Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Túljutottam a zászlón és mielőtt beérnék a haázba valami rámzuhan. Ez a vége vagy csak én voltam türelmetlen?
le volt írva, át kell ugorni a zászlót.
De ez akkora! Halálra röhögöm magam a poénjain amit kiszúrásból belepakoltak.
Először én is jót röhögtem néhány átalakításon, de mikor már sokadszorra nem sikerül megcsinálni, akkor már kezd zavaró lenni + ez az igénytelen monoton zene. Rakahattak volna bele több zászlót
-547 élettel idáig jutottam , de már fájnak az ujjaim
Elárulom neked, hogy nem errefelé kell menni
A képen lévő híd előtt van 3 olyan dobozocska. Te kinyitod CSAK az utolsót, a többit nem. Egy fickó ugrik ki belőle, aki balra fog mozogni. Hagyod hogy leessen a dobozokról majd ráugrasz. Ő feldob téged a tetőre - és már csak végigfutsz jobbra és kész Sok sikert Üdv.
Jól tolod.. Nekem innen fogalmam sincs hogyan tovább..
Áááááá!
Ez halál, én kb. 5 percig bírtam és -9 életnél abbahagytam, az első csekpointig jutottam el, utánna nem tudtam tovább jutni, nincs elég türelmem ilyen játékokhoz. Majd hugommal kijátszatom! Ő vágja az ilyeneket
Ez segít egy kicsit. az összes pálya megtalálható!
Bővebben: Link
Kb 2/3-a ismerős volt, lehet hogy túl sokat lógok neten?
Hát igen
Pont mintha magam láttam volna De legalább már elhiszem, hogy van vége.
ÁÁ megnéztem a marios játékot ÁÁÁ kérek egy pisztolyt, fejen lövöm magam!!!
hi
lehet csak én vettem észre, szépen össze lett vágva de mintha az első és uccsó lövés egyhelyre talált volna. a középsőt meg valahogy odafotoshoppinglták nem létezik h a szarvas 3.ik lövés után ijed meg csak
szegény vadász!
Szerintem igazi. Látni, hogy a szarvas kíváncsian figyel
sztem is igazi
Ezt a videót már ismertem és kikértem egy vadász ismerősöm véleményét róla. Szerinte képes egy állat annyira megijedni, hogy két lövés után is dermedten álljon egyhelyben. De lássuk be, a szarvasnak elég nagy szerencséje volt.
ezt nem tudom hogy ismeri- vki ma infó órán megnéztük és 1-ik oszttársara azt írta h inkubátorszökevény
képzelhetitek h mi lett infó órán
nekem kertitörpét javasolt, bár annak kicsit nagy vagyok biztos úgy gondolta ki kéne önteni ólomból, meg lefaragni belőlem a felsleget
nyugi én kockásinges favágó vok a kutyám meg a világ ura
Én meg gumi rocker. (Barátnőm vakvezető.)
ez semmi, nekem ezt írta:
Helyi paraszt, akit mindig a kocsmában látsz én viszem a pálmát
ez állat kíváncsi vok mi lehet itt a legütősebb szöveg
a szomszéd csöves (pincében lakik) meg maga az isten :no:
Szia hé,.. Nekem Helyes sorrendben "Gumi rocker", angol stilúsban írva a nevem pedig "Szakács"
Ez útobbi elég bíztató, aztán az előzőt nemtudom mire érti,.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |