Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2318 / 3609
(#) mikrokapcsolo válasza pjg hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

Nem csak vizsgázni ment?
(#) zolika60 válasza gkari hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

A tudás egy végtelen dolog. Ami egy ember fejébe kerülhet ebből egy egész élet alatt, az csak egy morzsa. Persze törekedni kell rá, hogy ez minél nagyobb legyen.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

A túl nagy morzsa megfekszi az agyat, mint a gyomrot. Mindennek van határa.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

Ne aggódj, bármennyire igyekszel, nem lesz túl nagy.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

Úgy legyen.
(#) tungsram válasza pjg hozzászólására (») Júl 8, 2014 1 /

Nem volt szándékom Téged megbántani.. Viszont nekem nincs diplomám , és már nem is kell. Az életből tanultam meg sok mindent. Viszont ez * keserves volt..Tehát BÉKE..
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2014
(#) SzervízMacska válasza tungsram hozzászólására (») Júl 9, 2014 / 1

Anyámnak agrár diplomája van, ezt hallgattam negyven éven keresztül. A tszcs-ből eltanácsolták, mert meg akarta magyarázni az öreg szakiknak, hogy hol van a tehénen az indulási oldal. Aztán feljött pestre, ahol protekcióval baromfi gondozó lett. Ha valaki nem tudná, ez egy segédmunka. Később adminisztrátor volt, meg raktáros. Több évtized munka után 3000 volt az utolsó fizetése. Én 2 évvel később végeztem az iskolával, s a postánál 2700 kezdőfizetést kaptam. Akkor gondolkodtam el rajta először, hogy mire is volt jó az a diploma?
Egyébként nagyon művelt asszony volt, mert rengeteget olvasott...
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

A diploma egy darab papír. Elvileg annak az igazolása, hogy egy bizonyos tudásanyagot elsajátítottál. De valóságban csak azt jelzi milyen szerencsével tetted le a vizsgákat. A gyakorlati tudás ettől azért lényegesen különbözik. Az a munkatapasztalatokból alakul ki. A legnagyobb tudásanyagom nekem is olyan területen van, amiről semmi papírom nincs tehát hivatalosan nem is értek hozzá. Ráadásul ez egy folyamatosan változó dolog. Ha valamivel hosszú időn keresztül nem foglalkozol a gyakorlatban, az a tudás megkopik meg elavul. Tehát papírok ellenére sincs már meg. Az életben semmi sem fehér vagy fekete.
(#) Gafly hozzászólása Júl 9, 2014 /

De egymásnak mentetek így moderátorok hiányában

Kedves rokon temetését szervezem. Rutin műtét. Elaltatták, csak aztán nem ébredt fel utána...
(#) vicsys válasza Gafly hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

Figyelek...
Sajnálom a rokont, fogadd őszinte részvétemet.
(#) nagym6 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

Édesanyám egyszerűbb rutinműtét altatás után hónapokig erősen szédült, első kb. 3 hétben nem lehetett felügyelet nélkül emiatt. Sok esetet hallottam, ahol altatás után hasonló problémák voltak. Régen sok olyan műtétet helyi érzéstelenítéssel csináltak, amit ma altatással.
De amit írsz, az a legborzasztóbb, részvétem.
(#) kala1982a hozzászólása Júl 9, 2014 /

Lakhely szerint, gondolom én, személyiségi jogok miatt nem lehet keresni felhasználókra, de lenne egy problémám.Nyaralásra nem hoztam magammal pillanatpákát, sem forrasztó ónt. Bogácson vagyok, és megkérnék egy moderátort, hogy ha lehetséges, olyan hobbielektronika.hu felhasználók neveinek (vagy akinek nyilvános az email cime akkor azt) listáját küldeni számomra privátban akik itt laknak Bogácson. 5 percre kellene csak egy páka.Antenna kábelt+ az erősítőjének a tápcsatlakozóját kellene visszaforrasztani.M obilról vagyok, nem tudtam témára keresni. Köszönöm!
(#) kala1982a válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

Köszönöm.
(#) Qju válasza kala1982a hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

A bogácsi strandon van villanyszerelő. Talán tud segíteni Neked.
(#) pjg válasza tungsram hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

OK!
(#) mucsa hozzászólása Júl 9, 2014 /

Üdv. urak.
Diplomáról 2 dolog: feleségemnek van, de nincs munka, csak ami nem diplomás.
Én mérnökökkel/ közt dolgozok, kb mérnöki munkát végzek, de mivel nincs diploma legalább 100e-150e ft-tal kevesebbet keresek. Azért ha a diploma tudással párosul akkor az nem csak egy papír, csak annak aki igazolni akarja hogy jó hogy nem járt továbbtanúlni.
Tudásra fel.
(#) pjg válasza mucsa hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

A téma végszavaként. Nem büszkélkedtem a diplomával, nem is dicsekszem vele. A kolléga hozzászólásában, amit már azóta töröltek, a korára hivatkozott, s arra utalt, hogy én még csak tanultam, mikor ő már dolgozott. Erre adtam válaszként, hogy a mai napig tanulok.
A koromról meg csak annyit, én már a lányok b....jában kotorásztam, mikor ő még csak az ÁBC-t tanulta.
Téma lezár!!!
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Júl 9, 2014 / 1

A kor sem érdem, csak egy állapot.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

Idézet:
„lányok b....jában kotorásztam”

A legszebb időszak.
(#) Kovidivi válasza pjg hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

Ez teljesen igaz. Azzal kiegészíteném még, hogy minél többet tudsz, annál több lehetőség van, és nem tudni, melyik a jobb, legjobb. Az ember mindig a legjobbra törekszik, így utána néz a lehetőségeknek, még többet talál. Végső elkeseredésben pedig rájön, hogy legjobb, ha nem csinál semmit, akkor jár a legjobban Valahogy biztosan lesz. Ezt pedig a legjobb nyugodtan kivárni.
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

Az irdalatlan nekem jobban tetszett. Az a hatalmas durcája.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

Jó lett! Benne egy pékmester veszett meg!
(#) Secret válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 9, 2014 /

Több (nagyobb felületű) héja lesz, amit én nagyon szeretek. Persze lehet más oka is.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Nincs is jobb a házi kenyérnél.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Egy évben 2-3 kiló kenyeret eszem.
Nem régen ebédeltem. 2 paradicsom, egy TV paprika, fél csípős paprika, negyed jégsaláta felkockázva. 3 db jóféle füstölt virsli karikázva. Összekeverve. Leöntve dresszinggel és egy kifli hozzá. Alig kapok levegőt úgy jóllaktam.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2014
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Az nem sok. Szerintem én két három hét alatt eszem annyit.

Vasárnap ettem 3 szeletet Szalonnasütés volt.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Ahhoz is elengedhetetlen, de reggelente a vajas kenyér, kolbász, friss paprika kombináció van nálam divatba mostanság.

Rákattantam a zöldség + hús kombóra. Le kéne adni az úszógumit. Ott van alatta a gyönyörű kockás has, a lányok kedvence és nem látszik. A fehér kenyér és a főtt tészták rakódnak a hasra. Meg a sör.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2014
Következő: »»   2318 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem