Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Menyi a belepo(ha van)?
Es mit kell oda vinni??? ![]()
Ha jól emlékszem talán egy ezres volt a beugró (nem esküdnék meg rá), de ez nem fix, idén változhat. Leginkább magadat hozzad, ha van felesleges cuccod, akkor börzézhetsz, ha építettél valami szépet, akkor az a Ki mit épített asztalon megmutathatod.
Én legutóbb erőspaprikát és paradicsomot vittem. Egy LCD-t és ventilátort hoztam.
![]()
Így van, a híresztelések igazak, augusztus 9 az időpont, a megszokottak szerint.
A mai napon pontosabb információk is nyilvánosságra kerülnek.
Sajnos én is, lakodalomba vagyok hivatalos aznapra.
Nekem is programom van már 9.-ére, de lehet egy villámlátogatást teszek odafelé menet.
Be vagyunk csapva?
![]() Idézet: „Be vagyunk csapva?” NEM! Az a része hogy ki mit csinál meg hasonlók gondolom kidolgozás alatt van (titokban mint mindíg)...
Mert a "titkos szolgák" (F.J.) titokban dolgoznak!(ahogy a nevükben is jelzett)
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Talán csajozni megy és az sokkal fontosabb.
![]()
Kedves Mindenki!
A 2014-es HE találkozóra a jelentkezés megnyílt, kérek mindenkit, hogy a múlt évekhez hasonlóan, aki többed magával érkezik a találkozóra, az töltse ki vendégére is a jelentkezési lapot.
Legszivesebben én is elmennék,de nem találnék oda innét ilyen messziről. Egerből indulok esetleg van valaki aki még onnét indul? Mert akkor nem kéne annyit aggódni hogy éppen merre tévedek el.
![]()
Ha nem jelentkezik valaki, hogy betársulhatsz hozzá, mert nem olvassa esetleg a hozzászólásod, akkor ha vársz egy kicsit, és figyeled a Bővebben: Jelentkezők listája oldalt, akkor találhatsz olyat aki onnan indul, és megkeresheted kérdéseddel.
Köszönöm,azért még várok vele egy kicsit. Ha esetleg tényleg nem lessz,akkor nézem a jelentkezőket.
![]()
A versenyre jelentkezést ki lehetne egy ,,talán" opcióval egészíteni szerintem.
![]()
Helló Zoli!
Kitöltöttem a jelentkezési lapot, elküldtem. Ki fog főzni? Én az idén is el tudom vállalni, és tán lesznek segítő jelentkezők is. Egyéb dologban is segítek. Szia: Kálmán A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2014
Azt szeretném kérdezni, hogy helyileg hol lesz ez pontosan, mert én Kabáról mennék valószínűleg egy barátommal, de ha messzi van akkor szerintem elmarad számomra. Mindenesetre jó volna megismerni a fórumozókat, hogy ne csak itt írogassunk, hanem élőben is beszéljünk pár szót, szerintem jó ez a találkozó, a börzéről nem is beszélve. Még egy kérdésem lenne, hogy a verseny mit takar maga mögött?
1181 Budapest, Szélmalom u. 33. Tudod, a fővárosban...
![]()
Hmmm... Köszi a gyors választ! Szerintem jelentkezek akkor, mert hát miért ne. Megmondom őszintén, hogy egyedül nem akarok menni, jobb ketten eltévedni pesten. Ma még eldöntöm, hogy megyek-e, de valószínű, mert már régóta szerettem volna eljutni.
![]()
A 4-es főút irányából érkezvén az Üllői út, Sallai Imre út vonalán kell tovább haladni. Gyakorlatilag a Margó Tivadar utca és a Méta utca kereszteződését kell becélozni, onnan csak egy köpés a kert hátsó bejárata.
Én a magam részéről megtettem a felajánlást.
Azt nem tudom ki a szervező, majd szól időben ha kell valami...
A Google szerint ez a két utca nem találkozik sehol, így nincs nekik sarkuk. De az ötlet nagyon jó, mármint a bejárat helyét megadni valahogy, mert a kert elég nagynak tűnik a térképen. Pl. jó lenne a kaput paraméterezni.
Ha az emlékezetem nem csal, tavaly itt lehetett bejutni: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |