Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   481 / 1155
(#) fecameca válasza Gabó hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Gyanítom a szolgáltatónál a hiba, főleg a délutáni, forgalmasabb órákban, akár itt is a fórumon manózik. Az online videókat is olyankor szaggatja, amikor jönnek haza az emberek a munkából. Ezt a kábeles internetet kellene elfelejteni, mert mindig vacakolt.
(#) SzervízMacska válasza fecameca hozzászólására (») Aug 20, 2014 /

Az sem biztos, hogy hiba van. A minimálisan garantált sebességet kell megnézni a szerződésben és ha ez alá csökken a tényleges érték, akkor lehet reklamálni.
Nálam a szolgáltató nemrégiben megemelte a sávszélességet 20/10-ről 50/30-ra. Kérés nélkül, önként. Most is megmértem és pont annyi.
(#) zoly15 hozzászólása Aug 20, 2014 /

Köszönöm a válaszokat!
(#) fecameca válasza kala1982a hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Köszönöm, mert még eddig nem ajánlották. Ennek is eléggé hasonlít a menüje a Chrome-ra. Mert a Comodo sárkány is az, csak le van titkosítva (privát böngészés) A vírusirtó készletüknek az ajándéka, de teljesen Google. Az Avant meg az Internet Explorert használja. Ezek a böngészők, amik más néven futtatják az IE-t vagy a Chrome-ot, tudhatnak valamiben mást, mint az eredeti, egyáltalán ezek használatának van valamilyen értelme? Olvashatnék valahol valamit böngésző ügyben, mert jó lenne már megtalálni egyszer az igazit? Nem állapot az már tényleg, hogy 4-5 fajta van fent a gépen, és tesztelgetem, váltogatom őket. Firefoxból is már elegem van, mert nem viszi át a robi kódot, és a múltkor megfertőződött. Nem tudom, milyen vírus az, ami például itt a fórumon is minden második mondatban a szavakból linket csinál, és beszínezi kékre, hogy rájuk kattintva, a nekik tetsző oldalakra navigáljon. Miután a Firefoxtól megváltam, elmúlt nálam a CHKDSK probléma is. Az okozta? Vagy azzal rendeztem le, hogy egyszer lefuttattam a chkdsk-t csökkentett módban?
(#) eyess válasza fecameca hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

A chkdsk-t hez semmi köze a Firefoxnak .
(#) fecameca válasza eyess hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Akkor a csökkentett módban lefuttatás segített rajta. Az, amit leírtam, milyen vírus? Az a "doubleclick net"?, mert olyant már talált többször a vírusirtóm, de most nem talált semmit, el kellett távolítania Firefoxot, csak azután szűnt meg. Semmilyen kémprogram kereső nem szedte le addig.
(#) eSDi válasza fecameca hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Üdv!

Ha minimum Windows 7 van fent neked, akkor ajánlom az IE11-et. Amióta azt használom, nem kell idegeskednem, hogy nem megy valamelyik oldal.
(#) eyess válasza fecameca hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Nem minden esetben vírus az , amit a vírus irtó annak vél.Elképzelhető az is , hogy nincs benne az adatbázisában , és azért véli annak.De ha gond volt előzőleg , és most megszűnt , akkor nem kell vele foglalkozni.
(#) belfi2 válasza eyess hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Hali!

Igen , valóban előfordul az ilyesmi. Azt sem kell azonban elfelejteni hogy a böngészőket is ugyan úgy karban kell tartani mint a gépet. A gyorsító tár ürítése, előzmények törlése, felesleges beépülők, eszköztárak (ASK toolbar, Babylon , STB)eltávolítása sokat számít.A víruskeresésre viszont nagyon jó az ESET online vírusirtója ha , be van pipálva a nem kívánatos alkalmazások törlése , lehetőség. Ha nagyon sok van akkor inkább a gép újratelepítése a megoldás, úgy hogy a böngésző beállításit kimentik. Az avast rendelkezik egy böngésző takarítási lehetőséggel is de mindenki maga dönti el hogy használja e.Ajánlatos egy jól működő rendszerről mentést csinálni de néha az is elég ha csak az említett beállítási mappát menti az ember, mert ha gáz van csak felül kell íratni a rosszat, és minden a régi.
(#) kala1982a válasza fecameca hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Chromehoz (ÉMÁSZ miatt) tettem fel IE-tab kiegészítőt. Nekem azzal működött. Egyszer fordult elő az is, hogy a merevlemez bizonytalankodott, annak a tesztelésére a HD sentinel kiválló. Egy merevlemezes gépnél akár próbaverzióban is.
(#) eyess válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Ez mind beállítás kérdése az egész , és sosem kell vele foglalkozni , ha egyszer be van úgy állítva ahogy kell.

Szerintem nagyon is kell . A gép fő szemétgyártója az internet.És a fullra szemetelt böngésző meglepő dolgokat tud produkálni.
De nem kötelező senki számára

Ez igaz , de mint írtam , ha jól van beállítva nincs szemét

Az a helyzet hogy sokan nem tudják hogy létezik gyorsító tár, azt meg főleg nem hogy hogyan kell beállítani pl automatikus törlésre vagy éppen korlátozni a méretét. Csak ezért írtam hogy nem árt rá odafigyelni.
A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2014

Pontosan , ahogy írtad .
(#) david10 hozzászólása Aug 21, 2014 /

Sziasztok,amikor NotePad++-ban weboldalt akarok irni,akkor egy idő után átvált egy másik irás modra:
Ha meg nyomok egy billentyüt,akkor az azután lévő betűt felülirja.
Lehet,hogy valamit megnyomok a billentyüzeten,mert sokat használom a Ctrl+ parancsokat.
Ha a programot ujra indittom,akkor ismét jol megy.
Ilyen jelenséget szokott csinálni a Microsoft Word is
Video a hibárol
Szerintetek mit nyomhattok meg ilyenkor?És hogyan lehet kikapcsolni?
A válaszokat előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2014
(#) kala1982a válasza david10 hozzászólására (») Aug 21, 2014 /

Insert billentyű, felülírás...
(#) belfi2 válasza david10 hozzászólására (») Aug 22, 2014 /

Hali!

XP-ben erre volt megoldás Bővebben: Link
(#) sardi_hunor hozzászólása Aug 22, 2014 /

Sziasztok. Az uj alaplapomba vasaroltam 2x2 gb ddr3 1333 Mhz-es memoriat Hynics marka. Az tortent, hogy az egyik memoria tokeletesen mukodik, a masik pedig nem inditja a gepet, vagyis indul de nem ad kepet es par masodperc utan az inditas utan minden venti 100%-ra felporog es porog, leallitani sem lehet csak ha kihuzom a konnektorbol. Illetve egyutt ket ram szinten ezt produkalja, viszont a masikkal tokeletesen megy. Mi lehet a gond, hibas a memoria, vigyem vissza?
(#) david10 válasza kala1982a hozzászólására (») Aug 22, 2014 /

Köszönöm szépen a választ!
Ha az Instert-et megnyomom,akkor átvált felülírásra,és ha megint megnyomom,akkor megint jol megy!
(#) fecameca válasza kala1982a hozzászólására (») Aug 22, 2014 /

Sziasztok. Amióta feltettem az Operát, nem volt összeomlásom. Mégiscsak van valami összefüggés a böngészők és az összeomlások gyakorisága között.
(#) belfi2 válasza sardi_hunor hozzászólására (») Aug 22, 2014 /

Üdv!

Lemezről indít egy memteszt (már ha elindul ) ha nem, vissza a boltba!De lehet az lenne a legjobb ha kapásból vissza vinnéd, mielőtt kárt okoz a lapban.
(#) belfi2 válasza david10 hozzászólására (») Aug 22, 2014 /

Hali!
Melyik Microsoft Word csinálja ezt az isnert macerát?A 2007-estől fentebb már nincs meg ez a funkció.
(#) belfi2 válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 22, 2014 /

Pontosítok! Már a 2007-es ben sincs benne!
(#) sardi_hunor válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 22, 2014 /

Hat vissza is kuldtem ma, holnap itt lesz a masik, kivancsi vagyok menni fog-e? Majd irok a fejlemenyekrol.
(#) david10 válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 23, 2014 /

Windows XP-n csinalta meg a LibreOffice-nak a legujjabb verzioja
(#) VIM hozzászólása Aug 23, 2014 /

Sziasztok! Volna egy olyan probléma, hogy a win8 oprendszer alatt futó böngészők kezdenek összeomlani valami miatt ( istartsurf) és sehogyan sem lehet eltakarítani ezt a malwert. Nem találni sehol a regisztriben sem. Állítólag beépül a kereső motorok közé és át veszi az irányítást azok felett. Lehet, hogy az előttem szólónak is ez okozna problémát? Tudna valaki erre való gyógyhatású készítményt?
(#) belfi2 válasza VIM hozzászólására (») Aug 23, 2014 /

Üdv!

Pl Bővebben: Link
(#) Szabi1 hozzászólása Aug 23, 2014 /

Sziasztok! Most én fordulok hozzátok tanácshoz.
Van egy Gigabyte GA-8i915P-MF alaplap, ami nem kapcsolja be a VGA-t. Próbáltam ramot, CPU-t kiszedni, semmire nem sípol a hangszórója. Esetleg valahogy nem lehetne BIOS-t frissíteni, hogy hátha feléledne ?
(#) pika75 hozzászólása Aug 23, 2014 /

Sziasztok! Kaptam egy Acer Aspire M3640 gepet, ami nem kapcsol be. A haz elejen levo cimket nezve igencsak orvendtem, de amikor levettem a gaphaz oldalat, a mosolyom kezdett hervadozni. Ime amit benne talatam: 1G ddr2 533, Pentium D915, alaplap RC415T-AM, 250w-os Delta electr. tap. Bekapcsolaskor nincs meg az a jellegzetes egy csippanas sem, a monitor sotet marad.Ha viszont kiveszem a memoriat, es ugy kapcsolom be, rogton folyamatosan visitani kezd. Nem tudom mit jelent az, hogy memoriaval se kep se hang, memoria nelkul viszont visit. Ennek a szimptomanak az ertelmezesehez kerem a ti segitsegeteket. Elore is koszonom.
Következő: »»   481 / 1155
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem