Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Strandon megpróbálok én is ilyen aranyos lenn,i mint a kutyusok. Hátha.
A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2014
A kutyusnak könnyű. Csont van benne. Viszont leeresztettem a gumiját, képen.
A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2014
Pedig most itattam meg tejjel, nagyon nyávogott...
Lehet hogy Amerikába készült ez a készülék. Ott mindent bele kell írni a használati utasításba.
Megszállottak...
A homlokára!
Félre ne érts,nincs bajom a tetkókkal(nekem is van egy más 14 éve),csak ha már NYÁK a téma.
A második linken kicsit nehezebben vettem észre az ábrát...
Elkészült az, további változtatások csak rontanak rajta.
Kíváncsi lennék a beültetésre és beforrasztásra az elsőnél. Hullámforrasztásnál.
Fulembe forro ont ( olmot) ontsetek!
Legyek az uj.........
Ilyen nehéz a hangmérnökök munkája: Bővebben: Link
Mezei troli? Már csak a 0-át kell megoldani, és mehet is a földúton.
A teraszunkra beköltözött az ALIEN, sajnos már későn vettem észre... (A Viktor által ajánlott pólós cég jóvoltából.Chestburster)
Ez most hogy?
A teraszra költözött egy fürkészdarázs és a kiakasztott ruha hátoldalára épített ilyen fura 8. utasra emlékeztető "tojásokat" sárból. A póló meg egy mobiltelefonos alkalmazással élőben 3d-ben csinálja ezt az effektet (lásd az előző hozzászólás linkjén) az érzékenyebbek kedvéért fekete-fehérben mellékeltem, amúgy színes és mozog + morog
Ezt most megpróbálom értelmezni:
Van egy app, amivel ilyen videot lehet csinálni, persze ehhez meg kell venni ezt a polót, mert csak erre "reagál"? Kinyomtatom, hátha... A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
Igen, azt a grafikát ismeri fel és ahhoz állítja be a kiterjesztett valóság alkalmazás az alien helyzetét... nem kell kinyomtatni, ha az appot letöltöd a telefonra a monitorból is "kiugrik".
Működik kinyomtatva is, hehe, megtréfálom az asszonyt
|
Bejelentkezés
Hirdetés |