Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Két Hp nyomtató kidobásra vár. Az egyik szkennelős, faxos stb. Konkrét érdeklődés esetén megírom a típusszámukat. Mindkettőbe patron kell.
U.i: Békés megyében vannak. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2014
Üdv! Egy ilyen toroid érdekel valakit? Ez van rá írva: Model T1-100122-01
Nem árulni akarom csak nem akarom kidobni és ha valakit érdekel Eger közelébe akkor szívesen oda adom ingyen ha eljön érte. Nem tudom mennyit ér ezért ha értéktelen akkor megy a kukába
En igaz nem Eger kornyeken lakom, de nekem kellene. Fizetnem a postakoltseget.
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2014
Posta babrás sajna, tehát felejtős. Bocs.
Szia!
Kedden Egerben lesz dolgom. Ha addig nem viszik el akkor elmegyek érte. A többit ha lehet privátban. Üdv: Péter
Üdv.Egy fél doboznyi panel,kis trafó,stb. Leégett kisflex,ledes sor,HMLI és egy fél doboznyi 20w-os fénycső fojtó néhány foglalattal ha kell valakinek eljöhet érte.
Szia!!
Hú,ha jól láttam,a d1-es képen lévő dobozban van egy fehér kütyü,és ha minden igaz,az pont olyan vezeték nélküli kapucsengő hálózati része,mint az enyém... Esetleg nem tudnád azt elpostázni nekem? Utalnám a pénzt neked előre... Üdv!!!
Lenne nekem is néhány dolog feleslegbe műhely költöztetés miatt...
Van köztük működő,de inkább alkatrésznek ajánlom. 19"-os CRT pc monitor alaplap,üzemképes volt,csak alkatrészdonornak tettem félre... Találtam még egy LED-es futófény panelt,ami több led-lapból áll,a tápja,vezérlője megvan,működik.A vezérlőjében van egy kivehető-programozható tároló! Annó egy boltnak a reklámszövege futott rajta,hogy újra írható-e a tartalom,azt nem tudom.Én minden estre régen a telefonszámomat futtattam rajta,úgy,hogy a felesleges ledeket kiforrasztottam.Persze tudok adni ledet pótolni,szinte az összes megvan. Sajnos a mennyiség és méret miatt csak személyes átvétel reális,de Veszprém,illetve Balatonfüred közvetlen közelében találkozhatunk! Az EMAX játékosnak is megvan a távszabja,csak nincs a képen... Ha valakinek lenne netán autóba való 2db 2 sávos hangváltója és kettő magassugárzója,tuti nyerő lenne... Akkor hajrá!! A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2014
Az lcd kijelző üzemképes? Ha igen, esetleg postázod is?
Szia.
Valami olyasmi nekem is van.Keress privátban és megbeszéljük.
Üdv.Az egy túlfeszültséget kapott már "csak doboz".Tehát nem vennéd hasznát a belsejének.De ahogy látom már tettek ajánlatot
Azt hiszem igen,de nem vennék rá mérget.Postázni nem szeretném,mert januárban elbuktam itt már egy 1500-as tételt....Egy hifit adtam postára akkor.Nevet nem mondok Nem vágott földhöz szerencsére,de csalódtam...De ígérem visszatérünk a postázásra,ha valaki nem viszi el a pakkot egyben.
Üdv!!
Azért köszönöm!!!
Azért igazából, nem csak az LCD érdekelt volna, de ha esetleg mégis menne a posta, előre utalással gondoltam akkor megbeszéljük majd.
Üdv, nem tudom, hogy ilyen bontott atmel IC-k jók e valamire, de ha átprogramozható és érdekel valakit az érte jöhet és ingyen elviheti. Különben mennek a kukába.
Inkább úgy fogalmaznék: írhatóak. És persze olvashatóak is, hiszen egyszerű memória IC-k.
2 és 4 kbites szabványos eepromok (attól mert atmel) semmiképp ne dobd ki.
Üdv, ha valakit érdekel van pár erősítő IC ami nekem fölösleges, bontottak, csak megszokásból forrasztgattam ki őket: TBA800 26db, TBA810AS 21db, UL1481 6db, UL1402 5db, 70052AB 2db, TA8205AH 2db, HA1366W 2db, LA4125 1db, Tesla GC521 1db, Tesla GC511 1db, UTC2003 1db, HA1310S 1db, TBA820 1db, UL1482 1db, UL1490 1db, TEA2025B 2db, LA4192 1db, TA8217P 1db, TDA2822M 2db, D2822A 1db, KA2209 1db. Egy biztos én ezekből nem fogok soha semmit építeni se időm se kedvem, akit érdekel jön érte és egybe viheti az egészet, vagy ami kell belőle neki. Postázni nem fogom senkinek mivel eddig mindig pórul jártam az ingyenes cuccok postázásával, a posta díj kifizetését senki soha nem teljesítette. Lehet lesz idővel még pár darab.
A "nagy" érdeklődésre való tekintettel egy tábla Boci tejcsokiért elvihető Dusnokról kb. 150 db. bontott relé, adatok a képeken. M9 - M6 - M0 - M1 útvonalon valamelyik lehajtónál is átvehető hétfő reggel (kb. 4:30 -kor leszek Szekszárd magasságában).
Szia.
Előre ha elutalnám a posta árát, akkor feltennéd nekem postán? Én kabai vagyok és a büdös életbe nem járok arra, de viszont jó volna ha itthon lennének ezek a relék.
IC-k gazdára találtak.
Tisztelt Urak és persze Hölgyek ha vannak.
Mivel legutóbb itt kaptam segítséget a kérdésemre, és azt gondoltam, hogy errefelé komolyabb barkácsolásban is jártas emberek is előfordulnak, ezért arra gondoltam, hogy hátha érdekel valakit egy AIWA hifi elektronikai bele. Két áramköri lap, mindenféle apróságokkal (én ilyen szinten nem értek hozzá) amiket ki lehet forrasztani belőle. Az egyiken egy lcd kijelző meg egy csomó mikrokapcsoló, van egy trafó és egy lézer olvasó fej. Tehát ha valakit érdekelnek ezek az alékatrészek annak szívesen odaadom. (persze lehet hogy az egésznek nulla az értéke, de hátha valakinek hasznos lehet még) Szép napokat E Péter A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2014
Vibrációs búvárszivattyúhoz vannak szelepgumijaim, ha kell valakinek jelezze, viszem a HAHET-re.
Sziasztok!
3 db., A4-es szkennerből bontott üvegtábláért lehet jelentkezni (természetesen egyesével is). Pl. levilágító építéséhez lehet őket használni. Szépek, nincsenek összekarcolva. Az egyiken a kerethez való rögzítés miatt (tehát az A4-es méreten kívül) ragasztómaradványok vannak, nem álltam neki lekapirgálni. A 3. még nincs kibontva. Átvételi lehetőségek: személyesen, munkaidőben Bp. XIV. kerület, más időpontokban Maglód, de el tudom vinni őket a HE találkozóra is. Postázás előre utalt postaköltség ellenében elvileg lehetséges, de szerintem bármilyen csomagolás mellett is sanszos, hogy nem egyben fog megérkezni az üveg. Törékenyként meg sokba kerülne. Jelentkezés: PÜ-ben.
Abit TH7II alaplap, 1.6-os procival (2-ig huzhato), 512MB RAMBUS elviheto Szegeden.
Kerlek, irj privatot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |