Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   158 / 199
(#) Frankye válasza erdgab hozzászólására (») Júl 12, 2014 1 / 1

Én meg pont a tábláról ismertem fel. A biztonsági őr itt terelt be...
(#) zosza18 hozzászólása Júl 12, 2014 /

Valószínűleg megyünk, de még a haversrác lagziba van és nem ítélőképes. Megharagít megyek egyedül és nem érdekel semmi és senki, már most nagyon rákattantam erre a találkozóra.
(#) SzervízMacska válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

Igazad van, csak fejből mondtam, de az iránynak jó. A Margó Tivadar utcában van ez a bejárat, a Kele utca és a Cziffra György utca közötti szakaszon. Utóbbi utca gyakorlatilag a Méta utca volt még régen, amíg egy körforgalommal ketté nem választották.
(#) horváth lajos hozzászólása Júl 12, 2014 /

Sziasztok!én biztos hogy megyek lenne pár eladó cuccom üdv lali
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

Szerintem a nem csajozásból az ő korában még nagyobb a baj. Majd lesz más segítőd, ha nem jön.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 12, 2014 /

Nem csajozásról van szó, csupán azt hittem idén nem ütközik az az esemény, amit az elmúlt kettő évben kihagytam a HE találkozó miatt, és idén készültem arra is..
(#) Gery78 válasza granpa hozzászólására (») Júl 13, 2014 /

Szia Kálmán!
Ha tudunk jönni a Zasszonnyal, akkor segítünk főzni is. Mi a tápoldat-tervezet?
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2014
(#) granpa válasza Gery78 hozzászólására (») Júl 13, 2014 /

Szia Geri!
Mint a tájékoztatóban szerepel: Gulyás. Mi az, hogy: "Ha tudunk jönni"?! A néppel tűzön-vízen át!
Szia: Kálmán
(#) Topi válasza granpa hozzászólására (») Júl 13, 2014 /

Nagyon szépen köszönöm a felajánlásodat (azt hiszem mindenki nevében köszönhetem), és élnék is a lehetőséggel. A múlt évben / években bebizonyosodott a jó főztöd, így a mondást megfogadva a járt utat a járatlanért el ne hagyd elven, méginkább igényt tartanánk segítségedre.
Adagok és "forrás anyagok" tekintetében pedig keresni foglak még.

Mégegyszer Köszönjük!
(#) granpa válasza Topi hozzászólására (») Júl 13, 2014 /

Rendben!
(#) horváth lajos hozzászólása Júl 13, 2014 /

Sziasztok jön valaki Monor felé kocsival ? nem kéne vonatoznom
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 13, 2014 /

Elég baj az a te korodban mindig csajozásról kéne szónak lenni.
(#) voodoo válasza granpa hozzászólására (») Júl 15, 2014 / 1

Én szivesen leszek az egyik jobbkéz.
(#) Alkotó válasza voodoo hozzászólására (») Júl 15, 2014 /

"egyik jobbkéz..."? Ezt hogy kell érteni? Mennyi jobb keze van granpa-nak?
(#) Frankye válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 15, 2014 / 1

Amennyi jelentkezik.
(#) BEMcorp hozzászólása Júl 17, 2014 /

Üdv Minden 'találkozósnak'!
Én Szegedről megyek autóval, eddig ha minden igaz max 4-en vagyunk, de van még 3 szabad hely.
Ha valaki csökkenteni akarja az utazási költségeit...
(#) rockersrac hozzászólása Júl 18, 2014 /

Regisztrációt hogy lehet törölni? Úgy alakult, hogy 98% hogy végül nem megyek a találkozóra, és nem akarom feleslegesen foglalni a helyet a regisztráltak között, esetlegesen ,,személyemmel" is számolva pl kaja, stb terén.
(#) horváth lajos válasza BEMcorp hozzászólására (») Júl 18, 2014 /

Szia! melyik úton mész Szegedről én Monoron lakom és nm kellene vonatozni üdv lali
(#) voodoo hozzászólása Júl 18, 2014 /

Én Gyál felől jönnék, ha valakit érintene. Nagykőrösi / Üllői út környéke négy szabad hellyel. Természetesen ingyen.
(#) zosza18 hozzászólása Júl 20, 2014 /

Végre eldőlt a sorsunk és megyüüünk mi is. Kabáról megyünk a 4-es főúton, ha valakinek útba esünk, az szóljon, mert egy hely van még a kocsiba.
(#) Topi válasza rockersrac hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Töröltelek a listáról, ha mégis jönnél akkor egyrészt szívesen látunk, másrészt újra töltsd majd ki a regisztrációs lapot (adjunk esélyt annak a 2%-nak)
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2014
(#) horváth lajos válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Szia ! én Monoron lakom szívesen mennék veled lenne pár dolgom a börzére üdv Lali
(#) zosza18 válasza horváth lajos hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Rendben van, lebeszélem haverommal és egyeztetünk. Nekem is van pár dolgom börzére.
Sedan B-sPassat-al megyünk, úgy szedd össze a holmikat.
(#) horváth lajos válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Szia mik lennének a dolgok a börzére nekem energiatakarékos izzók csövek néprádió csöves erősítő
(#) morzsa15 válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Szolnok fele mentek akkor nem?
(#) zosza18 válasza horváth lajos hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

nekem alkatrészek, trafók, áramkörök, készülékek meg ilyesmik. Volna egy tombolára való, saját készítésű kis cuccom, ami mindenkit megmosolyogtat, csak hiányzik egy 20x18cm-es fekete plexi az elejéről, mert az nem tudtam beszerezni sehol. Azért kellene rá, hogy ne látszódjon a "bele", viszont a piros LED-ek fénye átjöjjön.
(#) szikorapéter válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Esetleg ha akadna egy anódfeszültség-transzformátorod,akkor magyaro forintokért cserébe szivesen megszabadítalak tőle. Sajons az én csöves erősítőm még nem lessz kiállítva. Mivel alkatrészhiányos. Ha valaki jön Eger irányból akkor vele szivesebben megyek én is.
(#) zosza18 válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Igen, a 4-esen szántunk felfelé a lehetőségek városából a mesés fények városába.
(#) morzsa15 válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Akkor majd lehet hogy csatlakoznék hozzátok de ez még nem 100%-os!
(#) zosza18 válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Az sajnos nincsen, pedig szívesen segítenék Neked, bár van egy két trafóm, amit gőzöm sincs miből lettek kiszedve, majd megmutatom, hátha jók lennének rá.
Következő: »»   158 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem