Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A "hagyomány" szerint augusztusban szokott lenni.
Rendben, akkor augusztusra nem tervezek semmit, hiszen mindenféleképpen el szeretnek jutni immáron harmadszorra!
![]()
Javallom, tervezd hosszabbra az 'eltávot'.
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2014
Tény és való, hogy nem kapkodtam el, de most kerültek kézközelbe a tavalyi képek, melyeket fel is töltöttem:
Bővebben: Link Üdv.: Macsek ![]()
Köszönjük szépen, jók lettek a képek!
![]()
Ezek csak ilyen mobilos képek, legalább ugyan ennyit törölni is kellett. Az időben történő feltöltéstől ez a csomagolós-konvertálós macera tántorított el. Idén már talán célszerű volna nagyobb méretet engedélyezni, hogy legalább a monitort kitöltse...
Ez csak szerintem a ,,vihar" előtti csend!
![]()
Szerintem nem, mert nem hallom a csend -et.
Hallgasd Frank Zappát!
![]()
Ebben az évben mindenféleképp el szeretnék menni a HE találkozóra, ugyanis az utóbbiakon nem voltam. Gondolom tervezés alatt áll, de lehet tudni valamit?
Idén is leszünk jópáran...
Hallanék(nánk) valamit az előkészületekről a főszervezőktől, már 2 hónap sincs addig!
![]()
Üdvözletem!
Engem is érdekelnének a részletek,ha szabad kérnem tisztelettel.
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy idén nyáron fent leszek Pesten, szóval ha kell, akkor tudok segíteni az előkészületekben.
Helló!
Mi újság a Bókay-kertben? Tudhatunk-é már valamit? Üdvözlet: Kálmán Minden héten meg fogom kérdezni, július közepe tájt Pesten leszek, tolom, ha kell. ![]()
Sziasztok Urak, Szép leányok!
Mi a helyzet a találkozóval? Szervezi már esetleg valaki, vagy még nem? Vagy nem lesz már idén? Esetleg segítsek valamiben? Vagy Kálmán barátommal beszálljunk a buliba és leszervezzük? Üdv: Geri. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2014
Igény szerint én is beszállok munkával is és anyagilag is.
Kajához meg tudom oldani a kockázott husit (milyen névre kell a számla?). Ha időben érkezik az üst, akkor délben tényleg lehet ebédelni. Hozzá fűszereket, apróságokat viszek otthonról. Ugyanúgy tombolához jobbféle cuccokat, meg persze ingyen vihetőket is.
Akkor az a kerekítési szabályok miatt 100%
![]()
Az attól függ milyenek a kerekítési szabályok.
Tényleg jó lenne tudni, hogy lesz-e, mikor lesz. Főleg, szabadságolás, nyaralás, egyéb hétvégi programszervezés miatt. Sajnos nem mindenkinek szabad minden szombatja..
![]()
Így van, engem is az érdekelne leginkább, hogy mikor lesz, ha lesz, hiszen nekem is 1001 dolgom lenne meg, és úgy kell tervezni...
Mikor es hol lesz a HE talalkozo 2014-ben???
Mer en meg nem voltam es el szeretnek menni!!!
Bókay-kert, mint mindig, úgy néz ki, hogy Augusztus 9, de még erősen szervezés alatt van a dolog.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |