Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Tedd fel amit rajzoltál, és mond meg mi az alkatrész pontos neve.
Tessék csatolmányként mellékeltem.Mivel hobbi szintem vagyok az áramkőr építéssel párszor megakadok dolgokba ilyenkor keresem fel a nálam okosabb szakikat.
Én igy használnám, persze egy vizuális próba azért kell az alkatrésszel.
Határozottan jobb lett! Köszi szépen!
Meg kérdezhetem ,hogy hogyan tudtad összehozni?Mit rontottam én el már csak hogy ne haljak meg ....n.
Nem sok mindent, a méretek stimmeltek, csak széles volt a pad és rövid.
0.5 kiosztás van, és illik 0.2mm hagyni a padek között. Kicsit nyújtottam az alkatrészen, hogy a padek kilógjanak az alkatrész alól, meglehessen forrasztani. és rossz layerre rajzoltad az alkatrész elvi fizikai méretét. top layer a sávoknak van. tPlace, bPlace való hozzá.
Üdvözlet!
Kis infó kéne mert megvan az Eagle teljes verzióm és ha most rátelepítem a 7.1 frissítést akkor a mentett adataim veszni fognak v nem ill frissítésnél a régi aktiváló kódot elfogadja v sem. Köszi!!!
Szólj ha elfogadja a régit, akkor felteszem én is.
Szerintem nem fogja elfogadni.
Hááát az a baj ,hogy nem merek én sem kockáztatni nem akarom a régit agyonvágni.
Ne rátelepítsd, hanem egy másik könyvtárba, akkor a réginek nem lesz gondja.
Van egy Gerber fájlom azt belehet illeszteni az Eagle programba valahogy?
Van külső konverter hozzá, de jobban jársz ha gerber nézegetőt használsz.
akkor hagyom!!!
Egy kis erősítő rajzát abban mentettem le de inkább megtervezem újra magamnak. Abban nem tudnál segíteni,hogy hol találok DL50 alkatrészt? 4db ilyen típusú induktivitás van a végfokban de a könyvtárban nem találtam hasonló alkatrészt sem.
Próbáld meg mielőtt élesben használod.
Haldoklik a sasom , a 7.1 van fent és ha a sematikban meg akarok mozdítani egy alkatrészt rögtön kifagya program
Régebben az 5.1 körüli "okos"verzióban volt ez a hiba.
Sziasztok!
Biztosan volt már kérdés, de végig olvastam az utolsó 30 oldalt, nem találtam. Van egy kész "teleföldes" nyáktervem. A "légkötések újraszámolása" parancs után be is satírozza a területet. A kérdésem az, hogy hogyan tudnám utólag megnövelni azt a távolságot ami a normál vezetékek és a teleföld között van. Az Eaglem 6.5-ös verzió Elnézést az ismételt kérdésért! A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2014
Megnyitod a DRC eszközt, és a Clearance lapon beállítod a kívánt értéket a megfelelő sorban.
Akkor csak az újratelepítés a megoldás ?
Szia !
Kipróbáltam a 7.x demot. Valaki tudna mondani legalább 1 érdembeli változást ami miatt jobb mint a 6.5 ? Köszi !
Szia!
Ha jogtiszta vagy, akkor szerintem nem lesz vele gond. Ezekből gondolom: Bővebben: Link1, Bővebben: Link2. Kérdezted már őket, vagy a forgalmazót?
Ők ezeket írták: Bővebben: Link. Van közte neked tetsző?
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2014
Szia!
Elméletileg jogtiszta igen a teljes verzió működik de ha nem tud sokkal többet akkor nem bajlódok vele mivel amatőr bigyós vagyok.
Ismét egy kos segítségre szorulnék alkatrész ügyben. Építrk egy kis végfokot TDA7491 el és DE 0704-33 as fojtót tennék bele. Nincs valakinek ilyen alkatrésze véletlen? Mert akkor megrajzolom de gonfoltam előtte érdeklődök egyet.
Köszi előre is.
Az az igazság, rá kellene szánnod 10 percet, amiben megtanulod azt a 3 lépést amivel alkatrészt lehet rajzolni. Még amatőr bigyós ként is
![]()
Nincs is a rsjzolással gondom megtudom csinálni csak gondoltam hátha valaki már rajzolt ilyen alkatrészt.
Biztos van aki rajzolt már ilyent, kérdés mikor keveredik elő, egyáltalán olvassa-e ezt a fórumot...stb Az igaz, nem tudom mennyire sürgős neked.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |