Fórum témák
» Több friss téma |
Én ennyit találtam róla:
Idézet: „Operational Amplifier with Darlington-Input;” Itt a link is ahol találtam: TCA 311 Helyettesítőt csak ugyanebben a típusban találtam TCA 312, 325. Nem sűrűn van darlington bemenetes műv. erő.
Szia! Nem teljes adatlap, de itt találsz néhány adatot róla, talán helyettesítőt is.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2014
Jó estét, Mesterek! Mobitronic akkutöltőben találtam ezt a "valamit", a mindkét póluson (+,-) van belőle, és az aluházhoz van kötve. Mi célt szolgálhat, és szükség van-e rá? A töltő rendesen müxik nélküle is . Köszönöm a felvilágosítást előre is.
Üdv! Ez egy fólia kondenzátor, 680nF-os és 250V-os. Szűrőnek van betéve, úgyhogy működik nélküle, de ha tudod pótolni akkor tedd meg.
Köszönöm a gyors választ..... megfogadom a jótanácsot
A kondi és az LM2596 között mi ez az alkatrész? A tippem az, hogy tekercs. Ha tekercs, akkor miért nem csak egy olyan induktivitást használnak, ami úgy néz ki, mint egy ellenállás?
Bővebben: Link
Az egy 68 micro henry-s induktivitás. Itt az elvi kapcsrajz, csak a feedback poti nincs benne.
Bővebb leítás:ITT
Azonos értékű induktivitást sokféle kivitelben lehet találni...
A linken kisméretű, és nagyáramú kivitel látható, ezt a méretet a zárt vasmagnak köszönheti, míg egy ellenállásformájú (rúd) alakú vasmaggal nagyobb szórás, és méret mellett alakítható ki azonos értékű darab.
Sziasztok!
A kék alkatrészről lenne szó. Nem tudom, miből való a panel , bontásra vettem. Az alkatrészen az LT115-PN felirat szerepel, de a Google nem ad számomra hasznos találatot. Milyen alkatrész lehet? Talán optocsatoló?
Elég életlen a kép, ha jól látom, van egy lyuk a közepén és 3 lába van.
Szerintem hall-elemes áramváltó.
Valóban egy lyuk van a közepén, 9 lába van összesen.
Mi célt szolgált az áramkörön? Még soha nem találkoztam hasonló alkatrésszel. A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2014
Szia!
Idézet: „áramváltó” Bővebben: Link A Hall-elemes áramváltókról. A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2014
Ha 9 lába van, akkor nem tudom, mert az áramváltóknak 3 lábuk van... Hogy mi célt szolgál? Mi volt az áramkör maga? Anélkül nem tudunk sokkal többet.
Talán egy élesebb, teljes kép előbbre vinne. (A forr. oldalt scannerrel szoktam.)
Abból a 9 lábból hat a primer áram bevezetésének bekötőlábai.
Szerintem maga a panel valamilyen teljesítmény meghajtó lehetett, dehogy mibe volt azt nem tudom. Itt a teljes panel.
Akkor jól gondolom, hogy egy vasrúd (mágnes) vezérlésével lehetett szabályozni a kimenő áramot?
Igen, az lehet. A forr oldalról talán kiderülhet, de akkor minek a lyuk - amin ugye normál esetben a vastag áramvezetőt fűzik át. Persze az is lehet még, hogy egyenáramot mér és kompenzáló tekercs(-ek) vannak bent.
A következő van írva a panelra: Leistungsstufe 33 1593 7100
Nem tudom mond-e valakinek valamit?
A panel hátlapja. Elnézését kérek, de ilyet tudtam készíteni.
Nehezen felismerhető akármi is a képen, de az alkatrész 3-3 lába nincs összekötve széles fóliával?
Én úgy látom, hogy nincs összekötve. A két oldalon 3-3 láb van. A maradék háromláb azon az oldalon van , ami nem látszik a képen. Most látom, hogy feliratozva is vannak a lábak (+,-, out), bejelöltem őket a képen.
Keresgélj a Google-ban "dc current transformer" esetleg "dc current transformer schematics" néven.
Köszönöm ez lesz az , fény derült erre a számomra ismeretlen,titokzatos alkatrészre.
És megosztod velünk, vagy sosem tudjuk meg pontosan?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |