóbban venni mint idehaza, de ott is csak a jobb minőségűt érdemes.
A TrustFire-ben nem fogsz csalódni, a többi jó ha a fele kapcitást tudja, mint amit ráírnak.
(#) Tardief válasza Szpisti hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Esetleg nem lenne jobb rossz laptop akkuból bontani néhány cellát? vagy azok már a sok használattol már nagyon gyengék?
(#) Szpisti válasza Tardief hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Nem tudom mire szeretnéd használni. Szoktak laptop cellacsomagban is cserélni , összeválogatni, de azért ami együtt öregszik az előbb utóbb utoléri a halott darabok állapotát.
Meg azért arra is ügyelj, hogy ezek közt vannak amik natur cellák, és vannak amikbe került egy elektronika, ami figyeli a kisütés-töltési feszültséget, és nem engedi alámeríteni vagy túltölteni a cellákat. A laptopokban nem ilyen van.
(#) silent15 hozzászólása Ápr 27, 2014 /

Sziasztok, DIP IC-hez való műanyag csövet hol lehet olcsón kapni?
600-700Ft ért láttam, de ezt az árat nevetségesnek tartom.
KöszönöM!
(#) Gafly válasza silent15 hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

Idézet:
„DIP IC-hez való műanyag csövet hol lehet olcsón kapni?”

Mire gondolsz?

Ha arra, amiben forgalmazzák/tárolják, akkor a múltkor dobtam ki a "szelektívbe" egy nagy kupaccal, miután aki itt könyörgött érte, nem kellett ingyen sem, mikor el lehetett volna vinni

Gyanítom, HE store-ban van raklapszám, ha elmész érte (de ezt Neked kell megszervezned)
(#) eSDi hozzászólása Ápr 29, 2014 /

Üdv!

A képen és az adatlapban látható csatlakozót keresek. A TME-nél ezen a néven fut: "TE CONNECTIVITY 963726-1 - Érintkező; anya; 0,25÷0,6mm2; Micro Quadlock". Viszont sajnos náluk nincs raktáron és 9 hét lenne míg, beszerzik azt a csekély mennyiséget nekem. Hol lehetne ilyet, vagy ezzel megegyezőt találni?
(#) elektrorudi válasza eSDi hozzászólására (») Ápr 29, 2014 /

Szia,
Szerintem ez "Superseal" autós csatlakozó érintkezője.
Pár hete vettem a LOMEX-ben. Adják külön is, a ház nélkül.
Bővebben: Link
(#) usane válasza elektrorudi hozzászólására (») Ápr 29, 2014 /

Ez nem superseal. A micro quadlock egy másik TE típus, még azt sem lehet megtalálni milyen csatlakozóházba való. Elég gyenge doksija van.
A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2014
(#) eSDi válasza elektrorudi hozzászólására (») Ápr 29, 2014 /

Lehet, hogy az. A Clio-mban kell cserélnem egy csatiban ilyeneket, mert a rezgéstől elkoptak, kitágultak. Utána nézek a Lomex-nél.
(#) eSDi válasza elektrorudi hozzászólására (») Ápr 30, 2014 /

Nem Superseal és a Lomex-ben sajnos nincs. A Farnell-nél viszont most találtam és a raktárkészlet is bőséges. Egyedül a szállítás kicsit sok, mellé kell raknom még valamit, hogy megérje.
(#) elektrorudi válasza eSDi hozzászólására (») Ápr 30, 2014 /

Sajnálom, én annak néztem. Csak segíteni próbáltam.
(#) NyariG hozzászólása Máj 3, 2014 /

16x2 LCD kijelzőhöz hol lehet venni valami keretet amivel betudom építeni egy készülékházba?
(#) orcika70 válasza NyariG hozzászólására (») Máj 3, 2014 /

Esetleg tőlük, ha nem tartod őket drágának.
(#) sunesz hozzászólása Máj 6, 2014 /

Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki? Kellene nekem pár darab kondenzátor, de nem tudom hol vehetnék. A HQ-ban és a Lomexben néztem már! Olyan kellene, ami 5000 V-os és 8 nF körüli, vagy 10, és azt hiszem* impulzus kondi. A TIG hegesztőgépekben van ilyen a HF gyújtás áramkörében, a nagyfesz trafó után, van 2 ilyen kondi párhuzamosan bekötve. Na ehhez kellene nekem! De nem találok sehol, főleg az 5000 V miatt.

*Az "aszem" az milyen szem?!
Még egy ilyen hanyag helyesírású hozzászólás, és nem javítom, hanem törlöm!
A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2014
(#) pucuka válasza sunesz hozzászólására (») Máj 6, 2014 /

(#) zenetom hozzászólása Máj 7, 2014 /

Sziasztok!
Ilyen 315MHz-es adót keresnék, magyar boltban: OT-STM315
Vagy persze hasonló is jó.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2014
(#) sunesz válasza pucuka hozzászólására (») Máj 7, 2014 /

Szia!
Még nem kerestem!Köszönöm a segítséget. De megnéztem és találtam is csak nem tudom eldönteni, hogy jó lehet nekem?ez volt benne és ezt találtam Jó lehet az eredeti helyett?
(#) pucuka válasza sunesz hozzászólására (») Máj 10, 2014 /

Valószínűleg jó lesz, nézd meg az adatlapját is. A felhasználási területre DC -t, és impulzust is írnak. Általában kapcsoló üzemű (SMPS) tápokba.
(#) szaky27 hozzászólása Máj 14, 2014 /

Sziasztok!

Kicsit off a kérdés, de remélem valaki tud segíteni. A kérdés az lenne, hogy győrben hol lehet írásvetítő fóliát venni? Néztem nagyobb írószerboltokat, de sehol nem volt. Tudnátok segíteni v. honnan lehetne rendelni esetleg jót, mer régebben futottam bele olyanba, ami felhullámosodott nyomtatás után, pedig direkt lézer nyomtatóhoz kértem.

üdv
szaky27
(#) nedudgi válasza szaky27 hozzászólására (») Máj 14, 2014 /

Győrött régen jártam, de a fóliával kapcsolatban egy tanács: Színes lézernyomtatóhoz valót vegyél, annak elméletileg magasabb hőmérsékletet kell bírnia. A fekete lézernyomtató festéke általában alacsonyabb hőmérsékleten olvasztható - a színesbe való jobb eredménnyel kecsegtet, cserébe drágább.
(#) szaky27 válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 14, 2014 /

Erről az oldalról esetleg tudnál ajánlani? Szállítás baráti, így megérné egy dobozzal, csak jó legyen
(#) nedudgi válasza szaky27 hozzászólására (») Máj 14, 2014 /

15 éve nem foglalkozom lézernyomtatóval, az írásvetítő fóliákat nem ismerem. Mostanra elméleti lett a tudásom... Ezt felelősséggel nem vállalhatom fel.
(#) szaky27 válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 14, 2014 /

Értem, azért köszi segítséget.
(#) NyariG válasza szaky27 hozzászólására (») Máj 14, 2014 /

Metroban most volt akciós
(#) szaky27 válasza NyariG hozzászólására (») Máj 15, 2014 /

A fene akkor arról lecsúsztam :/
(#) at22 hozzászólása Máj 16, 2014 /

Sziasztok! Hol lehetne beszerezni egy 9916H fet-et? Vagy esetleg helyettesíteni? Egy számítógép alaplapba kellene. Köszönöm előre is a választ.
(#) szamóca hozzászólása Máj 17, 2014 /

Tudja valaki, mi a pontos neve, ill. mi a beszerzési helye a mozitermekben alkalmazott fénycsíkoknak?
(#) dudassandor1 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 18, 2014 /

Szia! Nem tudom mit értesz a fénycsíkok alatt, de nekem EZ jutott a kérdésedről az eszembe.
(#) tomipap válasza at22 hozzászólására (») Máj 18, 2014 /

Szerintem keress egy másik megfelelő paraméterű N csatornás FET-et aztán annyi az egész. Nem kell pontosan ilyen számú FET. adatlap
Következő: »»   263 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem