Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2360 / 3611
(#) jani1987 válasza elektroncso hozzászólására (») Szept 28, 2014 /

Csak mert az ajtó felső szintjétől egy kiugrót csinálok ahol a terasz rész lesz.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 28, 2014 /

Osb lap van a tetején, azon meg kátrány lemez. Azt hiszem 3mm-es, kb 10cm-es ráhagyással. Nem ismerem a pontos típusát mert nagyon apró szemű kavics van ráragasztva. Látom a sörös rekeszt nem ismertétek fel rajta, pedig előtte van csak fejre állítva.
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2014
(#) Szárnyas válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 28, 2014 / 1

Mehetett volna a Ki mit épített topicba is a kép.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 28, 2014 /

Már hogy ne ismertük volna fel. Az minden építkezés legfontosabb kelléke.
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 28, 2014 /

Felismertük, de így fejre állítva, azaz döglötten szóra sem érdemes.

Még hogy ééén? Nem, nem, nem. Csak pálinkát.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 28, 2014 /

Nem te, hanem a segéderők.

Uncsi tesóm 15 éves, azért nem. Anyám szintén, a kőműves gyerek csak üdítőt fogyasztott, haverom szintén. Akkor ki itta meg? Jó kérdés, mert a láda már jó pár éve megvan.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 28, 2014 /

Azt hittem az a szemétdomb. Egy üres rekesz kb. oda való.
(#) sany hozzászólása Szept 28, 2014 /

Sziasztok!
Az egyik áruház árulja , mik vannak.

macska.jpg

(#) botesz válasza sany hozzászólására (») Szept 28, 2014 /

Úgy az igazi!!!Égjen az is!(a házzal együtt)
(#) sany válasza botesz hozzászólására (») Szept 29, 2014 /

Ruhaszárító szerintem nem macska fekhely.
(#) Gery78 válasza sany hozzászólására (») Szept 29, 2014 /

Mindenesetre a szobában jó hűvös lesz, a macskának meg melege, mert ez a szerkezet lefogja a radiátort és nem tud olyan hatásfokkal fűteni. Amúgy macskával együtt árulják, hogy mindjárt ki is tudja próbálni a kedves vásárló?
(#) nagym6 válasza sany hozzászólására (») Szept 29, 2014 /

Párologtatós macska wécé. Utána gyorsan megszárad a ruha, meg a többi is, ha van.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2014
(#) Frankye válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 29, 2014 /

Ez így egy kicsit furán hangzik:
Idézet:
„Uncsi tesóm 15 éves, azért nem. Anyám szintén...”

Gyanítom, anyukád azért nem 15 éves...
(#) kiborg hozzászólása Szept 30, 2014 /

Sziasztok!

Ha lejárt egy hirdetésem, akkor azt meg lehet újítani vagy fel kell újra adnom, hogy aktív legyen ?
(#) Schnitt válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Szuper kis műhelyt hoztál össze. A vályogos építési technikához nem értek, de az ablak és az ajtó közt nem kellett volna valahogy kötésbe tenni a kockákat?
Fűtést hogy oldod meg?
(#) sany válasza Gery78 hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Ki talál ki ilyet? Nem értem, mostani világban már mindent el lehet adni? Most nem azért, de a macska, ha úgy gondolja simán alszik a radiátoron e tartó nélkül is.
(#) nagym6 válasza Schnitt hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

És szerintem szuper olcsón is.
(#) SzervízMacska hozzászólása Szept 30, 2014 /

Sziasztok! Lehet, hogy a kutyát sem érdekli, de én érdekesnek tartom a munkámat; a villamos vezetést. Néha készítek róla egy-egy videót is. Ma éjjel egy vágatlan, mozifilm méretű darab került fel a youtube csatornámra. Csak nagyon unatkozó, türelmes egyéneknek ajánlom a végignézését.

Bővebben: Link
(#) pucuka válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Akkor én kutya vagyok, mert engem érdekel. Szoktam nézegetni a neten található villamosos, vasutas, kamionos, autós, motoros vídeókat. Ráérős időmben így szoktam "utazni". Én köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2014
(#) SzervízMacska válasza pucuka hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Ennek szívből örülök, és én köszönöm!
(#) Ricsi89 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Én szoktam nézni a videóidat. Ezt is meg fogom nézni. Sajnos mostanában elég kevés időm jut erre, de nem hagyom ki ezt sem.
(#) nagym6 hozzászólása Szept 30, 2014 /

Ilyen emailt kaptam, ma a másodikat. Igaz lehet ez? Engem nem érdekel másoké, de ezzel az én jelszavamat is kiolvashatják? Nem kattintottam tovább, nem tudom mi jönne. Mit szóltok hozzá.

jelsz.jpg

(#) gernerakos válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Hát, szerintem vírus. Nem értek én ezekhez, de kétleném, hogy ez működne. Azért ezek nem olyan könnyen feltörhető dolgok...
(#) Qju válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Szia! Miskolcon nőttem fel, a sárga csillingelő fapadosok voltak a kedvenceim. Mint minden kissrác én is villamosvezető akartam lenni. Mostanában keveset járok Miskolcra és a mostani új szines tátra és a piros bécsi villamosok sem igazán tetszenek. A filmjeid elérzékenyítenek és újra és újra nosztalgikus hangulatba visznek. EZÉRT sokszor meg sem nézem, még a böngészőt is becsukom... --- Aztán párás szemmel bámulom a telómon vagy a tabletten. ---
De ilyesmit nem írunk mi vén, kemény férfiak. Nézze a kutya a filmjeidet. Azt a kutya fáját.

Vauuu!!
(#) jdani hozzászólása Szept 30, 2014 /

Hali. Kezd már kicsit elegem lenni abból, hogy 46823x próbálkozásra sem tudok megosztani fájlokat két gép között. Egyik egy WIN7es PC, a másik egy WIN8as noti. Tud valaki egy tuti működő megosztást? (lehetőleg olyat, hogy ne kelljen külön mappába átmásolni több100 gigányi anyagot)
(#) sargarigo válasza jdani hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Több száz gigának egyébként sem a megosztásos másolás a legjobb módja a hálózat lassúsága miatt! Ha csak át akarod vinni egyikről a másikra, akkor szvsz jobban jársz egy mobilizált winyóval! Egyik gépre rádugod, felmásolod, aztán a másikra, és rámásolod.
Ha viszont médiamegosztást akarsz például egy torrentes gép meg egy filmnézős között, akkor meg samba szerver. Ha nem jön össze egyébként a megosztás. Nekem így megy egy acer noti (mint torrent gép), egy asztali (mint mindenes), és egy O!Play (mint lejátszó) között.
(#) jani1987 válasza Schnitt hozzászólására (») Szept 30, 2014 / 1

Tisztázzuk a dolgokat. Nem vagyok se kőműves, se ács. Nem műhely lesz hanem lakhely. Téglából épül a kályha, és a kb 17 sorból olyan 6-7 már kész.
(#) Qju válasza jdani hozzászólására (») Szept 30, 2014 /

Szia! Talán így.
Következő: »»   2360 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem