Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De honnan tudja, hogy elszakadt, hogy már nem kell tovább nyúlnia? Itt valami ravaszság van a dologban.
Szerintem lehet, bár kicsi esély van rá, hogy kell itt valakinek.
De nagy a szigor. Megjegyzem most is van olyan ami nem felel meg az előírtaknak.
Engem nem zavarnak. Ez sem zavart volna.
Esetleg vehetnénk a HAHET-re egy birkát, vagy malacot; hobbi(ból) a hobbistáknak megfőzném. Így már megfelelne mindkét követelménynek.
A minap camping bicajhoz kerestem kormányt. Egy órán belül ki lettem....... Pedig nagyon kéne. Járni még alig tudok, de bicajozni kéne.
Nekem van, felviszem a HE-re. Kissé avítt, de jó még. Ha más is kell róla, írj. Ülés hiányzik.
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2014
Én most dobtam ki egy Camping ülést. Egy kicsit elnyűtt volt már a huzatja, de mechanikailag még jó volt. Ha tudom, hogy hiányzik odaadtam volna Neked.
Nekem nem hiányzik, csak a bringáról, ami évek óta sufninál van, forgalmon kívül. Véletlenül lemaradt a tavalyi MÉH akcióról.
Inkább próbáld meg eladni, ha nem kell, jó áron viszik még ezeket a brinyókat. Két nagy bringás hirdető van, az egyik a Bikemag, a másik meg a Bringapiac.
Üdv urak!
Tud-e nekem segíteni valaki? Egy segítségre lenne szükségem, van egy YouTube videó, The Expert címmel, volt már itt linkelve. A suliban mi ezt szeretnénk újra forgatni, felvettem a kapcsolatot a készítővel, hogy engedélyezi-e, stb. Azt a választ kaptam, hogy az eredeti videó feltöltőjétől, aki egy orosz videós, kéne megkérdezni, és valószínűleg ő nem tud angolul. Tehát, olyan valaki segítségét kérném, aki le tudna fordítani egy pár mondatot magyarról oroszra, és a választ vissza magyarra. Előre is köszönöm.
Ha 'pjg'-nek kell a kormány, az övé (meg, ha kell még valami). Elég avítt, ahhoz, hogy hirdessem.
A Tiéd! A HAHET-re viszem.Pont belefér a 'csövi szatyorba'.
Sziasztok!
Írtam ugye, hogy munkahelyet váltok. A héten voltam az új helyen, a papírokat elintézték, hétfőn kezdek (munkaszerződést még nem kaptam), amikor voltam benn akkor csak lefénymásoltak mindent ami kell aztán búcsút vettünk. Nagyon nem várom már a holnapi napot, nem tudom miért, de olyan rossz érzésem van evvel a hellyel kapcsolatban. Ha esetleg nem tetszene vagy akármi, hogyan lehet felmondani? Próbaidőn indoklás nélkül van valami hasonló? Van egy másik lehetőségem is, aug. 20 körül fog engem keresni, szeptemberi kezdéssel. Előre is köszönöm!
Próbaidőben bármikor indoklás nélkül kiléphetsz.
Ne legyél már ilyen aggodalmas. Lehet olyan jó lesz, hogy semmi pénzért nem hagynád ott. Anélkül,hogy megpróbálnád nem derülhet ki, hogy milyen.
Ez csak az újdonságól, a változástól való félelem. Ne aggódj, jó lesz. Ha meg nem, akkor sem dől össze a világ.
Köszönöm néktek! Hatalmas izgalom van bennem, és nem tudok vele mit kezdeni
Ellenben a hétvégi melóm Bővebben: Link innen jobbra tessék lépegetni!
Szépen befestetted, a tőled megszokott alapossággal.
Köszönöm! A karosszériás ismerős lement megnézni festés előtt és le volt esve az álla hogy "ez nem létezik hogy 17 éves" "ilyet még nem láttam" annyira egyben van.
Lefújtam kb 1,5 liter alvázvédővel, az üregvédelem meg majd a jöv hét vége felé, had száradjon az alja. A melóhelytől pedig eléggé tartok, milyenek lesznek, hogy fognak hozzá viszonyulni stb.. Minden nap autóval fogok járni, később esetleg vonattal, az útiköltséget nem nagyon akarja téríteni, esetleg legfeljebb 5 Ezer Forintot, az meg egy hónapra nem sok.
Most megalapoztad neki a következő 17 évet. Milyen messzire kell járnod?
Jól működik a "tolató radar"? A vonóhorog nem bolondítja meg? Olcsó Kínaitól vettem én is egy szettet, de tartok tőle, hogy a vonóhorog "beleszól" a helyes működésbe.
9,8Km-t ír a térkép napi olyan 20-22Km-t kell járnom.
A tolatóradar prímán működik! Az érzékelési távolsága 300-2000mm- a vonóhorog pedig nincs 300m-így holt térben van
Még jó, hogy nincs 300m, nehéz lenne vele kanyarodni.
Az enyémnek, leírás szerint, 0-2500mm között van az érzékelési távolsága, és a grafikus ábra szerint a vonóhorog pont beleesik az érzékelési szögbe.
Szerintem a két "m" betű helyett egyet láttál csak :
|
Bejelentkezés
Hirdetés |