Fórum témák
» Több friss téma |
Panasonic CY-PA2003N eről lenne szó.
Sztereó teljesítményerősítő - erősítő max 1200W teljesítmény (folyamatos: 400W) - hídba kötve is használható - 2 ohm terhelhetőség - nagyteljesítményű MOSFET tranzisztorok
Ehhez mar jobb lenne egy 1Farados kondi, ha otthon akarod hasznalni,.. (ha nem ;o)) es egy bazinagy trafo, amibol tud meriteni, nemtudja a feszultseg es aram esest eloidezni,..
Itt a User Manual-ja, hátha segít. ...hát, ja, ehez már nem "tápocska" kell. De mondjuk, nem is lesz csutkán hajtva.
Herr valve,
bitte geben Sie mir Inforationen über des Netzteil und den versterker. Dann kann ich innen sagen,ob das zusammen passt!
En felvallalom, azt hogy Magyar vagyok (szekely), es sajnalom azokat akik nem,..
Bennem Gyergyoi ver csorog!(Hargita)
finoman szolva elbaltaztad
dj technics
Dc 12V(11-16V) 44A all a cucc adatlapjan,ahhoz hogy leterhelhesd 200Wra 2 csatornan (ugyanaz mint bridzsbe a kb400W). ehhez kell egy igazan ki izmos trafocska ami bir adni eggyi aramot,majd valve kollega elobb csatolt kapcsolasat kell alklmazni. hogyha megvan a trafo tovabb is segitek! PS: 5 amperrel is megy csak feltekered felig es fustolni fog a cuccod! trafo melle kell szukseges lessz meg egy izmos kondi,diodahid is,na meg persze nem lampas-tvbol kiszerelt hangszoro
En magamrol beszeltem! Te is elbaltaztad,..
Idézet: „es sajnalom azokat akik nem” szerintem olvasd ujra figyelmesebben a forum szabalyzat XXVI. es XXVII. pontjat,mivel latom mar eleg reg regisztraltal es elfelejtetted.......
Mintha te modi lennel,.. Amgy nem ertem mi koze van az egesznek a XXVI -szabalyzathoz,.. Az utolso szabalyhoz sincs koze de mind1,.. Nem kritizallak,.. Csak latom magyarul irsz, neha meg Nemetul,.. Sztem senki nem veszi joneven, ha magyar helyre mas nyelven irkalsz,.. Ha valaki tud oroszul akkor ugy ir es ha latinul akkor ugy? Mi lenne itten? Belegondoltal? Ha van valami baj velem akkor azt targyaljuk meg privatban, es ne offoljunk itt elore s hatra,.. (fejtsd ki velemenyedet magyarul)
Ezzel felolem a tema lezarva ebben a forumban,..
nos az emlitet erősitőt. egy macaudio.1000w subra kell .+ 2 db reflex 2x 300w
sorry mac.audio
Ha tenyleg egy 1000w -os sub akkor azt nehezen fogja megrengetni,.. + 2db 300w Reflex.
Az auto erositokkel az a tapasztalatom, hogy kicsikket sokat irnak ra, mint amit valojaban kiadnak,.. Es ha diszkoba valo hangfalad van akkor azt nem nagyon fogja kihajtani,.. Esetleg johetne egy kep,.. De jut eszembe miert akarod lakasba tenni az auto -erolkodot?
nem en az "admin" csoportjaba tartozom!
Idézet: „(#152357) valve válasza puskas87 hozzászólására (#152355) puskas87; erositohoz ;o)) ” Idézet: „(#152403)puskas87 szerintem olvasd ujra figyelmesebben” erted mar? nemetul meg azert irtam le mert,ugy ereztem magyarul nem ertettel meg es kirohogtel !! es en azert jottem hogy dj technicsnek segitsek,ha jobban belegondolunk,nincs mit lezarjak,hisz el sem kezdtem....
Azert nem irok, mert nem idevalo tema, es morrogni fognak a modik! Gyere az Off topicba,..
Ki a hora,..
hali!nekem egy monacore hpb 600 am van ez is autós 4ohm on 4x 150w max!igaz nekem disznek vande én ugy üzemeltem be hogy fogtam egy bazirégi videoton számitógépszerü akármit és kiszedtem belőle a tápot!fogsz egy 5v os részt azt leterheled valamivel pl egy izzóval vagy ventivel!nekem venti van rajt a 12v ra meg az erősítőt!és nekem franyán müxik két videoton hangfallal!
hali mindenkienk.vettem egy magnat ultra 4000 auto erősiőtőt. 4/chanel 1000w összteljesitmény és szeretném lakasba be kötni,és mien tapot kell épiteni hoza vagyis hol kezdjem. előre is köszi mindenkinek.
Szia, elolvastad ez a 5oldalt +egy hszt? Talán megtalálod kérdésedre a választ benne,..
AMPLIFICATOR Magnat - Ultra 4000
Principiu - Amplificator auto pe 4 canale Putere maxima la 4 Ohm,14,4V pentru 2-4 canale: Stereo 4x140 Watt Punte 2x400 Watt Putere reala la 4 Ohm, 14,4 V pentru 2-4 canale: Stereo 4x65 Watt Punte 2x130 Watt Putere maxima la 2 Ohm, 14,4V pentru 2-4 canale: Stereo 4x250 Watt Putere reala la 2 Ohm 4x65 watt Alimentare 12V (10-15V) Preturile contin TVA. ERŐL LENNE SZO KÉREK MINDENKIT AKI EBEN TUDSEGITENI AZ IRJON A MSN CIMEMRE : JAMO_E120@HOTMAIL.COM
Principle 4-channel Car Hifi amplifier
undefined Measurements 328x52x238mm Max power output into 4 ohms Sinus Burst 2:8, 1kHz, 14,4V for channels 1-4 Stereo 4X140 Watt bridge boat 2X400 Watt RMS power output into 4 ohms DIN 45324, 14,4 V for channels 1-4 Stereo 4X45 Watt bridge boat 2x130 Watt Max.power output into 2 ohms Sinus Burst 2:8, 1kHz, 14,4V for channels 1-4 undefined Stereo 4x200 Watt RMS power output into 2 ohms DIN 45324, 14,4 V for channels 1-4 Stereo 4x65 Watt Impedance Channel 1 1-8 Ohm Impedance Channel 2 1-8 Ohm Impedance Channel 3 1-8 Ohm Impedance Channel 4 1-8 Ohm Frequency response 5 Hz - 50 kHz (-3dB) THD < 0,05% (1kHz) Übersprechdämpfung > dB Signal-to-noise ratio >< 100 dB dB Input sensitivity LOW LEVEL INPUT 0,4V - 4V Input impedance LOW LEVEL INPUT 20 kOhm Ohm Variable low pass channel 1 from 40 Hz Variable low pass channel 1 to 300 Hz Variable high pass channel 1 from 40 Hz Variable high pass channel 1 to 300 Hz Variable Bass Boost to 12 supply 12V minus an Masse Measurements 328x52x238mm weight 2,6 kg undefined Specials accessories SORRY EZ JOBB MERT ANGOL
dj technics; írj légyszi sűrűbben picit, és ha segítséget kérsz tőlünk vagy a kollégáktól, akkor azt
ide kérd ne e-mail -ben, mert még másnak is hasznos lehet az információ! Nézdmeg, két hsz -ed betölt egy oldalt, szétfolyik az egéssz,.. Es miaz, hogy "Preturile contin TVA." és a többi, látom tudsz magyarul is, tehát annyit igazán megtehetnél hogy átírod magyarra a román szöveget! Elnézést az Off -ért,..
bocsanat en csak le töltötem amit irtak az erősitőert
no akkor egy ilyen erősitőnek mien táp-kell. tehat mien kimenő teljesitmény+mennyi amper kell neki hogy tökéletes müködjön????
Mond, Te elolvastad ezt a hszt? Nagyon nem-úgy tűnik,..
kaptam egy ilyen rajzot. és azt szeretnem kérdezni hogy az amper számat nem kell -e növelni ???
vagy ez a tapocska jo - e-- igy. valaki jo lenne ha segitene
Igen! Jó az a táp! Még én rajzoltam,..
(nemkell 1képet 2x beszúrni ha csak két számot modosítassz rajta, amgy hivatkozhattál volna rá linkel)
jah ezt ki hagytam a magnat ultra erősitőben 2x15amp os bizti van akkor is jo a rajz amit kaptam???
Pont 11 V-os trafó kellene, minimum 500 VA, de inkább 1000 VA teljesítménnyel, és minimum 200 000 uF, de inkább 500 000 µF-os pufferkondi, ha rendesen ki akarod használni az erősítőt.
2*15 A? Hát akkor ez az erősítő nem lesz 2*400 W-os!
igen az erősitő hát oldalán 2db 15amp biztositékvan
|
Bejelentkezés
Hirdetés |