Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2337 / 3610
(#) gernerakos válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

14 évesen (holnap lesz 15) ritkán van az embernek asszonya..
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2014
(#) pjg válasza gernerakos hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Akkor már ideje egyet beújítani. Na majd holnap a szülinapi bulin. Boldogat. Óvszer legyen nálad. Szeretik odaadni magukat ajándékként az ünnepeltnek.
(#) gernerakos válasza pjg hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Én még sosem szerveztem szülinapi bulit, de nem is hiányzik... Ezekért a nagy családi,baráti, rokonsági összeröffenésekért sosem voltam oda. Tortázás, ünneplés, ajándékozás a családdal, és kész nekem ennyi elég.
(#) kérdező válasza pjg hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

De gőzturbina biztosan van, mert a gőzből villanyt kell csinálni. Gondolom pólusszám átkapcsolással szabályozzák a hajócsavart hajtó villanymotort. (Esetleg frekiváltó, bár az régen nem igazán volt. )
Egyébként ezek mind nyomottvizes reaktorok?
(#) botesz válasza gernerakos hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Nem vagy egyedül.Nekem most volt 4.-én és még családi összeröffenés sem volt.De őszinte leszek nem is hiányzott pedig én most lettem 17.
(#) depi52 hozzászólása Aug 9, 2014 /

Hello!
Valaki találkozott már BLAUPUNKT márkájú hangszórókkal, konkrétan kocsiba valókkal? Ha igen milyen kategória, milyen a minősége?
(#) nagym6 válasza gernerakos hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Nagy összeröffenések a kajálásról és ivásról szólnak. Ezért mennek a vendégek. És az ünnepelt, aki előtte esetleg sütött főzött, a buli alatt mindenkit kiszolgál, ő a cselédje a csapatnak. Pedig pont fordítva kellene lenni, az ünnepeltet kellene kiszolgálni szerintem. Ezért nem szeretem én sem, sőt iszonyodok az ilyentől.
(#) pjg válasza depi52 hozzászólására (») Aug 9, 2014 / 1

Egy időben minden német autóba azt tettek. MA már nem tudom mit tesznek. Jó fajta.
(#) gernerakos válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Én is. Ugye ott a másik véglet, amikor mi megyünk vendégségbe. Vagyunk vagy huszan, kaja annyi hogy leszakad az asztal, és az első fél órában jól lakok, aztán ülök ott órákig, nézem ahogy a társaság 90%-a leissza magát. Nagyon lehet "élvezni" és "jól szórakozni".
(#) nagym6 válasza gernerakos hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Idézet:
„nézem ahogy a társaság 90%-a leissza magát”

És közben végig azt piszkálják, aki nem iszik (alkoholt). Mint én.
(#) gernerakos válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Meg én! Ilyenkor, ha már nagyon elegem van, elásom magam ebbe az oldalba. Az meg a legrosszabb, amikor bepróbálják rámtukmálni:
-Kérsz xyz(alkoholos pia)-t
-Nem köszönöm!
-Na had agyjak egy kicsit!
-Nem iszok alkoholt, fiatal vagyok még.
-De csak nyald meg!
-Nem tényleg nem kérek!(a jó édes tengerimalacot, hagyjál már békén!)
...és ezt minden alkoholos itallal.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Van egy srác. Nincs állandó csaja, de lejár a diszkóba. Ott ugye van mindenféle. Többen párban. A srácok egy órán belül a padlón fetrengenek. A hoppon maradt, felcsigázott lányok meg facéran. Na közülük szokott válogatni.
(#) Gery78 válasza kérdező hozzászólására (») Aug 9, 2014 /

Idézet:
„A tengeralattjárók másik meghajtási rendszere a magneto-hidrodinamikus meghajtás, amely olyan mint egy víz alatti sugárhajtómű, csak nincs benne mozgó alkatrész, ezért rettentően csendes. Ha találkoznál egy ilyen tengeralattjáróval, mint szonártiszt, akkor azt hinnéd róla, hogy éppen bálnák üzekednek a közelben, mindenre gondolnál, csak tengeralattjáróra nem.”

Nem figyelted a kezem, mert csaltam egy kicsit. Melyik filmből idéztem ezt?

Egyébként valóban van olyan tengeralattjáró, amelyik a gőzturbinát használja a propeller meghajtására, de szerintem manapság már javarészt elektromotorral hajtják meg őket.
(#) SzervízMacska válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 9, 2014 / 3

Fiatal koromban stabil alkesz voltam. Természetesen a társaságom is. Aztán egy szép napon letettem a poharat. Ne kérdezzétek, hogy, de azóta nem iszom. Pillanatok alatt lepattant rólam az a társaság, s azóta csak józanéletű emberekkel tartok tartós kapcsolatot. Tisztában vagyok vele, hogy ez szenvedélybetegség, ami nem múlik, csak szünetel. Akik közelről ismernek és tudják, már nem is kínálnak, legfeljebb udvariasságból kérdezik meg egyszer. És azt elárulom, hogy ez az örömteli esemény 1994.01.10.-én történt velem.

És tudjátok, ma volt a HE találkozó. Nekem azért tetszett az idei, mert egy tag sem azért jött el, hogy az asztal alá ihassa magát. Köszönöm a szervezést, tényleg remekül sikerült!
(#) jani1987 hozzászólása Aug 9, 2014 /

Megrendeltem a 2 méteres vizmértéket, de alig bírom kivárni a szállítást (3-8 nap).
(#) jani1987 hozzászólása Aug 9, 2014 /

Megjöttem a komádi városnapokról. Hát had ne mondjam ... volt. Legalábbis én tettem olyanná azzal, hogy nem hoztam létre semmilyen kapcsolatot az ottaniakkal. Tudom hogy baj van velem, de ez már a környezetem hibája. Pedig csajozni is lehetett volna.
(#) depi52 válasza pjg hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

Köszönöm, ha német kocsikba rakták remélem nem fogok csalódni benne.
(#) kérdező válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

Nem tudom, melyik filmből, de az, hogy nincs mozgóalkatrész, szerintem hülyeség.
(#) granpa válasza kérdező hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

A "Vadászat a Vörös Októberre" c. filmből van (ha jól emlékszem). Valójában van mozgó rész, de nem forog (nem töri a vizet), hanem 'hullám' mozgást végez.
(#) kérdező válasza granpa hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

Majd megnézem egyszer, már kíváncsi vagyok. Persze a filmeken gyakran röhögök a dolgokon. Volt valami ürfegyverkezős, nem emlékszem rá de egy ruszki kistévé volt az egyik monitor.
(#) Gery78 válasza granpa hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

Ott a pont!
(#) Gery78 válasza kérdező hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

Én is csak ajánlani tudom ezt a filmet, nekem az egyik kedvencem.
(#) Norberto hozzászólása Aug 10, 2014 /

Nem tudja valaki, hogy lui144-gyel mi történt? Miért inaktív már olyan régóta?
(#) Szárnyas válasza Norberto hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

Sajnos eltávozott közülünk. Valamelyik topicban írta valaki, onnan tudom.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2014
(#) Szárnyas válasza Szárnyas hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

(#) Norberto válasza Szárnyas hozzászólására (») Aug 10, 2014 /

Köszönöm az információt. A vártakhoz mérten meglehetősen szomorú hír.

Szívből örülök neki, hogy néhány találkozón részt vett, nem maradt ki a jóból, és hogy azokkal a napokkal is örömtelibbé és vidámabbá tettük az életét.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2014
(#) Qju válasza Norberto hozzászólására (») Aug 11, 2014 / 3

Szevasztok!
Lehet hogy a kor teszi, de egyre jobban megérint ha valaki eltávozik.
Azt kezdtem észrevenni magamon fórum olvasása közben, hogy szívesen rákérdeznék egy-egy témára véleményre. De szomorúan kell tudomásul vennem, hogy pl: az illető 56 hónapja inaktív. Az sem derül ki az adatlapból, hogy él-e még.
Ha végleg eltávozott akkor lehetne egy aprócska jellel jelölni a szomorú tényt. Amelyre rákattintva az illetőnek egy gyertát lehetne gyújtani a HE nekrológ oldalán.
( Mert minden közösség aszerint itéltetetik meg ahogy a halottaival bánik. )
Mondom, hogy szentimentális vén hülye vagyok!
(#) szikorapéter válasza Qju hozzászólására (») Aug 11, 2014 /

Ezt inkább hívják emberségnek mint hülyeségnek. De viszont tényleg jó ötletnek tartom amit írtál.
(#) nagym6 válasza Qju hozzászólására (») Aug 11, 2014 /

Én teljesen egyetértek. Gondolom ide nem jön infó arról, ha valaki eltávozott.
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2014
(#) Qju válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 11, 2014 /

Szia! Az IWIW -óta tudjuk, hogy szinte mindenki mindenkinek ismerőse. Gondolom nem lenne megoldhatatlan. Esetleg lehetne egy WANTED oldal is, ha ez nem alkalmas rá, ahol érdeklődni lehetne.
Következő: »»   2337 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem