Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2329 / 3611
(#) nagym6 válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 26, 2014 /

De honnan tudja, hogy elszakadt, hogy már nem kell tovább nyúlnia? Itt valami ravaszság van a dologban.
(#) granpa válasza sargarigo hozzászólására (») Júl 26, 2014 /

Elég érdekes a háttér!
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Júl 26, 2014 /

Valóban a jobb oldali hegyek kékek.
(#) jani1987 hozzászólása Júl 26, 2014 / 1

Jószág eladást lehet az oldalon hirdetni?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 26, 2014 /

Szerintem lehet, bár kicsi esély van rá, hogy kell itt valakinek.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 26, 2014 /

De nagy a szigor. Megjegyzem most is van olyan ami nem felel meg az előírtaknak.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 26, 2014 /

Engem nem zavarnak. Ez sem zavart volna.
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 26, 2014 /

Esetleg vehetnénk a HAHET-re egy birkát, vagy malacot; hobbi(ból) a hobbistáknak megfőzném. Így már megfelelne mindkét követelménynek.
(#) pjg hozzászólása Júl 27, 2014 /

A minap camping bicajhoz kerestem kormányt. Egy órán belül ki lettem....... Pedig nagyon kéne. Járni még alig tudok, de bicajozni kéne.
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Nekem van, felviszem a HE-re. Kissé avítt, de jó még. Ha más is kell róla, írj. Ülés hiányzik.
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2014
(#) Gery78 válasza granpa hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Én most dobtam ki egy Camping ülést. Egy kicsit elnyűtt volt már a huzatja, de mechanikailag még jó volt. Ha tudom, hogy hiányzik odaadtam volna Neked.
(#) granpa válasza Gery78 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Nekem nem hiányzik, csak a bringáról, ami évek óta sufninál van, forgalmon kívül. Véletlenül lemaradt a tavalyi MÉH akcióról.
(#) Gery78 válasza granpa hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Inkább próbáld meg eladni, ha nem kell, jó áron viszik még ezeket a brinyókat. Két nagy bringás hirdető van, az egyik a Bikemag, a másik meg a Bringapiac.
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Júl 27, 2014 /

Üdv urak!
Tud-e nekem segíteni valaki?
Egy segítségre lenne szükségem, van egy YouTube videó, The Expert címmel, volt már itt linkelve. A suliban mi ezt szeretnénk újra forgatni, felvettem a kapcsolatot a készítővel, hogy engedélyezi-e, stb. Azt a választ kaptam, hogy az eredeti videó feltöltőjétől, aki egy orosz videós, kéne megkérdezni, és valószínűleg ő nem tud angolul. Tehát, olyan valaki segítségét kérném, aki le tudna fordítani egy pár mondatot magyarról oroszra, és a választ vissza magyarra.
Előre is köszönöm.
(#) granpa válasza Gery78 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Ha 'pjg'-nek kell a kormány, az övé (meg, ha kell még valami). Elég avítt, ahhoz, hogy hirdessem.
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

A Tiéd! A HAHET-re viszem.Pont belefér a 'csövi szatyorba'.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 27, 2014 /

Sziasztok!
Írtam ugye, hogy munkahelyet váltok. A héten voltam az új helyen, a papírokat elintézték, hétfőn kezdek (munkaszerződést még nem kaptam), amikor voltam benn akkor csak lefénymásoltak mindent ami kell aztán búcsút vettünk.
Nagyon nem várom már a holnapi napot, nem tudom miért, de olyan rossz érzésem van evvel a hellyel kapcsolatban. Ha esetleg nem tetszene vagy akármi, hogyan lehet felmondani? Próbaidőn indoklás nélkül van valami hasonló? Van egy másik lehetőségem is, aug. 20 körül fog engem keresni, szeptemberi kezdéssel. Előre is köszönöm!
(#) Szammer válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Próbaidőben bármikor indoklás nélkül kiléphetsz.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Ne legyél már ilyen aggodalmas. Lehet olyan jó lesz, hogy semmi pénzért nem hagynád ott. Anélkül,hogy megpróbálnád nem derülhet ki, hogy milyen.
(#) Gabi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Ez csak az újdonságól, a változástól való félelem. Ne aggódj, jó lesz. Ha meg nem, akkor sem dől össze a világ.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 27, 2014 /

Köszönöm néktek! Hatalmas izgalom van bennem, és nem tudok vele mit kezdeni
Ellenben a hétvégi melóm Bővebben: Link innen jobbra tessék lépegetni!

Szépen befestetted, a tőled megszokott alapossággal.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Köszönöm! A karosszériás ismerős lement megnézni festés előtt és le volt esve az álla hogy "ez nem létezik hogy 17 éves" "ilyet még nem láttam" annyira egyben van.
Lefújtam kb 1,5 liter alvázvédővel, az üregvédelem meg majd a jöv hét vége felé, had száradjon az alja.
A melóhelytől pedig eléggé tartok, milyenek lesznek, hogy fognak hozzá viszonyulni stb..
Minden nap autóval fogok járni, később esetleg vonattal, az útiköltséget nem nagyon akarja téríteni, esetleg legfeljebb 5 Ezer Forintot, az meg egy hónapra nem sok.

Most megalapoztad neki a következő 17 évet. Milyen messzire kell járnod?
(#) szitko válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Jól működik a "tolató radar"? A vonóhorog nem bolondítja meg? Olcsó Kínaitól vettem én is egy szettet, de tartok tőle, hogy a vonóhorog "beleszól" a helyes működésbe.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

9,8Km-t ír a térkép napi olyan 20-22Km-t kell járnom.
(#) zoly15 válasza szitko hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

A tolatóradar prímán működik! Az érzékelési távolsága 300-2000mm- a vonóhorog pedig nincs 300m-így holt térben van
(#) mikrokapcsolo válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Még jó, hogy nincs 300m, nehéz lenne vele kanyarodni.
(#) szitko válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Az enyémnek, leírás szerint, 0-2500mm között van az érzékelési távolsága, és a grafikus ábra szerint a vonóhorog pont beleesik az érzékelési szögbe.
(#) zoly15 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Szerintem a két "m" betű helyett egyet láttál csak :
Következő: »»   2329 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem