Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   157 / 199
(#) zsolt58 válasza kocsgab002 hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Menyi a belepo(ha van)?
Es mit kell oda vinni???
(#) kocsgab002 válasza zsolt58 hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Ha jól emlékszem talán egy ezres volt a beugró (nem esküdnék meg rá), de ez nem fix, idén változhat. Leginkább magadat hozzad, ha van felesleges cuccod, akkor börzézhetsz, ha építettél valami szépet, akkor az a Ki mit épített asztalon megmutathatod.
(#) vicsys válasza zsolt58 hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Én legutóbb erőspaprikát és paradicsomot vittem. Egy LCD-t és ventilátort hoztam.
(#) Topi hozzászólása Júl 10, 2014 / 4

Így van, a híresztelések igazak, augusztus 9 az időpont, a megszokottak szerint.
A mai napon pontosabb információk is nyilvánosságra kerülnek.
(#) titi válasza Topi hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Akkor idén is kihagyom...
(#) potyo válasza titi hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Sajnos én is, lakodalomba vagyok hivatalos aznapra.
(#) zolika60 hozzászólása Júl 10, 2014 /

Nekem is programom van már 9.-ére, de lehet egy villámlátogatást teszek odafelé menet.
(#) zolika60 válasza potyo hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Azért egy lagzi talán nem sajnos.
(#) granpa válasza Topi hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Mindjárt vége a napnak, izgulunk!
(#) SzervízMacska válasza granpa hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Be vagyunk csapva?
(#) janikukac hozzászólása Júl 10, 2014 /

Mondjuk ez a dátum nem épp a legjobb nekem sem...
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Idézet:
„Be vagyunk csapva?”

NEM!
Az a része hogy ki mit csinál meg hasonlók gondolom kidolgozás alatt van (titokban mint mindíg)...
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Mi történt? Tavaly még jó volt.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Mert a "titkos szolgák" (F.J.) titokban dolgoznak!(ahogy a nevükben is jelzett)
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Talán csajozni megy és az sokkal fontosabb.
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Á, abból csak a baj van!
(#) Topi hozzászólása Júl 12, 2014 / 1

Kedves Mindenki!

A 2014-es HE találkozóra a jelentkezés megnyílt, kérek mindenkit, hogy a múlt évekhez hasonlóan, aki többed magával érkezik a találkozóra, az töltse ki vendégére is a jelentkezési lapot.
(#) szikorapéter hozzászólása Júl 12, 2014 /

Legszivesebben én is elmennék,de nem találnék oda innét ilyen messziről. Egerből indulok esetleg van valaki aki még onnét indul? Mert akkor nem kéne annyit aggódni hogy éppen merre tévedek el.
(#) Topi válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

Ha nem jelentkezik valaki, hogy betársulhatsz hozzá, mert nem olvassa esetleg a hozzászólásod, akkor ha vársz egy kicsit, és figyeled a Bővebben: Jelentkezők listája oldalt, akkor találhatsz olyat aki onnan indul, és megkeresheted kérdéseddel.
(#) szikorapéter válasza Topi hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

Köszönöm,azért még várok vele egy kicsit. Ha esetleg tényleg nem lessz,akkor nézem a jelentkezőket.
(#) rockersrac válasza Topi hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

A versenyre jelentkezést ki lehetne egy ,,talán" opcióval egészíteni szerintem. (:
(#) granpa válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

Helló Zoli!
Kitöltöttem a jelentkezési lapot, elküldtem. Ki fog főzni? Én az idén is el tudom vállalni, és tán lesznek segítő jelentkezők is. Egyéb dologban is segítek.
Szia: Kálmán
A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2014
(#) zosza18 hozzászólása Júl 12, 2014 /

Azt szeretném kérdezni, hogy helyileg hol lesz ez pontosan, mert én Kabáról mennék valószínűleg egy barátommal, de ha messzi van akkor szerintem elmarad számomra. Mindenesetre jó volna megismerni a fórumozókat, hogy ne csak itt írogassunk, hanem élőben is beszéljünk pár szót, szerintem jó ez a találkozó, a börzéről nem is beszélve. Még egy kérdésem lenne, hogy a verseny mit takar maga mögött?
(#) SzervízMacska válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

1181 Budapest, Szélmalom u. 33. Tudod, a fővárosban... A google térkép szerint durván 2,5 óra autóval. A verseny mindig más. Még nincs lefixálva. Ha ismered a kapcsolási rajzokat és tudsz forrasztani, bátran jelentkezhetsz!
(#) zosza18 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

Hmmm... Köszi a gyors választ! Szerintem jelentkezek akkor, mert hát miért ne. Megmondom őszintén, hogy egyedül nem akarok menni, jobb ketten eltévedni pesten. Ma még eldöntöm, hogy megyek-e, de valószínű, mert már régóta szerettem volna eljutni.
(#) SzervízMacska válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

A 4-es főút irányából érkezvén az Üllői út, Sallai Imre út vonalán kell tovább haladni. Gyakorlatilag a Margó Tivadar utca és a Méta utca kereszteződését kell becélozni, onnan csak egy köpés a kert hátsó bejárata.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Júl 12, 2014 / 1

Én a magam részéről megtettem a felajánlást.
Azt nem tudom ki a szervező, majd szól időben ha kell valami...
(#) Alkotó válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

A Google szerint ez a két utca nem találkozik sehol, így nincs nekik sarkuk. De az ötlet nagyon jó, mármint a bejárat helyét megadni valahogy, mert a kert elég nagynak tűnik a térképen. Pl. jó lenne a kaput paraméterezni.
(#) Frankye válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 12, 2014 / 1

Ha az emlékezetem nem csal, tavaly itt lehetett bejutni: Bővebben: Link
(#) erdgab válasza Frankye hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

Egy kapuval feljebb volt a bejutás autóval,csak a tábla miatt,természetesen gyalog itt is be lehet menni,bocsi.
Következő: »»   157 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem