Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Szia Én is a keletibe érkezek be.
Tartalékba viszek 1-1 db 2SC5331-et és BU4530AL-t...
Hátha valakinek még kell.. ![]()
Mikorra érsz be körübelül? Mert akkor akár össze is futhatnánk.
![]()
Egy gyors kérdésem lenne, mikor van kapunyitás? Én 9-re emlékszem, de nem találom visszaolvasva.
Reggel 6-ra is jöhetsz, tavaly is volt aki ott szunyókált a kocsiban. Én már fél 8-kor ott leszek.
Mi fél6 kor indulunk Győrből kocsival. Remélem nem tévedünk el
![]()
2ig dolgozom, akkor még megéri elmenni szerinted?
Sziasztok lesz olyan hogy ki mit épített asztal
![]()
Szokott lenni.
Sziasztok! Én vinnék még egy embert ha nem baj!? Nem tudott időbe jelentkezni de szivesen el jönne ő is.
Nem szokott baj lenni...
![]()
Várjuk a képeket!
Tessék!
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2014
Köszönöm!
![]()
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg lelkes résztvevőnek, hogy jelen volt a találkozón. Ismét egy nagyon jó találkozó találkozót tudhatunk magunk mögött. Én talán az ezévi találkozót élveztem a legjobban.
Ezúton is gratulálok a rengeteg versenyen résztvevőnek, és Granpa-nak is főszakácsként illetve nem elfeledett hősi segítőinek is, akik gondoskodtak az ellátásról. Köszönöm Travoltának is a csoportképet.
Sziasztok!
Nagyon jó volt az idei találkozó is, most sem bántam meg, hogy elmentem rá! Szeretném megkérdezni, hogy a tombolán nyerhető KIT-eknek merre lehet megtalálni a beültetési és/vagy a kapcsolási rajzát?
Ezen hozzászólásomban mellékletként megtalálható a 2010-es verseny feladat szövege, illetve könnyítésképpen a beültetett áramkör fotója.
Jó szórakozást ![]()
Hol találhatók, azaz hol a helyük? Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2014
Második is.
Sziasztok szép estét nagyon jó volt a találkozó
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |