Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Nekem is fehér az oldal, de lényegtelen mert a jelszó reset-et vagy megcsináltad amikor még be tudtál lépni, vagy ha most be szeretnél lépni akkor az automatikusan meg fog történni.
Nem is lehet kikerülni.
Legfelül van. Viszont én frissítettem a jelszavamat, mégis ott van....
Ott van az másoknak is. HA frissítetted a jelszavad, akkor kész, nincs több dolog vele.
Én már aznap cseréltem jelszót mikor cikkeztek az esetről és sem emailben sem a jelenlegi "password update" fülön nem értesített az ebay.Még is kint van nekem is a fűl, különösebben nem izgat.Azota már nekem is jött mail az ebaytől ....
A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2014
Április 14-én rendeltem egy terméket, és ma jött meg. Már teljesen lemondtam róla, vissza is kaptam az árát. Még jó, hogy nem rendeltem másik ugyanilyen terméket. Valószínűsítem, hogy a posta volt ilyen lassú? Esetleg az eladó adta volna fel a refund után a csomagom? Minden esetre érdekes a 2hónapos átfutási idő...
Szia! Sajnos azt figyeltem meg, hogy nálunk a VÁM-on dekkol a legtöbbet. Volt megrendelt termékem, ami 4 nap alatt ért be és 3 hétig porosodott a raktárban. Élőlényt biztosan nem bíznék rájuk.
De egy telefontok, ami 5$, rá is van írva a borítékra, csak nem nézik át, a csomag is olyan kicsit, nem fér bele semmi drága, kivéve smaragd Lehet, hogy az eladó csak akkor tudta feladni, amikor már panaszkodtam neki, talán nem volt raktáron? Azt gondolom, ennyire nem lehet lassú a posta. ?
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2014
Én biztos vagyok benne, hogy az itthon állt valami raktárban.
Szerintem ki van adva, hogy sokat kell pihenniük a csomagoknak, és bizonyos százalékának el is kell tűnnie Ezzel visszaszorítva a sok importot.
Lehet lassú a posta, nálam is így volt és én Ausztriában élek! Reklamáltam mondtam küldje újra utána nem sokkal megkaptam amit újraküldött majd rá 2-3 hétre azt amit elöszőr... az valahol a nagyvilágba tekerget szerintem.
A legutóbb az Aliexpress-es rendelésemet 1 hét alatt megkaptam, pedig standard kínai-magyar posta kombó hozta (elvileg ingyenes postaköltséggel rendeltem). Kaptam követési kódot az eladótól és az alapján feladástól számítva 2 nap alatt itt volt az országban, a magyar posta meg országon belül 3 napig hozta.
Mondjuk nagyon meglepődtem, hogy ennyi idő alatt itt volt. Ezek után tényleg érdekes kérdés, hogy valaki miért 2 hónap után kapja meg a csomagot?
Sziasztok!
Lenne egy olyan kerdesem, hogy ennel az aukcional van ketfele szallitasi lehetoseg feltuntetve. Ha meghalad egy bizonyos osszeget a termekert felajanlott penz, akkor ingyenes a szallitas? A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2014
Szia!
Én egyfélét látok és azt 46.43 dollába számítják.
Szia. Másik összeg a vám lenne, ami függ a licittől. Ha bővebben érdekel a téma, a felső sárga keretben van link.
Hol van ott sárga keret? Vagy mobilról nézve van olyan is?
Itt az oldalon a téma címe alatt van egy keretben egy szöveg és egy link a vámmal kapcsolatos dolgokhoz.
Sziasztok!
Három hónapja rendeltem egy ultrahangos mosót. Egyszer a szállítási időpont meg lett hosszabbítva. 3 nap múlva megint letelik az idő. Állítólag Június 4.-én átment a vámon. Postával 30 dollár az egész. Érdemes még várnom és esetleg megint hosszabítást kérni, vagy " Open Dispute" ? jani A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2014
Átment a vámon? Legalább két vámhivatal foglalkozik vele, ha Kínából rendelted. Melyik vámról írsz? Ha a magyar, akkor a postán érdeklődj.
Regisztrált küldemény? Ha igen, akkor utána tudsz nézni az interneten.
Szia!
Igen Kínából érkezne.Regisztrált küldemény, de a kereső nem hoz semmit.Hogy melyik Vám?-nem tudom, mellékelek egy képet, Neked lehet többet mond.
Szia!
Úgy nézem ,hogy Moszkvában van a csomag, kicsit elvétette. Írok Neki. Köszi, jani
Sziasztok!
Engem is utolért a fejlődés úgyhogy regisztráltam magam az ebay-re. Simán ment Regisztráltam a paypal.com-on is, lépésről lépésre követtem az utasításokat. A bankkártyámatt is sikerült regisztrálni és az utalással együtt érvényesíteni.Eközben vétettem egy hibát, a paypal a művelet során 400 Ft-ot levett a kártyámról amit az egyenlegemben később jóvá írt. A művelet végén egy ablak ugrott fel amin egy számlaszám volt medadva és egy magyar bank nem sikerült elolvasnom mert véletlenül bezártam az oldalt. Most jelenleg él a paypal számlám csak akárhogy nézem nem tudok a paypal oldalán keresztül lekérni pénzt a bankszámlámról. Ha viszont a lakossági folyószámlámról kell utalni rá akkor azt a számlaszámot adjam meg ami a számlám eseménynaplójában van azaz a 400Ft-os kártyás fizetését? És a számlatulajdonosnak mit írjak?
Szevasz!
Nem értem pontosan mit-hogy csináltál, nekem egyszerűbb volt. Regisztrálás során megadtam fizetőeszközként a kártyám adatait (azóta új kártyát kaptam, minden további nélkül tudtam újraérvényesíteni), elvitték az 1-2 dollárt forintos bankszámlám meglétét ellenőrizendő. Úgy emlékszem, ekkor kaptam egy kódot, amivel "élesíteni" tudtam kártyámat. Ezt a pénzt az első vásárláskor írták jóvá. Azóta ha vásárolok, fizetőeszközként a MasterCard kártyámat jelöli meg, jelszó stb. után ütöm az entert, telefonom megszólal vitték a forint összeget. Semmiféle pénzt a PayPal számlámról nem kérek le, nem vagyok eladó, csak akkor kerülne oda pénz. Ha REFUND (pénzvisszafizetésre kerül sor az eladó részéről, volt rá példa) van, akkor forintos számlámon jelenik meg. Nálam így működik. Üdv: StMiklos A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
Köszönöm a gyors választ.
Szóval ha az ebay-en vásárolok nem kell küldenem a paypal számlámra pénzt hanem a bankártyával vásárolok. Azért kérdem mert a családban paypass kártyával fizetnek interneten, és ott teljesen másképp működik a dolog. Egyébként ahogy leírtad azt csináltam csak részletesen akartam leírni, hogy pontos legyen.
Ha a paypal-on megadtad a kártyád adatait és megvolt az érvényesítés, akkor más dolgod nem igazán van. Amikor vásárolsz az ebay-en, akkor fizetéskor a paypal-on keresztül egyből levonódik az összeg a kártyáról. Így nem kell vacakolni minden fizetésnél a kártya adatok megadásával, azt a paypal kezeli.
Szevasz!
Lehet rosszul tudom vagy csak gondolom, de a bármelyik kártya lehet payPASS. Nekem MasterCard kártyám volt korábban, de nem volt PayPass, ami annyit jelent, hogy odaérintem az olvasó erre való felületéhez és akkor megtörténik a kártya beolvasása. Ma MasterCard PayPass kártyám van, erre "'cserélődött" legutóbb. Tehát én a Passtól függetlenül a Mastercard kártyámmal fizetek. Te sem a PASSal fizetsz a neten, mert ahhoz a kártya "személyes" jelenléte szükséges. Azért ismereteim szerint (bár vagy 5 éve csináltam) az "élesítésre" szükség van. Ahogy emlékszem, azon a banki kivonaton, amelyen elvitték az 1-2 dollárt volt az a kód, amivel lehetett élesíteni. Amikor elvitték a számlámról, akkor igazolódott, hogy létezik, amikor én megkaptam a banki igazolást és én kaptam a kódot, amivel élesítettem lett egyértelmű, hogy az én bankszámlám és tényleg az enyém. Ha más bankszámláját adom meg, onnan is eltudták volna vinni a pénzt, de nem lett volna "végérvényes" az összekapcsolás. Lehet cifrán írtam le, de talán érthető... Üdv: StMiklos A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2014
Szerintem Te kevered a paypass-t a paypal-lal.
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2014
Sziasztok
Rendeltem egy árut, amely követési számmal érkezett. Első bejegyzés szerint célországba beérkezett. Két nap múlva újabb bejegyzés, vám elé állítva. Harmadik bejegyzésre eltűnt, hogy vám elé állítva. Hová lett? Meg sem kaptam...
Van olyan, hogy a cím olvashatatlan. Ilyenkor ez a jelenség. Kérdezd meg a Posta ügyfélszolgálatát.
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Szevasz!
Zoli1974 írja: "Azért kérdem mert a családban paypass kártyával fizetnek interneten" Ha ez lehetséges, akkor tényleg rosszul tudok valamit. De nem veszem rossznéven, ha felhívják rá a figyelmemet és "helyreteszik" ismereteimet. Üdv: StMiklos |
Bejelentkezés
Hirdetés |