Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   257 / 377
(#) djkoko hozzászólása Ápr 22, 2014 /

Sziasztok!
8ohm 20 watt körüli műterhelést szeretnék építeni erősítő beállításához. Egy egyszerű rajzot tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
(#) qvasz2 válasza djkoko hozzászólására (») Ápr 22, 2014 / 1

Egy ilyen pont jó lenne neked: Bővebben: Link
(#) karasimiklos válasza kowi hozzászólására (») Ápr 23, 2014 1 /

Tulajdon képen a típus Bühler B160 Kőnyűfém öntőgép már dolgoztak vele ,de de le lett nagy része szerelve, és szeretném újra indítani de nincs hozzá Villamossági rajz,és nem találtam az Interneten sem,ha tudnál segíteni meg köszönném.
(#) djkoko válasza qvasz2 hozzászólására (») Ápr 23, 2014 /

Köszönöm! Ez az.
(#) mindenes válasza djkoko hozzászólására (») Ápr 23, 2014 /

Rajzom az nincs, csak linkem van Bővebben: Link, vagy keress a googlen "elektronikus műterhelés "szavakra.
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2014
(#) kokozo hozzászólása Máj 1, 2014 /

Sziasztok!
dokorder 8020 (szalagos magnó)-hoz keresnék kapcsolási rajzot, neten csak fizetőset találtam, hátha itt valakinek lenne..
(#) exabit hozzászólása Máj 1, 2014 /

Peltier-elemhez 0-30 A-es áramkorlátos szabályzó elektronika kapcsolási rajzával találkozott már valaki?
(#) eyess válasza kokozo hozzászólására (») Máj 1, 2014 /

Mi a baj vele ?
Ezeket találtam egyenlőre , de még keresgélek .
(#) kokozo válasza eyess hozzászólására (») Máj 1, 2014 /

Szia!
Ezeket én is megtaláltam de ezekből nem derül ki, hogy a nyákról melyik alkatrész hiányzik.

Ja értem , hogy alkatrész is hiányzik .Nos az nem lenne célra vezető , hogy mivel sztereó a kicsike , akkor megnézni a másik oldali panelt .Feltéve , hogy onnan nem hiányoznak pont ugyan azok az alkatrészek.

Attól hogy sztereó a motorvezérlése monó szegénynek, és onnan hiányzik pár alkatrész.

Ok akkor annyit kérdeznék még , hogy csak onnan hiányoznak alkatrészek , vagy máshonnan is ?
Ja milyen motor van benne ? Mi a típusa ?

Sima noname 2 tekercses motorok vannak benne mint az összes orsós magnóba És nem is azokkal van a gond hanem a logikai résszel ami eldönti hogy play vagy tekerés vagy pause vagy stop vagy stb.. ez kb 2 marék tranzisztor 4 marék relé és 10 marék ellenállás meg kondik diódákkal És azért kellene a kapcsolási rajz, hogy kilegerésszem mi hova meddig minek.

Elvileg egy hasonló Dokorder típusú rajról lehet , hogy ki lehetne bogarászni ? Hátha van egyezőség hm ?

Igen van ami hasonlít rá pl dokorder 8010 de ahhoz se találok..

És talán ez ?
A baj az , hogy ez a rajz több mint 6Mb , és ide ezt nem lehet feltölteni.

Dokorder.PNG

Elküldenéd az email címemre?

Nos legyen szerencséd vele . A helyedbe megnézném az e mailedet.

Köszönöm, nézem!

Szívesen remélem fogod tudni használni.
(#) szikorapéter hozzászólása Máj 1, 2014 /

Üdv. Babetta tranzimós egységének a kapcsolási rajzát keresném. Remélem van aki tud segíteni. Köszönöm előreis a válaszokat.
(#) szikorapéter válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 2, 2014 /

Ez az eredeti tranzimó kapcsolási rajza? Mert nekem a hátába a tanzimónak egy KD 602-es van. De sajnos ezt a verzióju gyujtást nem találom,amire szükségem volna.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2014
(#) szikorapéter válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 2, 2014 /

Mert van itthon pár tranzimó,és annyira vissza akartam őket bontani hogy a benne lévő 6V-os tekercset tudjam használni a Rigam motoromhoz. Van itthon Babetta is az 1-es típus az is tranzimós,de már a világból is kimentem vele és vissza. Nincs azzal tapasztalatom szerint semmi baj sem.
(#) szabi95 hozzászólása Máj 2, 2014 /

Üdv.
Viper 22 es IC-re tud valaki 5v os step down convertert?
Repülőbe szánom úgyhogy kicsinek kéne lennie.
(#) proba válasza szabi95 hozzászólására (») Máj 2, 2014 /

Igaz nem rajz, igaz sokat kell rá várni, de elég pici.Bővebben: Link Bár lehet a poti fix ellenállásokra cserélendő.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2014
(#) Saggitarius válasza szabi95 hozzászólására (») Máj 2, 2014 /

Ragaszkodsz a Viper22-hoz? Ha repulobe szanod, akkor miert egy halozatos eszkozt valasztottal? Azok nincsenek kihegyezve a kis helyfoglalasra.

Legjobb lenne ha megadnal minden fobb adatot: mirol-mire, mekkora terhelesre. Nemreg kellet osszedobnom egy kiserleti darabhoz 48V/5V 250mA. Az egesz kb 12x20x4mm lett.
(#) szabi95 hozzászólása Máj 2, 2014 /

Hát ez egy kis dlg (discuss launch glider) be lesz szóval csak 2 szervó meg a vevő fog menni róla.Az áramfelvétel nemtudom hogy mennyi.Azért ezt választottam mert ez van itthon és ha ezzel is meglehet csinálni akkor nem veszek stabkockát.Egyébként 7.4 volt ból kellene 5 volt-ot csinálni.(gondoltam rá hogy fesz osztóval is megoldható csak akkor egy kicsit változni fog a kimenő fesz ha merül az akksi,bár nem olyan nagy baj)Egyébként az a méret kb jó.
(#) Saggitarius válasza szabi95 hozzászólására (») Máj 2, 2014 /

Analog konverter nem igazan jo, mivel minimum 2-2.5V kell nekik tobbletben, valamint elemes taplalasnal nem elhanyagolhato szempont a hatasfok. Kapcsolouzemunel lehet kombinalt tipust is epiteni ami buck/boost, vagyis nem elegendo taplalas eseten automatikusan fogja tartani a kimeneti 5V-ot.
Jo lenne tudni a hozzavetoleges fogyasztast, anelkul nincs sok ertelme barmirol is beszelni.
(#) szabi95 válasza Saggitarius hozzászólására (») Máj 2, 2014 /

Maximum 0.6 amper de csak akkor ha nagyon vadul rángatom a szervókat.
(#) proba válasza szabi95 hozzászólására (») Máj 2, 2014 /

Akkor a viper22 végleg kiesett 9V a minimum táp. A szervók mennyit fogyasztanak? Lehet egy kis maradék feszültségű ic a legjobb választás. Esetleg áteresztő tranzisztor+zéner.
Következő: »»   257 / 377
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem