Fórum témák
» Több friss téma |
Helló!
Hasonlít hozzá valamennyire. Valami belső referenciás IC lehetett, az egyik lábon mindig 1.2V volt, plusz a söntön eső feszültség is csak simán bele volt vezetve (max. 180mV). Tehát valami spéci IC-re gondolok. Azóta megöltem szegényt. Sebaj, újraépítem a szekundert. Azért köszönöm!
Sziasztok!
Van egy alkatrészem ami úgy néz ki kívülről mint az 1N4007-es dióda csak persze nem az van ráírva hanem BZW04-40. Ez túlfeszültség védő dióda lenne? Ki lehet valahogy ezt mérni hogy jó-e?
Tessék:Bővebben: Link
Google, beír típusszám datasheet... Az első találat... 40V 1.5W Zener.
Köszönöm mindkettőtök segítségét.
Jó napot!
Elromlott a gázkazánom ( Junkers ). A vezérlő panelen találtam ezt a hibás alkatrészt. T30 55 VL. Nem találtam róla adatlapot. Valaki tudna segíteni, mi lehet ez? Tranzisztor? Fet? Esetleg mivel lehet helyettesíteni? Előre is köszönöm. zolti
Szerintetek mivel lehet helyettesíteni az: S8550-et ami egy gyerek elemes mozdonyba van. Köszi!
Tessék:Keresztreferenciák. De ha a helyén (tranzisztorok helyettesítése) kérdeztél volna a fejlécben megtaláltad volna.
Szuper köszi! Igen, de nem tudtam mi a topicjának a neve.
Szevasztok!
Van egy ilyen izém: T-Mobile, RF Device receiver, Rado Frequency 27MHz. USB csatlakozós. Mire lehet ezt még felhasználni, hasznosítani? Kell-e valakinek, ingyé'? Van még egy, 6E730 feliratú (kis) Graetz-em, nem találtam róla adatot. Meg, BTV58 1000R izé is. Aki tud valamit ezekről, kérem írjon.
A BTV 58 egy tirisztor, adatlapja itt van.
Köszönöm! Tudtam ,hogy tirisztor; én miért nem találom meg az adatlapját? Alldatasheet-et, meg Archivet bújtam.
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2014
Köszönöm! Valami egyéb felhasználhatóságra gondoltam (esetleg).
Pedig dobja a kereső: Bővebben: Link. Gyakran többet jelent a kevesebb, tehát nem kell mindig megadni az egész típusjelzést, hanem csak az elejét, a lényeges részt.
Köszönöm! Nagy ritkán jut eszembe a kereső; azt hiszem, az adattár (datasheet) azért van.
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2014
A Google keresője a legjobb a piacon... Használd.
Sziasztok!
A képen látható két smd ellenállás. Az egyikre 822 van írva, tehát 8k2, a másikra viszont 85C. Van ennek valami jelentősége, vagy csak lemaradt a 0 szára, és 85 ohmos az ellenállás (aminek nincs értelme, mert 85k-nak kellene inkább ott lennie). Köszi!
Sziasztok!
Lenne egy csatlakozóm ami USB re kellene átalakítani. Van egy kiosztása . Ez egy IBM 4820 monitor. USB power Some 4820 SurePoint Solution models offering USB connections can be powered from the POW terminal (see “Power usage” on page 9). The powered USB cable provides approximately 12V dc. If your 4820 SurePoint Solution is powered by a USB cable, test the pin voltages to verify that they are correct. Table 14 lists the pinouts for the USB connector and the acceptable voltages for the power provided by the cable. Előre is köszönöm!
Most saját magamnak válaszolok!
Lehetséges olyan, hogy úgy van a kiosztás, hogy az USB 1 láb lenne a +4.75 to +5.25 USB 2 láb Data- USB 3 láb Data+ USB 4 láb GND És a 6 láb már nem menne az USB re hanem az LCD ott kapna +10.8V és +12.6V ott?
Szia.
Ahogy a rajzon is mutatja: 1.láb -> 4,75-5,25V 2.láb -> adat 3.láb -> adat 4.láb -> GND 5.láb -> GND 6.láb -> 10,8-12,6V Ebből értelemszerűen az 1-4. láb az USB, az 5-6.láb pedig a külső táp. A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2014
És az adat mindegy, hogy hogy van bekötve, + - felcserélve?
Vagy én értem rosszul akkor? És még lenne egy ilyan csatlakozó amin a videó jel megy ezt szeretném átalakítani VGA csatira vagy DVI re. Köszi!
Az USB-nél a 2.láb az adat-
a 3.láb az adat+ Azt is figyelembe kellene venni, hogy mekkora áram kell az USB-ről, mert ugye korlátozott. A videós csatit nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni, úgyhogy abból kimaradok. A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2014
Nem lesz egyszerű átalakítani a jelet, ugyanis ez digitális, a VGA meg analóg. A DVI hasonlít erre, de azt sem egyszerű összehozni.
Egy ilyen átalakítást találtam.
És a DVI hez pedig van gyári átalakító. A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2014
Ezt írják itt Bővebben: Link
Sziasztok,
tudnátok nekem segíteni ez milyen alkatrész lehet? A képen alul látható a két tranzisztor között egyik oldala szürke, a felirat rajta "4.7 nZ" Én valamiféle kondenzátorra tippelek, de a "Z" kicsit elbizonytalanít. Köszönöm a segítséget.
Hello! Pedig az egy 4,7nF-os kerámia "csőkondi". A "Z" meg a tűrése lehet. (De ahol ilyent használnak(-tak), ott a pontosság nem túlzottan számít.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |