Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Hardveraprós szleng, itt nálunk nincs értelme...
Ingyen elvihetők: Mercury KOB BR100, TP-LINKTL-WA801ND, Symbol vonalkódolvasó ps2-es csatival (képen a fehér állványával). Posta nyista! Ha kell gyere érte, ha valamivel meglepsz cserébe azt megköszönöm, de nem szükséges. Elméletileg mind tökéletes, nálam csak a helyet foglalják.
Szia! A 2 antennás wifi érdekelne, viszont a nagy kérdés, hogy hol lakol? Esetleg jössz-e a HE találkozóra?
Kazincbarcika. A találkozóra sose megyek, bonyolult és drága az odajutás.
hmm... kár. Akkor átadom a lehetőséget másnak. Azért Köszönöm!
Egy rakás mágnes ingyen elvihető, persze ha valami kacattal megdobsz érte azt nem fogom elutasítani. Körülbelül 5cm-től 16-cm-ig vannak az átmérők, igen súlyos ez így egyben, ezért a posta természetesen kizárt.
Van egy csomó feleslegessé vált kacatom , szívesen megválnék tőlük de kidobni sajnálom !
Személyes átvétel vagy posta költség ellenében !
Üdv. A PCI-expresszes videókártyák jók?
HE találkozóra nem jössz véletlenül? Engem érdekelnének a telefonos cuccok az STK, meg motorok.
Szia
Minden kártya hibás , van amelyik csak csíkoz , szétesik a kép stb.
Szia
Találkozóra sajnos nem megyek ..... posta ??
A "kacat" képen pontosan mik vannak?
Tárgytalan mindent elvittek egyben!
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Kár, pedig jó lett volna. Sajnos most le vagyok égve már teljesen, így nem akarok "költeni", de köszönöm a felajánlást és a kedvességed.
A mágnesek tulajdonosa hol lakik?
Adatlapján megtalálható.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Szia! A TP-LINKTL-WA801ND érdekelne. Személyesen is el tudom vinni! Minek örülnél cserébe érte?
Írtam privát üzenetet.
Helló
Helyileg hova kellene menni a mágnesekért? Űdv
Sziasztok!
Nekem is van egy pár db dolgom ami ingyen elvihető. Van egy páramentesítő kompresszora jó csak szerintem gáz kel bele. Van egy bontani való képcsöves monitorom meg 2 db nyomtatóm lexmark z33 és E330.
És ezek hol találhatóak?
Merre felé laksz?
A nyomtatók érdekelnek , én Balassagyarmaton. A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2014
Balmazújvároson találhatóak.
A szkenner üvegeket a találkozón elvitték. Remélem, új tulajdonosaik jól tudják majd hasznosítani őket.
Van egy "kofferem", amit eddig azért őrízgettem, hogy majd építek bele valamit. Ahogy eddig nem tettem valószínűleg ezután sem fogom, ezért akinek kell vigye! Valami panelek vannak benne, köztük ha jól emlékszem táp is.
A másik doboz másológép levilágító lámpákat tartalmaz, néhány inverterrel, meg lencsékkel, és üveglapokkal. Személyesen Kecskeméten! Vannak még léptető motorjaim is, azokat már cserébe kütyükért. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2014
Szia engem érdekelne postázás meg oldható lenne ? állnám a díját üdv lali
Ahhoz azért kicsit nagydarab cuccról beszélünk!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |