Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Szia! Amennyiben marad akkor pár méterre vevő lennék. Utalás azonnal, max. másnap.
jucsaba
ocso kirally Még egy fillért nem sikerült utalniuk egy hónap alatt, úgyhogy ha hétfőig nem utalják, akkor semmisnek tekintem a rendelésüket, látszik van helyettük aki azonnal vinné.
Ocso elméletileg utalt.
Mindenki aki postán kérte, küldje el a címét (az is aki már nekem elküldte privátba) egy helyen legyen. Lányom ma befejezte a fólia darabolást, holnap már csomagolás és postázás lesz. Moderátorok ne töröljétek ezt, csak arra van a cím, hogy összeszedjük a rendeléseket: foliarendeles2014@gmail.com
holnap utalok , az asszony számlájáról.
Kirally a mai napig nem rendezte a számlát, volt rá egy hónapja, tehát az előzőekben leírtak szerint Ő nem kapja meg a fóliát. Az ő részét tudjuk elosztani azok között akik lemaradtak, ez 10 méter.
Colosseum még nem utalt 1070 forintot, ezt sürgősen pótolja! Ma este már indulnak a hengerek, a személyesen jövő emberkék meg írjanak az email címemre telefonszámot, hogy meg tudjuk beszélni a találkát.
Én elvinném akár mind a 10 métert, de nem leszek önző, hagyok másnak is. Kaptok 10-10 centit
Csak vicceltem, ám tényleg elvinném mind a 10-et. A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2014
Üdv!
Elnézést, kicsit megfeledkeztem a dologról. Volt mivel foglalkoznom.. Én is postán szeretném megkapni a 10 méteremet. (Az eredeti 5 méter, plusz még 5 méter, amit Iceman-tól vettem át.) A 10 méter fólia árát elutaltam még akkor. Kérdezném, hogy akkor még mennyit utaljak a csomagolás, vágás, posta, stb miatt neked? A címem pedig küldöm privátban, amit utaltam a pénzt.
Megírom privátba, mert jól megkeverted a kakit. Ezért volt a táblázat, ennél jobban alátok tenni már nem lehet. Ott az email cím amit direkt erre csináltam csak, oda írkáljatok ne ide a fórumra, és ne ebbe a levelezőbe, mert ezt ritkábban olvasom.
10-en küldtetk postacímet, de mivel meg itt a karás, ezért csak holnap lesz postára adva, mert még csomagoljuk őket.
Akkor simib és usane jelentkezett a 10 méter kirally maradékra, hogy oldjuk meg? (Csak a két érdekelt írjon, mert 25 felé nem fogjuk elvágni a 10 métert)
Rossz link
Előzetes igényfelmérésként: Dry rendelés II
Szia!
Érdeklödnék, hogy az enyémet ma fel adtad?
Frissítve a lista, mindenki megnézheti, ne kérdezzétek meg egyesével, akinek nincs címe az még küldjön a foliarendeles2014@gmail.com-ra.
A táblázat itt: Táblázat linkje A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2014
Köszönöm én már megkaptam a fóliát hiánytalanul .
Még egyszer köszi , és külön köszönet a nyári munkát végző vágó , és csomagoló segédednek is.
A többiekét hétfőn adom fel, és akkor rendelem a vaterafutárt is kaqkknak.
Kipróbáltam a fóliát 4 darab Alkotós nyákon, hát szemben a lassan 2 éves fóliával, ezen egyetlen egy pici ponton sem jött fel a levilágított fólia, úgyhogy lehet hogy ilyen akciókat minimum évente kéne rendezni.
Egyébként feliratnak is jó, csak előhívás után 80-100 fokon tegyétek be sütőbe cirka fél órára, és utána valami átlátszó lakkal még melegében fújjátok le, így a lakk marha gyorsan rászárad, és megvédi a feliratot a kopástól. Igazából fehér nyákon látszik brutálisan.
Én is erre gondoltam már rég amikor a te általad évekkel ezelőtt vett fóliát használom. Mert hiába tárolom jól akkor is pár év alatt tönkre megy.
Tudja valaki hogy mi oldja a fóliát? Úgy értem mivel tudom eltávolítani a panelről.
5% feletti mosószódával is lejön
Ezek szerint megjött rendben a fólia. Ott volt kavar, hogy nem volt 5m-es vágva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |